- 21 Ekim 2017
- 113
- 72
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.401
Karadede yalan soyluyor. Ebced hesabi yapicam diye cikardigi hicri dogum tarihimi tamamen sallamis. Internetten kendim hesap yapip dogrusunu buldum. Tamamen salliyor inanmayin sarlatanin teki.arkadaşlar şu karadede ile mercanteyzeye baktıran var mı bir de behappy diye bi falcı daha var bunlar arasında kararsızım baktıran oldu mu aranızda?
Peki bizlerin diger uye isimlerinden haberdar olma sansimiz nedir?withoutyou bu 6. üyeliğin.... Defalarca uyardık ama yok !
Bende ilk defa farklı yorum alayım dedim ya hiç bir şey yoktu ecdeb hesabiymis şaşırdım kaldım yorum gelince büyük harflerle yazılmış iki satır yazık günah ya 40 TLKaradede yalan soyluyor. Ebced hesabi yapicam diye cikardigi hicri dogum tarihimi tamamen sallamis. Internetten kendim hesap yapip dogrusunu buldum. Tamamen salliyor inanmayin sarlatanin teki.
Icimde kalmasin buraya da yazayim. Sasirdim acikcasiwithoutyou
Kacinci uyeligin falan ben orasinda degilim, ama bu banlanan kaderozcan ile attigin mesajlara baktim. Falaniyethakkaniyet icin iyi demissin. Sifreni de unutsan o kopya yapistir olayini unutmamissindir.
Istersen 50 uyeligin olsun o yoneticilerin isi. Ama keske kendin olarak yazsaydin dogru yazsaydin...
Withoutyou iken kendin miydin bilemiyorum, ben seninle ozelden yazistigim gunleri unutmadim.
Bu da benim safligim olarak dusulsun bu sayfaya.
Kimse kimseye guvenmesin diye zamaninda cok yazilmis, bu da benim payim olsun!
Falinustasi her uyeliginde iyi miydi acaba??? Supheler boyle boyle birikiyor demek ki.
Yolun acik ve dogru olsun insallah.
Zaten kadının kredisi yüksek, memnun kalmadıklarında sanki sorumlusu benmiş gibi hissediyorum :) çünkü bana gelen fal gerçekten iyiydi ki o sitenin promosyonları genelde hep kötü olur, o yüzden önerdim fakat beğenmeyenler olduğunda sorumluluk hissediyorum :)
Nakta bende ilk falda güzel detaylar bilmişti verdigi tarihlere yakin tarihte olmustu fakat ikinci falında ne dedikleri cikti ne de verdigi vadeler. Dediklerinin tam tersi ilerledi her seyKızlar naktayla ilgili bişey sormak istiyorum bana ekim yada kasımda 17-18 tarihlerinde iletişim görmüştü.yani ben sanmıyorum olacağınıda zaten sarkıyormu tarihleri biliyomusunuz?
Peki bizlerin diger uye isimlerinden haberdar olma sansimiz nedir?
Sadece alintilandigi icin sonuncusunu goruyoruz biz burada cunku.
Kazen sorumu gorebildiniz mi acaba? withoutyou nun diger uyelikleri hakkinda. Pek cok insanin kafasinda saibeler olustu simdi. Ozelden yazistigim herkese bakiyorum, acaba baska bir uyelikle baska bir kisi gibi bana yaklasildi mi diye dusunuyorum. Pek cok insan ayni seyi dusunuyor olabilir. Diger uyeliklerin hepsi pasif durumda mi? Fal basliklarina yazildi mi o uyeliklerle? Bilgilendirme sansiniz var mi? Bosu bosuna ne kimsenin gunahini almak isterim ne de bile bile aldanmak.
Canim iste insan paranoya yapiyor. Bir suru insan simdi gecmiste yaptigi ozel veya genel yorumlara bakiyoordur falan. Senin dedigin falinustasi degil ama medyumname idi. Benim cok samimi olarak yazistigim bir insandiGünahini almayayim ama withoutyou falinustasi olabilir... falinustasi ona promosyon bakmisti ve ondan sonra onu tavsiye etmisti böylelikle baya ünlenmisti. Ben kötü yazinca da bana laf sokmustu. Neyse burda falci tavsiyelerine inanmamak gerekiyor demek ki
Bende ilk defa farklı yorum alayım dedim ya hiç bir şey yoktu ecdeb hesabiymis şaşırdım kaldım yorum gelince büyük harflerle yazılmış iki satır yazık günah ya 40 TL
Günahini almayayim ama withoutyou falinustasi olabilir... falinustasi ona promosyon bakmisti ve ondan sonra onu tavsiye etmisti böylelikle baya ünlenmisti. Ben kötü yazinca da bana laf sokmustu. Neyse burda falci tavsiyelerine inanmamak gerekiyor demek ki
Canim iste insan paranoya yapiyor. Bir suru insan simdi gecmiste yaptigi ozel veya genel yorumlara bakiyoordur falan. Senin dedigin falinustasi degil ama medyumname idi. Benim cok samimi olarak yazistigim bir insandiwithoutyou ama benimle ilgili kimsenin bilmedigi sadece ona soyledigim bir detayi falinustasi ynamede soylemisti. Insanin akli cok celiniyor. Yonetim diger uyelikleri paylasirsa eger netlesebilir bazi seyler. Ne gunah almak ne aldatilmak istemem dedigim gibi. 23 agustosta banlanan kaderozcan olarak yazmis 24 agustosta kendisi olarak. Insanin akli cok celiniyor iste. Hani oldugu gibi yazan o dobra withoutyou? Hani haksizliga gelemeyen kisi? Ne oldu simdi? Olmadi hic olmadi bu!
Canim iste insan paranoya yapiyor. Bir suru insan simdi gecmiste yaptigi ozel veya genel yorumlara bakiyoordur falan. Senin dedigin falinustasi degil ama medyumname idi. Benim cok samimi olarak yazistigim bir insandiwithoutyou ama benimle ilgili kimsenin bilmedigi sadece ona soyledigim bir detayi falinustasi ynamede soylemisti. Insanin akli cok celiniyor. Yonetim diger uyelikleri paylasirsa eger netlesebilir bazi seyler. Ne gunah almak ne aldatilmak istemem dedigim gibi. 23 agustosta banlanan kaderozcan olarak yazmis 24 agustosta kendisi olarak. Insanin akli cok celiniyor iste. Hani oldugu gibi yazan o dobra withoutyou? Hani haksizliga gelemeyen kisi? Ne oldu simdi? Olmadi hic olmadi bu!
Ben bu forumda ve diğer forumlarda falcıların olduğunu düşünüyorum.o yüzden daha öncede yazmıştım ki ismi geçen hiç bir falcıya fal atmadım atmamda.çünkü kendileride yazabiliyorlar sonuçta.
Cok tesekkurler.
- kaderozcan 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
- nilgunirmak 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
- sosyologhanimm 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
- siskomuyumki 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
- ve
withoutyou
Çok şaşılacak bir şey yok bence bunda..Canim iste insan paranoya yapiyor. Bir suru insan simdi gecmiste yaptigi ozel veya genel yorumlara bakiyoordur falan. Senin dedigin falinustasi degil ama medyumname idi. Benim cok samimi olarak yazistigim bir insandiwithoutyou ama benimle ilgili kimsenin bilmedigi sadece ona soyledigim bir detayi falinustasi ynamede soylemisti. Insanin akli cok celiniyor. Yonetim diger uyelikleri paylasirsa eger netlesebilir bazi seyler. Ne gunah almak ne aldatilmak istemem dedigim gibi. 23 agustosta banlanan kaderozcan olarak yazmis 24 agustosta kendisi olarak. Insanin akli cok celiniyor iste. Hani oldugu gibi yazan o dobra withoutyou? Hani haksizliga gelemeyen kisi? Ne oldu simdi? Olmadi hic olmadi bu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?