- 17 Kasım 2015
- 1.739
- 4.137
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.761
Orada falcı dediğimiz kişiler kıskanç, mutsuz, kötü niyetli kişiler olabilir. Sırf sizi mutsuz etmek için böyle konuşuyor olabilir. Burada cogu kisiye cikmadi. Cikanda tesadüfen çıkıyor. Bişey gördükleri bildikleri yok yani yüzde 99unun. Keyfinizi kaçırmayın hayatinizda hiç görmediğiniz kişi bişey söyledi diye. Çünkü ben çok kacirdim zamaninda artık baktirmiyorum:) sizde bosuna üzülmeyin lutfen. Mutluluklar:)Ay tesekkurler .
Moralimi cok bozdu vede cok kesin konustu o yuzden etkilendim.farkli bir erkek goruyorum dedi senin icin .
Banada oyle geldi .uslup cok kabaydi .yani ben yok oyle bir durum dedikce benle inatlasti resmenOrada falcı dediğimiz kişiler kıskanç, mutsuz, kötü niyetli kişiler olabilir. Sırf sizi mutsuz etmek için böyle konuşuyor olabilir. Burada cogu kisiye cikmadi. Cikanda tesadüfen çıkıyor. Bişey gördükleri bildikleri yok yani yüzde 99unun. Keyfinizi kaçırmayın hayatinizda hiç görmediğiniz kişi bişey söyledi diye. Çünkü ben çok kacirdim zamaninda artık baktirmiyorum:) sizde bosuna üzülmeyin lutfen. Mutluluklar:)
Iptal iptal iptal de ve dusunmemeye calis olumsuzu. Guzel giden bir iliskide bence zaten fal atma. Kendin ol duzgun yasa iliskini negatiflikleri dusunme.Banada oyle geldi .uslup cok kabaydi .yani ben yok oyle bir durum dedikce benle inatlasti resmen
Hayir ben olumsuz gordum ama umarim cikmaz bu dese ok anlarim.daha yumusak bir dille yani.
Ama direk yok olmayacak ayrilcaksin illa demesi hos degil
Tamam pembeci olmasin ama boylede kavga eder gibi konusmasi beni irite etti.
Olumsuz konustugu icin demiyorum ..
Sanada mutluluklar tatlim.
Ya meraktan iste..Iptal iptal iptal de ve dusunmemeye calis olumsuzu. Guzel giden bir iliskide bence zaten fal atma. Kendin ol duzgun yasa iliskini negatiflikleri dusunme.
Ay tesekkurler .
Moralimi cok bozdu vede cok kesin konustu o yuzden etkilendim.farkli bir erkek goruyorum dedi senin icin .
Bendede Black Pearl kendinden çok emin konuştu.İki ayrı olay ve kişi ile ilgili.Dediklerinin hiç biri olmadı.Vade biri için gecikirde öteki içindemi aynısı olur.Ve herkese sanırım şu hüzün örtüsü benzetmesini kullanıyor.Çok emin konuşuyor kendinden ama birşey olmadı en azından kendi adıma ben memnun kalmadım.
Bende falci ariyorum ama baktirmasam daha iyiBazı falcılar bilerek ayırıyor black gibi ben çok pişmanım çok barız bırsey le benı sevdıgını ogrendım amamiş işten geçince tabi bm artık baktırmıyorum...
Bende falci ariyorum ama baktirmasam daha iyi
Ben o konuya bir bakayimTellwe yerine inan cafe falcısı daha ıyı İstanbul daysan dıyorum bak bana o topıcte sıraladım bana çıkan çok falcı oldu ama benım tek hatam fallara inanıp ilişkimi. bitirmek oldu pişmanım çok tavsıyem karsu tarafun duygularına ınanma bn sadece egıtım iş için baktırıyorum artık
Ben o konuya bir bakayim
Evet istanbuldayim.bencede birebir daha iyi .sonucta fallar online olunca net cikmiyor resimler falan.gerci ben ona kart fali baktirmistim.
Bakayim canim ben o konuya.
Ben kendisine fal baktırdım ve beğenmemiştim yani falda demek istediği şey 3 satırlık aslında ama uzatmak in dönüp Durmuş etrafında tatmin etmemişti. Olumsuz olumlu karışık bi faldı ki durumum olumsuzdu zaten. O yüzden güzel şeyler söylemedi diye değil ama laf kalabalığıydıKizlar selamlar konuya daliyorum biraz ama kusura bakmayin
Ben su blackpearl e fal baktirdum .cok olumsuz bir faldi.sevglinle ayrilcaksiniz falan dedi cok emin konustu.su an ufak tefek seylerl saymazsak iyi gidiyor masallah ama aklima cok takildi.
Cikiyor mu fallari bu kadinin??
Chitraya yıldızname atan oldu mu? Yada hint astrolojisi?
Her ikisine de baktırdım, memnun kalmadım. ZeynepAna ile RewsenAnne nin aynı kişi veya kişiler olduğunu düşünüyorum. Biri 85 yaşında diğeri 65 yaşında olduğunu iddia ediyor, aynı anda çevrimiçi oluyorlar ve profilleri sürekli yanyana etc... ElCin 666 daha önceki fallarda verdiğimiz bilgileri okuyor şüphesi uyandırdı bende. Daha önceki fallarda hiç sormadığımız bilgi vermediğimiz konularda soru sorunca cvp vermiyor. Eski fallarda yorumlanmış konularda uzun detaylı ve sorduğumuz aynı spesifik sözcükleri kullanarak yazıyor ki bu durum çok ilginç. İlk faldan birkaç gün sonra boş bir hesaptan fal attım, iade edip canlı fala çağırdı gitmedim.falcızeynepana ya baktıran var mı 85 yaşındayım diyor ama bana çok inandırıcı gelmedi birinin yardımıyla falan mı bu kadar aktif sitede :) birde elcin666 bunun da beğenisi %100 yorumlar olumlu sayfasındaki denesem mi acaba var mı fikri olan
falcızeynepana ya baktıran var mı 85 yaşındayım diyor ama bana çok inandırıcı gelmedi birinin yardımıyla falan mı bu kadar aktif sitede :) birde elcin666 bunun da beğenisi %100 yorumlar olumlu sayfasındaki denesem mi acaba var mı fikri olan
Falınustası mı o mu karar veremedimBen yıldızname atmıştım başarılıydı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?