- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.781
Falınustası mı o mu karar veremedim
TeşekkürlerFalınustasına hiç atmadım ama chitraya attıysan tarzını bilirsin uzun detaylı bakıyor önerebilirim
Falcı nurseli'ye kahve falı baktırmıştım.Ben de beğendim.Pembeci değil kesinlikle.Bende geysu ve kahinismet iyiydi.Şuanki durumu,analizleri doğruydu.Gelecek için çıkar mı bilemem.İstersen deneyebilirsinDün falcı nurseli ye su falı baktırdım açıkcası memnun kaldım gelecekle ilgili ise 3 ay vade verdi bakalım ama hem kredisi uygun hem de dediğim gibi tutarlı ve isabetli yorumları vardı. Şimdi 35 kredim daha var bir fal daha istiyorum kimi önerirsiniz? :)
Seruven sanirim.bi falcının kitap falından bahsedilmişti ama kimdi hatırlayan var mı?
Katina baktirmisim mayis sonu. Ortalama uzunlukta bir fal. Kredisi yuksek deguldi diye hatirliyorum. B de arattin mi burada bilmem cok ovulmustu zamaninda. Bendeki fali iyi, atmasyon degil. Sicak bir havada yazmis. Icime sinmisti fali. Ben beklemedeyim cikti mi diye sorma yani :)Kızlar tellwe de KEHRİBAN diye bi falcı var tarot ve katina bakıyor hiç baktıranınız oldu mu nasıl bakıyor ?
Katina baktirmisim mayis sonu. Ortalama uzunlukta bir fal. Kredisi yuksek deguldi diye hatirliyorum. B de arattin mi burada bilmem cok ovulmustu zamaninda. Bendeki fali iyi, atmasyon degil. Sicak bir havada yazmis. Icime sinmisti fali. Ben beklemedeyim cikti mi diye sorma yani :)
Katina baktirmisim mayis sonu. Ortalama uzunlukta bir fal. Kredisi yuksek deguldi diye hatirliyorum. B de arattin mi burada bilmem cok ovulmustu zamaninda. Bendeki fali iyi, atmasyon degil. Sicak bir havada yazmis. Icime sinmisti fali. Ben beklemedeyim cikti mi diye sorma yani :)
Ben de bunu düşünmüşümdür hep korktum su anArkadaşlar fal defterimi kesin ve net sekilde kapatıyorum en son yüzyüze Alsancak'ta falcıya gittim bu 3. Gidişimdi arkadaşımla ordayken bir anda fal baktırdım ben de ilk dediği fal çıkmıştı ikincisi çıkmamıştı ama kesinlikle 3 harflilerle bakıyor fal zaten 5 dk sürmüyor ... Her neyse burası o kadar önemli değil gece benimle cok fena bu 3 harfliler dalga gecti neden annenin yanımdasın ne duan ne ailen seni kurtaramaz dediler sonra bir arkadaşıma bahsettim bana bir yakını yardım etti bana dualar okudu ve bende okudum o günden beri kahve bile içmiyorum.. Bana fal yolunun 2 türlü olduğunu Rahmani ve seytani olduğunu ve asla parayla birisine fal baktırmam gerektiğini söyledi cünkü bu seytani varlıklar sizle irtibata geçtiğinde musallat olup sizi rahatsız edebiliyorlar Dedi fal baktırmadan önce bu ayrıntıyı unutmayın ve ben artık kahve bile içemiyorum Allah'a şükür bir daha benim rüyama girmediler
canım basına gelmeden insan bilmezmiş ama ben yine de uyarmış olayım inan bana hiç bir türlü böyyle bir seyle karşılaşmak istemezsiniz ben detay vermeden anlattım. bugune kadar o kadar cok fal baktırdım yüzyüze ya da tellwede şimdi kahve bile içmiyorum aklıma geliyor öyle söyleyimBen de bunu düşünmüşümdür hep korktum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?