tellwe.com'da bakılan fallar!

geleceği tutmadı bu arada naktanın ekim ayında seninle belki bir konusma yapabilir demişti cıkmadı, kızla kızın bir eski sevgilisiyle görüstüğü ortaya cıkacagı icin büyük kavga edip ayrılıcaklar demişti böyle bir sey de cıkmadı adam kızdan kurtulmak istiyor illalah etmiş sana ettiğini buluyor demişti gayet baktım kızın fotolarını falan beğenip duruyor araları oldukca iyi yani anlık söylediklerinin tersi cıkmııstı

Gerçekten çok saçma konuşmuş en azından bunları farklı kelimelerle ifade etse yumuşatarak yüzüne yüzüne vurur gibi değilde. Bende naktaya fal baktırdım olumluydu ama bir defa baktırdım 2-3 kere baktırınca falcılar olumludan olumsuza yada olumsuzdan olumluya dönüyor öyle olmadı birde böyle denim diyorlar heralde.

Yeşilçingeneyi denedin mi hiç ben şuana kdr istinasız bi onun her falından memnun kaldım.Tabi enerjisi tutmayan da var mutlaka

Yeşilçingeneyi denedin mi hiç ben şuana kdr istinasız bi onun her falından memnun kaldım.Tabi enerjisi tutmayan da var mutlaka
bana enerjimiz tutmadı diyerek iade etti sen kahve mi deniyorsun? anonim hesaptan göndermeyi denicem bir de ya da tarot atayım yesil cingeneye

yani kelimeleri sanki fal baktıran insanı incitmek icin özellikle secilmiş gibiydi dayak yemiş gibi oldum konusmaları sonrasında bir de önceki falımı dinlediğini ona istinaden ilk basta bir şeyler söyledi demek ki eski baktırdığım fallardan da biraz kıyıdan köşeden bakıp hepsini karıstırarak konustu

bana enerjimiz tutmadı diyerek iade etti sen kahve mi deniyorsun? anonim hesaptan göndermeyi denicem bir de ya da tarot atayım yesil cingeneye

Ben kahvede baktırdım ama genelde katina atıyorum. Vadeleride çıkıyor bana söyledikleride hatta ilk falı dehşete düşürür şekildeydi ve söylediklerini teyit ettim bugüne kdr kimsenn bilemediği bir detayı bildi bende ve karşı tarafa okuttum hepsi doğru dedi çocukta kendisi için bakılan fala baya şaşırdı :)

kötü bir deneyim olmuş senin için moral bozma enerji uymaz değişir çok kişinin başına geliyor.Üzülme hiç unuymaya çalış o falı

Naktanin bende hic dedigi cikmadi. hisli birisi de degil. kiyisindan kenarindan iki sey biliyor diye etkiliyor herkesi anda. ama genel anlamiyla ani da bilemedigini teyit ettim. dun binnaz topiginde de yazdim. bana adim atmaz dedigi kisi atti, zaten anda sallamis baya. daha once baskasi icinbde cok rencide etmissin asla aramaz dedigi kisi bana kac kere asik oldugunu soyledi. bir defa aradan cok zaman gecmeden ikinci fali baska hesaptan attim, tamamen farkli konustu. soru cevap degistirdigi de oldu. burda surekli ovuldugu ve en iyi o dendigi icin atiyorum her seferinde kanip ama alakasi yok. kesinlikle iyi degil. yakin gelecek falan tutmadi. fallarinda benim bile karakter analizimi farkli farkli yapiyor :)) o ayni olsa da bildigi seye inansaydim. bence hakkinda olumludan cok olumsuz yorum var. bu arada bana olumsuz degil cok olumlu fali da var. o da gerceklesmedi. hatta ovdugu cocuk takilmalik kiz arayn biri falan cikti. bosver naktayi takma :)) bosuna enerjini harcama :)) hatta bi falinda telefonu caldi. fali kesip devam ettiginde tamamen farkli konusmustu. bunu soru cevap gecistirmisti anlayip.

katina ne canım ilk defa duyuyorum da

bana naktanın baktığı 3 falında da suan tek cıkan sey eski sevgilin ama esas oğlan dısındaki biri sana geri dönücek demişti bu tuttu onun dısında anlık olarak söyledikleri suan son falında iyi gibi dursa da sanki gözüyle görmüş gibi inanılmaz emin konusarak sert sekilde ifade etmesi pek hosuma gitmedi.. Bir de üzerine puan vermemi istemiş mutlaka tarottan da az cok anlıyorum nasıl bu kadar kötü yorumladı o kartları bilemedim.

Banada eski sevgilin aramayacak dedi. O faldan sonra 7 ay gecti. Gercektende aramadi.
Eylülde yeni birisi var dedi, tabi ki karsima cikmadi tarif ettigi gibi. Sonra tekrar yolladim, biri vardi ama sen eskiye takilip kaldigin icin o ihtimal artik yok dedi. Yine bi baska vade verdi. Anda iyi sanki gibime geldi.

naktanın ikinci falında söylediği seyler bana baska falcının söylediklerine paraleldi herkes adamın kızı sevmediğini ama ortak noktaları cok fazla oldugu icin iyice alıstığını ve kızın adamı elinde tutumak icin yapmadığı strateji olmadığını söylemişti nakta da aynsını söyledi, ama her falda üzerine basa basa sonları yok unlar bir süre daha devam edip sonra ayrılacaklar dedi, en sonuncusunda yine sonları yok dedi sonra ben sorduğumda sonları yok dedim ama belli olmaz diye bambaska bi cevap verdi ve bazı söyledikleri anlık doğru da olsa uslubunun kırıcı ve abartı olduğunu dusunmeye basladım artık

Açık konuşayım naktayı beğenmeyenler olumsuz fal duyanlar. Bana olumlu konuştuğu da oldu olumsuz konuştuğu da aklımda olmayan bir çok olacak şeyleri söyledi. yani kıyısından köşesinden bildi diye etkilemedi beni baya baya "neyden bahsediyor bu" dediğim şeyler çıktı sonra "aaa nakta demişti" dedim kaç sefer. sanırım en çok çıkan online falcım. Şu da var ki tamamiyle enerji meselesi size tutan da bana tutmaz hiç bir şey bilemedi derim. O yüzden zamana bırakmak lazım.

Mesela çingene çıkmayanı da çok ama bana tutar anda.. Enerji meselesi.

açıkcası dürüst olmak lazım bende anda oldukca iyi oldugunu düsünüyorum naktanın.. Evet istediklerini duyamayınca yada olumsuz konusulunca bütün morali cöküyor insanın kadına laf etmek icin demedim sadece bazen uslubu rahatsız ediyor beni.. Bu arada eski sevgilimin suanki hayatındaki insanla kendi aralarında karanlık sırları oldugunu ve kimseye söyleyemeyecekleri cinsel fantaziler denediklerini söyledi bana bunu bile gördüyse diyorum vardır bir bildiği ve bu sırlar ikisini daha da yakın hissettiriyormus birbirine adam benden sonra cok değişmiş bunlardan da bahsetti..
Ha bunun dısında yine aralarında erkek de aman aman bir sevgi olmadığını söylemesi tutarlı..

Yesilcingeneye anonimden tarot baktırdım naktanın dediklerini doğrular sekilde suan araları iyi yakın zamanda bir ayrılık yok ama adam cok derin duygular beslemiyor kız kadar sadece değer veriyor ömürlük yada evliliğe dökülecek bir ilişki olduğunu görmüyorum dedi.. Fakat genel olarak sorularımı vs tavsiye niteliğinde cevaplarla geciştirmiş bidaha tercih etmem bir de cok kısa bir faldı.

Cıkan fal haberini söyleyeyim, sezgi candan konustugum ve koptuğum biriyle ekim ayında tekrar konusmaya baslayıp asla bidaha olmayacagını anlayıp soğuyacaksın aranızda bir şey olmaz demişti.. Cidden adamla bu ay iletişime geçtik ve olmayacağını anladım inanılmaz soğudum hemde ..bu falı ağustosta baktırmısım.

Benim durumum artık beni gömselerde üzmeyeceği için olumsuz duyduğumda morelim bozulmuyor bu kadar belki de bu yüzden çok etkilemiyor beni Nakta. Sende baya detay vermiş doğru olabilir mi teyit edebileceğin şeyler mi?
Bana söylediklerini yani karşı tarafın hayatı ile ilgili söylediği şeyleri teyit edebiliyorsun hep doğruydu. Ama sonuç mesela onunla bir geleceğim yok asla olmaz. Genel yaşamımla ilgili çok şey çıktı ondan beğeniyorum..

Sezgi bende anda çok çok iyi ama gelecek çıkmıyor bana. Aslında son falına baktım Ağustos sonunda atmıştım. Görüştüğü kızın 3 hatfini tipini vermiş arkadaş kalmaya karar verdiklerinden bahsetmiş. Ben bunu teyit ettim arkadaş kalmaya karar vermişler sevgili olamazlarmış. Ama işte gel gör ki arayacak konuşacaksınız kısmı kimsede çıkmıyor. Daha da çıkmaz bana kimse artık her yolu kapadım onu engelledim napayım bekle bekle içim şişti

adama sizin böyle sapıkca fantazileriniz varmı diye sormama imkan yok canım teyit edemiyorum malesef hahahah, yalnız seyi bildi mesela dedi ki yakın zamanda eski sevgilin bu kıza bir jest kutlama yapacak dedi yakında 1 seneleri dolucak görüp üzüleceksin dedi.. Nakta hatta dedi ki sevgilin normalde bu kadar bu kızla olabilecek biri değil ama kızdan da bir türlü kopamıyor büyü falanmı yaptırmıs diye baktım normal bir durum değil dedi

Ama önceki falında kız bunu tehdit ediyor barısmak icin ısrar etmiş kendine geri döndürmüş dedi hatta cocugun uygunsuz bir fotosu varmıs öyle demişti ama böyle bişey olamaz adamın yapısını biliyorum buralar full hikaye gibi geldi bana, şimdide araları düzelmiş mutlular diyor yani bunu söyleyip sonradan bunu demesi cok celişti

Kızlar yeşilçingene ve geysu dışında kimi önerirsiniz onlar bakmadı bana
Karşı tarafın düşüncelerini hislerini en iyi bilen hangisi telwede?

Kızlar yeşilçingene ve geysu dışında kimi önerirsiniz onlar bakmadı bana
Karşı tarafın düşüncelerini hislerini en iyi bilen hangisi telwede?

yesil cingeneye ben baktırdım hiç tatmin olmadım cok kısa ve genelde tavsiye niteliğinde bakıyor, geysuya neden baktırmak istemiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…