tellwe.com'da bakılan fallar!

Grenwaya daha once baktiran okdu mu sasirtti beni oylesine denetim dedm 5 krediye anlik tespitine sasirdim

Ben Falcıseray'ı pek beğenmemiştim. Söylediklerinden biri çıkmadı zaten diğeri beklemede.

sanemcee Binnaz'da memnun oldugun isimler hangileri?
canım ben yüksek kredililerin hiçbirini denemedim. ama düşük kredili olan kişileri söyleym. öncelikle sunu belirtmeliyimki hiçbirinin vaadesi dolmadı. o yüzden çıktı etti diyemem henüz. ama an ve kişilik tespitlernde nokta atışı olanlar: doruk bal, şennur yıldırım, berrak okur

Tşkler cnm. Bu hafta artık Binnaz ı denemek istiyorum, verdiğin isimlerden birine fal atabilirim o zaman :)

Son düzenleme:
Tşkler cnm. Bu hafta artık Binnaz ı denemek istiyorum, verdiğin isimlerden birine fal atabilirim o zaman :)
rica ederim. bence binnaz daha iyi telweedeki gbi beklemiosun yorumları. bu kadar uzun sürmüo yani. falcının keyfi olcakta bakcak. cevaplıcak. hem binnazın müşteri hizmetleri de çok alakalı. telweede bi iade için kaç kere mesaj attım.

Kızlar selamlar :)
Bayadır fal baktırmıyorum ama siteye bir bakayım dedim de yeni gelen falcılar gördüm merak ediyorum. Falcı elvin diye biri var baktıran var mı hiç?

grenway ne ayak ya baktıran varmı birdaha ucuz diye baktırmam profilimide silcem valla tellwe iyice batırdı ayy o neydi yaa oyle

Çalışma hayatın varsa şu yoksa şunlar olcak demiş yeni birini bi sene sonraya atmış şuan görüştüğüm kişi hkknddaa bişey yok zaten kısacıktı fal acaip oldu kafam yani bide iadimide kabuş etmedi hayret tellwe yi anlamıyrum artık siliyorum profilimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…