tellwe.com'da bakılan fallar!

arkadaşlar şu karadede ile mercanteyzeye baktıran var mı bir de behappy diye bi falcı daha var bunlar arasında kararsızım baktıran oldu mu aranızda?
Karadede yalan soyluyor. Ebced hesabi yapicam diye cikardigi hicri dogum tarihimi tamamen sallamis. Internetten kendim hesap yapip dogrusunu buldum. Tamamen salliyor inanmayin sarlatanin teki.

Karadede yalan soyluyor. Ebced hesabi yapicam diye cikardigi hicri dogum tarihimi tamamen sallamis. Internetten kendim hesap yapip dogrusunu buldum. Tamamen salliyor inanmayin sarlatanin teki.
Bende ilk defa farklı yorum alayım dedim ya hiç bir şey yoktu ecdeb hesabiymis şaşırdım kaldım yorum gelince büyük harflerle yazılmış iki satır yazık günah ya 40 TL

Hatirliyor musun bana falinustasi iyi bir fal bakmadi dedigim icin withoutyou ile atismistik

Kizlar betulunkehanetleri diye birini gordum, ama sayfasina yorum yapanlardan birinin adi da betul, biraz garip geldi ama deneyen var mi bir sorayim dedim.
Bu arada behappy i ben denedim begendim acikcasi. Tellwe de erkek falcilari daha cok begeniyorum nedense ama karadede den uzak durun rezalet!
ErMani diye genc bir cocuk var ona da baktirdim, iyiydi bence sevdim, ve durusttu ama cok alingan:))) bir kac soru sordum, tarot biliyor musunuz dedim, alindi bana:)))

Kızlar naktayla ilgili bişey sormak istiyorum bana ekim yada kasımda 17-18 tarihlerinde iletişim görmüştü.yani ben sanmıyorum olacağınıda zaten sarkıyormu tarihleri biliyomusunuz?

Kızlar naktayla ilgili bişey sormak istiyorum bana ekim yada kasımda 17-18 tarihlerinde iletişim görmüştü.yani ben sanmıyorum olacağınıda zaten sarkıyormu tarihleri biliyomusunuz?
Nakta bende ilk falda güzel detaylar bilmişti verdigi tarihlere yakin tarihte olmustu fakat ikinci falında ne dedikleri cikti ne de verdigi vadeler. Dediklerinin tam tersi ilerledi her sey

Peki bizlerin diger uye isimlerinden haberdar olma sansimiz nedir?
Sadece alintilandigi icin sonuncusunu goruyoruz biz burada cunku.
Kazen sorumu gorebildiniz mi acaba? withoutyou nun diger uyelikleri hakkinda. Pek cok insanin kafasinda saibeler olustu simdi. Ozelden yazistigim herkese bakiyorum, acaba baska bir uyelikle baska bir kisi gibi bana yaklasildi mi diye dusunuyorum. Pek cok insan ayni seyi dusunuyor olabilir. Diger uyeliklerin hepsi pasif durumda mi? Fal basliklarina yazildi mi o uyeliklerle? Bilgilendirme sansiniz var mi? Bosu bosuna ne kimsenin gunahini almak isterim ne de bile bile aldanmak.

Kazen ,bu soruyu cevaplarsanız cok sevınırız.

Canim iste insan paranoya yapiyor. Bir suru insan simdi gecmiste yaptigi ozel veya genel yorumlara bakiyoordur falan. Senin dedigin falinustasi degil ama medyumname idi. Benim cok samimi olarak yazistigim bir insandi withoutyou ama benimle ilgili kimsenin bilmedigi sadece ona soyledigim bir detayi falinustasi ynamede soylemisti. Insanin akli cok celiniyor. Yonetim diger uyelikleri paylasirsa eger netlesebilir bazi seyler. Ne gunah almak ne aldatilmak istemem dedigim gibi. 23 agustosta banlanan kaderozcan olarak yazmis 24 agustosta kendisi olarak. Insanin akli cok celiniyor iste. Hani oldugu gibi yazan o dobra withoutyou? Hani haksizliga gelemeyen kisi? Ne oldu simdi? Olmadi hic olmadi bu!

Bende ilk defa farklı yorum alayım dedim ya hiç bir şey yoktu ecdeb hesabiymis şaşırdım kaldım yorum gelince büyük harflerle yazılmış iki satır yazık günah ya 40 TL

çok üzüldüm 40 tl fal için verilir mı ya?sonuçta nedir ki bir falın söylediği söyleyeceği ,hayatını mı değiştirecek.bir fala maksimum 15 tl verebilirim çünkü değmiyorki

Ben bu forumda ve diğer forumlarda falcıların olduğunu düşünüyorum.o yüzden daha öncede yazmıştım ki ismi geçen hiç bir falcıya fal atmadım atmamda.çünkü kendileride yazabiliyorlar sonuçta.

Evet medyumnameymis karistirdim. Hatta sana da yollamistim fali, yarisi sadece tanitimdi. Baya korumaya gecmisti, ben orda süphelenmistim. Sonra sende bana cok iyi fal bakti söyleyince, dedim herhalde ben aceleye geldim veya enerjimiz tutmadi. Cok yazik ya

Evet ben bi kac defa bu hatayi yaptim. Iste bana gelince ne fal cikti ne de su an ki durum dan haber ettiler. Sadece pembe tablo cizip yolladilar. Paramiza yazik

Çok şaşılacak bir şey yok bence bunda..
Fal baktırma ile başlayıp falcılığa soyunan bir dünya isim sayarım sana... o yüzden hep diyorum 1 kez daha diyeyim buradan kimseye özelinizi anlatmayın ve fallarınızı mümkün mertebe paylaşmayın... hepimiz falcılar için birer portföyüz. İpliği pazara çıkan bu portföy ile başka bir profil açıyor.
"Aaaa yeni biri gelmiş baktırdım herşeyi bildi" oluyoruz. Bilmedi aslında. Evvelki profilinden çaldığı bilgilerinizi ve fal detaylarınızı size para karşılığı sattı.. böyle 5 profille de kendini övüyor formlarda.
Yeni gelen ya da adı geçen her falcıya bir fincan alıp koşmamak lazım...
Amannn ne diyeyim Allah kurtarsın.
Kendim de dahil...

Pes diyorum. Bosanan kadin olarak da yazmis, her yerden akilli oynamissin withoutyou ya da gercekte her kim isen... Falinustasi sensin muhtemelen, hatta belki medyumname de. Ikisinin ayni insan olabilecegi de konusuldu. Surada oldugu gibi gercek insan olarak yazan kac kisi variz acaba... Pes diyorum pes!!! Sanirim herkes boyle kuskunlesiyor foruma. Senin gibiler yuzunden. Iyi ve dogru olmak hep kazandirir, inancimi guvenimi degistirmem senin yuzunden, Allah islah etsin.
Kazen tekrar tesekkurler, ve yurek dolusu diyorum ki supersiniz! Yasasin KK :) kalan gercek uyeleriyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…