tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben Telwe de çok fal baktırdım lakin özellikle net favorim Ladrengildes gerçek anlamda nokta atışı bakıyor lakin pek Telwede olmuyor.Bir de Sardunya0 diye yeni bir falcı var o da An konusunda nokta atışı bildi

Akrepgoz eskiden çok iyiymiş ya 10ay Önceki fallarını dinledim ancak şuan teyit edebildiğim özelliklerini saymış adamın gelecek içinse daha var çıkmadı da dıyemiyorum daha varama analizler supermiiş yenisi için attıgım fallarıysa begenmedim

Daha onceleri kendisinin de bizzat buraya gelip yazmisligi vardir. Bakiniz 7 temmuz 2017.
Ben Ladrengildes değilim lakin Telwedeki cok fazla falcıyi denedigimde Sardunya0 ve bu kizdan memnun kaldım örneğin AkrepGöz bende ağırĺık yapti lakin Sardunya0 da Ladrengildeste hem sorularima cevap verip hemde nokta atişi fal bakti

Kızlar banuyılmaz nasıldır? Dün kredi düşük diye attım biraz saçmalamakla beraber aslında fenada değil ama sorumda direk mum ve su falına çağırmış sağolsun. Sinir oldum da biraz size sorayım dedim

Burada Banu Yılmaz ı ilk ben denedim ve defalarca hakkında yorum yaptım, 1 kez daha yapayım. Ben kendisinden memnunum, anda çok çok iyi ve yakın gelecek te aynı şekilde çıkıyor. Ben yazdıktan sonra burada deneyen arkadaşlar oldu ve yorumlarını aratabilirsin. Memnun olanlar var ama olmayanlar daha çok farklı fallara yönlendirmiş olmasından, senin durumun da öyle anlaşılan. Beni asla başka fallara yönlendirmedi ayrıca
sorularımda sözünü dahi etmediğim ama o an içinde bulunduğum çok ilginç olayları detayları biliyor ve gercekten "yok artık" dedirttiği zamanlar oldu. Yalnız bunu da bir kez daha belirteyim ben baktırmaya başladığımda sitede çok yeniydi ve o zamandan bu yana ara ara fal gönderdiğim için beni artık tanıyor ve bir anlamda sürekli danışanı oldum :) Bundan sebep beni diğer fallarına yönlendirmiyor olabilir bilemedim. Danışanlara önerim sorularınıza cvp verdikten sonra puanlama yapacağınızı belirtebilirsiniz ve de başka fala yönlendirme durumunda şu an için uygun olmadığınızı belirtin ve cevap rica edin... Bence bu şekilde danışanlarını kaybeder ama bu konuda danışanların memnuniyetsizliklerini kendisine bildirmesi gerekir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arararak baktırdım. Bende yıllardır buralarda fal baktırırım bu sıralar biraz sessizim sadece:) biraz gel gitli bi falı olmuş o yüzden garipsedim ama fenada değildi dediğim gibi bakalım

Hangi türü atıyosunuz genelde banuyolmaza

Hangi türü atıyosunuz genelde banuyolmaza
Ben genelde kahve falı yolluyorum. Sadece kart falı bakanları da pek tercih etmiyorum. Sanal ortamda kartlara dokunamadığımız için enerji geçişi konusunda şüphelerim var. Kahve en azından kendimiz içip kapatınca daha gerçekçi geliyor. Tabii bunları birer araç olarak kullanıp boşluğa bakıp konuşan falcılar da var ama sanaldan kim nasıl bakıyor bilemeyiz.

Arkadaslar telweede iptal edebiliyot muyuz fali. Banu yilmaaza baktirdim zerre bisey tutmadi

Yani 10 -20kredilik olan
Bu konuda öneride bulunmak için tedirginim aslında, şöyle ki burada da sürekli yazıldığı gibi bana enerjisi iyi gelen bir başkasına gelmeyebiliyor. Ardından memnun olmayanların yazılarını okuyunca sorumlu hissedip üzülüyorum.
Yine de kendi adıma deneyimlerimi paylaşıyorum: Son fal gönderdiklerimden FalciSeray ve Ellynore dan memnun kaldım -her ikisinin de bazı yakın gelecek öngörüleri vadesinde çıktı bana- fakat her ikisi de geçtiğimiz günlerde fiyat artırımına gitmişler maalesef, yine de en son 15-20 TL idi her ikisinin de falları. Bir de Ellynore son falımda sorularımı cevaplamadı ne o gün ne de duvarında belirttiği gibi ertesi gün.
Senden ricam bunlardan birini seçersen forumda aratıp fal at ki sonra memnun kalmazsan sebebi ben olmayım.

Arkadasim tesekjur edrrim ama falimi iade etmeidler hala o kredimle baktirip telweeyi silcem gercekten hic memnun kalamdim msuteri hizmetleri de vasat. Binnazin gozunu seveyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…