tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta hep böyle olumsuz mudur

Valla dedigi seyler cikmiyor bosa uzulmeyin, birkac aya patladi haberleri gelir ki gelmeye basladi zaten. Bana spesifik bi gun vermisti su kadar gun sonra sana surpriz var diye, benim de tam o tarihlerde cok onemli bir isim vardi o tarihe denk gelir diye cok korktum ama dedigin tarihin ustunden nerdeyse 2 ay gecti ancak dedigi tek bir sey bile cikmadi, anlik da bilememis sonradan tesadufen ogrendim. O yuzden kendinizi uzmeyin bos yere.

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Çok övüldüğünü görünce şaşırdım ben de olumsuzdu ama bildiği bir şey de yoktu Naktanın. Chitrada burada övülmüştü takip ettiğim kadarıyla ama o da çok kötüydü bende

Birkaç ay neyse de bana 7 ay vade vermişti. O zamana kadar kim öle, kim kala? Şimdi tekrar dinledim, kişilik analizleri de ters gibi. Aradan nerdeyse 3 ay geçmiş. En son da ona baktırmışım.

Hicbir fal icin uzulmeyin. Ama herneyse konunuz olacak diyenlerle de umutlanmayin. İkisi de kendimize yaptigimiz en buyuk kotuluk. Bir falin sizin icin iyi olup olmadigini en iyi siz bilirsiniz. Burada övülüyor olmasi herkese bildigi anlamina gelmez oyle olsa zaten o paraya fal bakmazlar: ) Bunlarin hepsiniz siz de biliyorsunuz biliyorum ama baskasinin demesi insana iyi geliyor, uzmeyin caninizi.

Bende de nokta atışı yokmuş. Geçmişle ilgili, yaşananlarla ilgili falan. Karşı tarafın ağzından konuşmuş sadece. Onu da teyit edemedikten sonra bir anlamı kalmıyor.

Birkaç ay neyse de bana 7 ay vade vermişti. O zamana kadar kim öle, kim kala? Şimdi tekrar dinledim, kişilik analizleri de ters gibi. Aradan nerdeyse 3 ay geçmiş. En son da ona baktırmışım.

Bana dogrudan atiyorum 18 gun sonra dedi. Olmadi tabi ki : ) Bende de dedigi sey dogru degildi. Bir de ben oyle 7 ay sonrayi filan hissedecek insana henuz rastlamadim, 3 5 gun icinde olan seyi hissedemiyorlar 7 ay nedir¿

Bana dogrudan atiyorum 18 gun sonra dedi. Olmadi tabi ki : ) Bende de dedigi sey dogru degildi. Bir de ben oyle 7 ay sonrayi filan hissedecek insana henuz rastlamadim, 3 5 gun icinde olan seyi hissedemiyorlar 7 ay nedir¿
Komik. 7 ay sonra yeni biri demiş. O kadarını görüyorsa adını, işini, fiziksel özelliklerini de söylesin bari. Aylar sonra fal atasım gelmişti. Oturdum eski falları okudum, dinledim. Baktım ki hiçbiri tutmamış, dedikleri olaylar olmamış, tarif ettikleri adamlar karşıma çıkmamış. Fal krizim geçti.

Aynen ben de atayim dedigim an beynimin gerisinden hangisi cikti ki diyip atmiyorum. Insallah boyle devam ederiz.

Anı bu kadar iyi. bilebilen bir insan sonucu nasıl bilemez dıyorum valla chitra okadar iyiydiki sonucu tahmim ettiğim gibi puan kaygısına olumlı yapmış... fena şekilde patladı

nakta bende de 15 ay demişti bir konu için :) dikkate almadığım bir ayrıntı oldu o. ama karşı tarafın düşünceleri doğru çıktı. gerçi bende az çok aynı şeyleri düşünüp akışına bırakıyordum.

Bende MedyumSahra'nın illaki şöyle olacak dediği konu patladı.Nurgamze de aynı,onunla aynı konuda şöyle olacak dedikleri konu çatapat oldu :)Falınustası bende çok iyiydi,hatta tereddütlü göndermiştim ve yorumlaır beni çok şaşırtmıştı.Gerçekten enerji meselesi..Burda herkesin çok bayıla bayıla anlattığı Geysu bende hiçbirşeyi bilememişti,analizleri,tespitleri,an'da..geçmişe dair ve geleceğe dair zerre birşey bilemedi.

Kuzular serüvenden kitap falım geldi. Çok çok basit geldi bana. Başka var mı beğenmeyen, çıkmayan

Kuzular serüvenden kitap falım geldi. Çok çok basit geldi bana. Başka var mı beğenmeyen, çıkmayan
Benim de geldi. Gönderirken biraz fazla beklenti içerisindeydim bu kitap falında ama beklediğim gibi çıkmadı :) Geçmişte bazı şeyleri bilememiş yani tutmamış, gelecek için öngördüğü de çıkar mı bilmiyorum çünkü çok yoruldum artık yeni biri olsun arayışındayım gibi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…