tellwe.com'da bakılan fallar!

Chitra zaten emek veriyor kredisi düsük bir de medyumname gibi yarisi tanitim degil. Cikar cikmaz o ayri. Sen katina bakabiliyorsun kendine ama ben maalesef beceremiyorum. Kahve fali bile arkadaslarima kendi capimda bakabiliyorum
Ama kendi fincanimda sifir.

katina destesini kesinlikle tavsiye ediyorum :) olumlu/olumsuz her şeyi döküyor. Bilmiyorum destemle uyumlu uyumlu ilerliyoruz bakalım benim fallarım çıkıcak mı arkadaşlar patlarsa falcı pisipisin falı patladı veya patlamadı yazın namım yürüsün hahaha :) Beni falcı yapan sevgilime selam olsun hınzır şey

Evet bana da bakmistin, bekliyorum cikmasini

Kım bu bahsettiğin Leyla,reklam yapan o degılki isim vermek sorun olsun
Yaa burada degil kendisi artik diye etiketlemek istemedim ne bileyim. Su anda bu hassasiyete gerek yok. Iplik pazara cikmis zaten :) Benim ilk gunlerimde tanismistim onunla. Yasonranolcek kendisi. Akilli kadinmis vesselam. Simdi baktim zaten foruma da yazmis sormus withoutyou ya yoksa sen o musun diye saka yollu.

Okudum dehset begendim falini. Hatta bir arkadasima da okuttum. O da cok sasirdi bunca seyi bilmene. Valla degme yuksek kredili falcilara tas cikarmissin. Tekrar okumak istiyotum ama okumicam :) tutucam kendimi. Bir falci duvarinda gormustum gecen gun donup donup okumayin diyordu.

Burda da chitra ve falinustasini övmüs
Sonrasinda chitradan vazgecmisti. Hatta bana ozelden yazmisti arastiriyor galiba diye. Ben de chitranin oyle seylere itibar edecegini sanmam ama tabi fal dunyasi bilemem falan demistim. Akilli bir reklam kampanyasi yurutmus valla. Yoksa diger reklamcilar gibi tek mesajda ortaya cikardi.
Kendisine gelecekteki kariyerinde basarilar, cevresindekilere zihin acikligi dilerim.

Yok kız okuma hayırlısı ne ise o olsun :) sana hissettiğimi özelde söyledim hala aynı hisler içerisindeyim , hatta forumda seni görünce içimden sana bakasım gelmişti nasıl bir enerji bana yoladıysan

Biz seni koruruz. Safiz ama gucluyuz :))

Kızlar benim bir önerim var özel hayatı çok ifşa etmicek şekilde bize gelen falları burada paylaşsak en azından kim bizi kandırmış anlarız ?
Paylasmakta kendi adima bir sorun yok ama gecmiste paylasilip kopya yapistir cikan fallar oldugunda bile benim falim cok benzer degildi. Medeni durum sebebiyle bana sizlerden farkli format gonderiyorlar. Bende yeni birini goren olmuyor dogal olarak. Ama bekarlar ve evliler icin ayri format kullaniyor iste dolandiracak olanlar. Forumda evli sayisi az bana cok denk gelmedi o yuzden ayni fal. Hakkaniyet bile kopya yapistir yaparken tarot yerine, kahve ve fincan dibi gibi sozcukleri degistirmeyi unuttugunda evlilige gore bir fal gondermisti. O konuya ozenmisti yani :)

O adam beni de evlendirmişti huyummavi allahım o kadın deli ona fal attım nasıl sallıyor sinir olmuştum ona duvarına yazdım para iadesi yapmıştı. Katina destesi alınca , katina falı gönderdiğim falcıların yorumlarına baktım o kadar alakasız yorumlamışlar ki en kötü kartı çekip pembe tablo yapmış, bana ruh kartı çıkmış kart beni bir konu da uyarıyor mesela onu demiyor falcı veya direkt kart yorumu yapanlar olmuş. Sıfır hisle rast gele yorum yapılmış. Ya da kart çok olumsuz değil ama o kadar olumsuz yorumlar yapılmış ki! Yani desteyi bile çözememişler. Tellwede 3-5 falcı düzgün işini yapıyor geri kalan umut taciri başka bir şey değil.

Şüphelerim doğru çıkmış withoutyou zaten bana en baştan beri bunu hissettirmişti. Saşırmadım. Nedensizce sürekli gömüyordu falcıları. Sanki tek yazma amacı buymuş gibi.Böyle şeylere kalkışmak bence çok çok üzücü. Çünkü buraya bir şeyler yazarkwn çok dikkatli olmak gerektiğini zaman içerisinde anladım. Buraya yazdığımız her yergi veya övgü birileri için umut olabiliyor veya umutsuzluk yaratabiliyor. İnsanların duygularını ciddiye almamak veya bunu sömürmek üzerine söylenecek çok şey var da demeyeyim ben yine de.

Ben simdiden soyle soyleyeyim, kizlar pisipisi anda ve gecmiste muhtesem, gelecek beklemede :) cikarsa yazarim.
Tipik fal yorumunu yapmak lazim hemen :)

Ah ah. 3 yılda kaç falcı yakaladık burda. Falınustası ve medyumnameye ben de withoutyou sayesinde baktırmıştım. Falınustası kötüydü iade aldım. Medyumname de forumdaki önceki yorumlarımı okuyup fal yollamıştı. Bundan eminim. Şikayet etmiştim onu. Farklı hesaplar açıyor ki farklı kitlelere hitap edebilsin. Hem reklam yapıyor hem özelden fallarımızı okuyup portföyüne ekliyor. Başka falcılar da var. Ama ispat için yeterli delil yok elimizde. Kimseyle fallarınızı paylaşmayın, aynı rumuz kullanmayın, falcı sıranızı söylemeyin. En iyisi hiç baktırmayın. Kimler geldi geçti burdan.

konuyla ilgili fazla bilgim yok ama profil fotoğraflarından sanırım ilk zamanlar ben de medyumname ile falinustasınin aynı kişi olabileceğini düşünmüştüm ama üstünde durmadım.

Yine de bir ayrıntı vereyim ikisine de fal baktırmış biri olarak: medyumname hiçbir şey bilemedi, çok yüzeysel basit o paraya asla değmeyen bir faldi.. Falinustasinin falini ise geçenlerde tekrar okudum içinde bulunduğum durumu vs doğru analiz etmiş, beğenmiştim onun falini. Kullanıcı adım farklı ve özelden kimseyle samimiyet kurmadim bu zamana kadar. Aynı kişi olabilirler de olmayabilirler de, kafam karıştı...

Ekleme: Kızlar falinustasinin yorumunu şimdi açıp tekrar okudum, beni çok iyi bir şekilde tarif etmiş ve benim kk da asla bahsetmedigim şeyler bunlar. zaten nickim de aynı değil. Medyumname nin fali ise hala berbat değişen bir şey yok. Ama profil fotoğrafları aynı resmen, çok benziyor.

Ekleme2: şimdi ikisinin metinlerini açıp okudum yazı stilleri çok benziyor. ikisi de imla kurallarına uygun ve anlaşılır yazıyor. Diğer falcılar gibi "canım,tatlım vs" deyip karman çorman yazmıyorlar. İkisi de dahi anlamındaki -de yi ayrı yazmış, bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…