- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.841
Snaa geysu hic cikti mi? Bende geysu ve nakta tam iki degisik sey söyledi karsi tarafla ilgiliTellwe geysu derim o zaman karşı tarafın hislerinde ve anda çok çok iyidir..
Tam çıktı diyemem ama geçmişte ve anda çok çok iyiydi..Nakta ilk falı olumsuz ikinci falı olumluydu.Son falda nakta ve geysu paraleldi mesela..bilemiyorum fal sonuçta ucundan kıyısından çıkan şeyler oluyor...Snaa geysu hic cikti mi? Bende geysu ve nakta tam iki degisik sey söyledi karsi tarafla ilgili
Arka arkaya mi atmistiniz? Sistem sebebiyle bir karisiklik olmadiysa eger mutlaka arkasindan gidin iade alin. Sonucu da mutlaka yazin...bu arada falınustası metafizik falı ark.ımla bana aynı falı attı
Denedin mi soyledigim isimlerden hiccrica ederim. bence binnaz daha iyi telweedeki gbi beklemiosun yorumları. bu kadar uzun sürmüo yani. falcının keyfi olcakta bakcak. cevaplıcak. hem binnazın müşteri hizmetleri de çok alakalı. telweede bi iade için kaç kere mesaj attım.
Olay iade almakla kalmasin, tekrar yazalim FALINUSTASI metafizik fali kopya yapistir cikti diye... Bir falinda yapan her falinda yapar... Olmadi bu is...bende cok sasırdım ya..aramızda 2 yada 3 hafta vardı...yonetimden iade aldım ..kelimesi kelimesine aynıydı50 lira veriyoruz
Ben baktırdım kesinlikle tavsiye etmiyorum alakasız bir yorum yapmıştı hatta bende burada bir üye önerince merak edip baktırmıştımTelwe.com da aranizdan asminaysun a fal baktiran var mi arkadaslar? Varsa soyledileri cikti mi?
dennisden memnunum ben, gelecekle ilgili şeyin daha zamanı var...Falsepetinde hangi yorumcular iyi dediği çıkıyor
Peki canım karşı kişinin senin hakkında yorumu hakkında bilgi veriyor mudennisden memnunum ben, gelecekle ilgili şeyin daha zamanı var...
Evet canimPrk
Peki canım karşı kişinin senin hakkında yorumu hakkında bilgi veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?