tellwe.com'da bakılan fallar!

Hatirlarmisin leyla medyumname bende sıfır di hiç bir şey bilememisti

Yazmadan duramiyorum bu konuyla ilgili. Falinustasi ve medyumname olarak eledik, ama durmayacaklar. Duracak utanacak insan zaten bastan yapmaz. Tellwe de yeni falci olarak ortaya cikacaklar, ellerinde yeterli bilgi mevcut. Bir tur donup sonra hop baska isim... Herkes dikkat etsin.
Bu sekilde gelen paranin karsiligi hayirli olmaz. Allah islah etsin!

Bu kız falınustasına fal atmıstı işte pars mars ismini vermişti bu olayıda yalan demekki
Ben ona güvenerek falınustasına fal atmıstım bana isim soyisim falan vermemişti buna nasılsa vermiş
İlginc ya kimseye guvenmemek gerekiyormuş

kizlar burda kimse ile özelimizi paylasmamak gerekiyor bunu anladim. Kim bilir kac falciya derdimizi anlattik.

Leyla_74 withoutyou ögrenci degil miydi? BIr de yeni bosandim yazmis.
Hangisi dogru bilmiyorum canim. Benim taniyip guvendigim ogrenciydi. Diger kimliklerle tanismadim ben!

Nilufer_4U ne zaman girersin bilmem. Girdiginde 1840. sayfadan "kaderozcan" mesaji ile basla okumaya. 1843. sayfa dahil... Senin de ozel yazismalarin vardi cunku...

Tellwede beni güvenimi kıran cherrycoco oldu aynı nickle oraya üyeydim sildim profili mi oradan yeni hesap açtım çünkü o falcı eski konularımı okuyup bana fal gönderdi sinir olmuştum bana saf kızım diyince uyandım

Hala ecem23 ve chitradan ümitliyim :) bakalım şu aylar geçsin patlayan ve patlamayan tüm falları liste yapıcam binnaz tellwe , falsepeti vb. siteleri

Nilufer_4U ne zaman girersin bilmem. Girdiginde 1840. sayfadan "kaderozcan" mesaji ile basla okumaya. 1843. sayfa dahil... Senin de ozel yazismalarin vardi cunku...
Leyla cığım kalp kalbe karşıymış. Muhtemelen sen bu satırları yazarken ben geçirdiğim şoku atlatmaya çalışıyor ve seni düşünüyordum ve de bu çoklu üyelik alan kişi hakkında ne düşüneceğimi bilemez bir durumdaydım. Ben gerçeğim ve amacını anlamaya çalışıyorum. Neye inanayım ben şimdi? Evet bilgi çalıp bunu muhtemel falcı hesap/hesaplarında kullanmaya çalışmak farklı yaşlarda açtığı farklı hesaplarla farklı yaş gruplardan üyelerle arkadaşlık kurup bu bilgileri geri kendilerine satmak mı amacı? Eğer öyle ise yine de nitelikli düşünülmüş bir dolandırıcılık olmaz mı bu, ya da farklı kişilik ve psikolojik durumlara bürünebiliyorsa şizofren bir durum sergileniyor... Yazık ya, biz mi herseye inanacak kadar safız yoksa kendisi mi içten pazarlıklı, samimiyetsiz ve çıkarları uğruna herseyi yapabilecek bir kişilik... Ne olursa olsun yaptığı kabul edilebilir bir durum değil.

Leyla_74 bu arada sen yazmıştın falın ustası ve medyumname aynı fotoğraf değil mi diye ve ben de kesinlikle olmadığını sadece aynı diagonal açı olduğunu yazmıştım. Şimdi düşünüyorum da bu profillerin sahibi iki fotoğraf seçip PC de aynı diagonal açıyla pekala tellwe ye koymuş olabilir yani ikisinin de tek gözlerinin bir kısmı görünüyor etc... Ve evet fotoğraftaki kişiler ayrı olsada bu iki hesabın sahibi aynı kişi olabilir. Seçtiği profil fotolarında aynı tekniği kullandığından dolayı.

Son düzenleme:
Saflik var bende ama bazen de hislerim bir sey diyor aklima aykiri... Ben en bastan ikisinin ayni insan olabilecegi suphesine dusmustum. Bir de durup durup ozel mesajlarima bakiyorum. Etiketlemek istemiyorum kendisini, zaten artik girmiyir buraya, ama o kisi bana 1 mayista withoutyou falinustasinin reklamini yapiyor demis. Ben de oyle bir sey olmadigina ikna etmisim onu. Resmen kefil olmusum, ben onunla ozelden yazistim oyle biri degil diye!!! Sonrasinda falinustasiyla ilgili benzer suphem oldu benim de ama cook sonra. Meger o ilk gunlerde anlamis hemen.

Kım bu bahsettiğin Leyla,reklam yapan o degılki isim vermek sorun olsun

Burda da chitra ve falinustasini övmüs

Ama bu sekilde falcilar da kim oldugumuzu anlar. Tellwe de baska rumuzum var ama mesela geysunun falini paylassam geysu bunu bulamaz mi

evet orası da doğru bunun bir yolunu bulmalıyız. Benim emin olduğum falcılar var ama onlarında çoklu üyelikleri olabilir.Binnaz sevmedim ya hem çok pahalı hemde falcılar çok pembe tablo çiziyor ne bilim en son bilgeye attım kadın astroloji yorumu yaptı bana 80 tl şaka gibi ya fal geçmişime bakıyorum ne paralar vermişim nasıl gözüm döndüyse, katina destesi aldım rahatladım kendi kendime açıyorum mutlu oluyorum paramda gitmiyor

Burda da chitra ve falinustasini övmüs

yalnız ben chitrayı beğeniyorum onun bana verdiği vadeler ve son bir cümlesi daha doğrusu yıl sonu ruh durumumu bildi. yazın atmıştım inanmamıştım. aradan 5-6 ay geçip okuyunca kadın bilmiş uzak vadede olan şeyleri kadının dediği gibi çıkmış. Şuan kadının dediğini yaşıyorum. Hala onun ve ecem23 hisli olduğunu düşünüyorum ya da benle enerjisi uyuştu bu iki falcının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…