- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.441
evet orası da doğru bunun bir yolunu bulmalıyız. Benim emin olduğum falcılar var ama onlarında çoklu üyelikleri olabilir.Binnaz sevmedim ya hem çok pahalı hemde falcılar çok pembe tablo çiziyor ne bilim en son bilgeye attım kadın astroloji yorumu yaptı bana80 tl şaka gibi ya fal geçmişime bakıyorum ne paralar vermişim nasıl gözüm döndüyse, katina destesi aldım rahatladım kendi kendime açıyorum mutlu oluyorum paramda gitmiyor
Chitra zaten emek veriyor kredisi düsük bir de medyumname gibi yarisi tanitim degil. Cikar cikmaz o ayri. Sen katina bakabiliyorsun kendine ama ben maalesef beceremiyorum. Kahve fali bile arkadaslarima kendi capimda bakabiliyorum
Ama kendi fincanimda sifir.
katina destesini kesinlikle tavsiye ediyorum :) olumlu/olumsuz her şeyi döküyor. Bilmiyorum destemle uyumlu uyumlu ilerliyoruz bakalım benim fallarım çıkıcak mıarkadaşlar patlarsa falcı pisipisin falı patladı veya patlamadı yazın namım yürüsün hahaha :) Beni falcı yapan sevgilime selam olsun hınzır şey
Yaa burada degil kendisi artik diye etiketlemek istemedim ne bileyim. Su anda bu hassasiyete gerek yok. Iplik pazara cikmis zaten :) Benim ilk gunlerimde tanismistim onunla.Kım bu bahsettiğin Leyla,reklam yapan o degılki isim vermek sorun olsun
Okudum dehset begendim falini. Hatta bir arkadasima da okuttum. O da cok sasirdi bunca seyi bilmene. Valla degme yuksek kredili falcilara tas cikarmissin. Tekrar okumak istiyotum ama okumicam :) tutucam kendimi. Bir falci duvarinda gormustum gecen gun donup donup okumayin diyordu.katina destesini kesinlikle tavsiye ediyorum :) olumlu/olumsuz her şeyi döküyor. Bilmiyorum destemle uyumlu uyumlu ilerliyoruz bakalım benim fallarım çıkıcak mıarkadaşlar patlarsa falcı pisipisin falı patladı veya patlamadı yazın namım yürüsün hahaha :) Beni falcı yapan sevgilime selam olsun hınzır şey
Sonrasinda chitradan vazgecmisti. Hatta bana ozelden yazmisti arastiriyor galiba diye. Ben de chitranin oyle seylere itibar edecegini sanmam ama tabi fal dunyasi bilemem falan demistim. Akilli bir reklam kampanyasi yurutmus valla. Yoksa diger reklamcilar gibi tek mesajda ortaya cikardi.Burda da chitra ve falinustasini övmüs
Evet bana da bakmistin, bekliyorum cikmasini
çıkarsa şöyle bir yorum istiyorum : kadınlar külübünde falcı pispisiyi şiddetle tavsiye ediyorumben arazi olurum zira tüm kadınlar külübü ahalisi bana gelir diğer falcılar beni boğar müşteri kaybı
Okudum dehset begendim falini. Hatta bir arkadasima da okuttum. O da cok sasirdi bunca seyi bilmene. Valla degme yuksek kredili falcilara tas cikarmissin. Tekrar okumak istiyotum ama okumicam :) tutucam kendimi. Bir falci duvarinda gormustum gecen gun donup donup okumayin diyordu.
Biz seni koruruz. Safiz ama gucluyuz :))çıkarsa şöyle bir yorum istiyorum : kadınlar külübünde falcı pispisiyi şiddetle tavsiye ediyorumben arazi olurum zira tüm kadınlar külübü ahalisi bana gelir diğer falcılar beni boğar müşteri kaybı
Ay nasil yaptim bilmem ama iyi ki yapmisim :)Yok kız okuma hayırlısı ne ise o olsun :) sana hissettiğimi özelde söyledim hala aynı hisler içerisindeyim , hatta forumda seni görünce içimden sana bakasım gelmişti nasıl bir enerji bana yoladıysan
BAYILDIM. Falcı pisipisi,çok tatlı olmuş nickinle falcı esprisi...falcı pispisi
BAYILDIM. Falcı pisipisi,çok tatlı olmuş nickinle falcı esprisi...
Paylasmakta kendi adima bir sorun yok ama gecmiste paylasilip kopya yapistir cikan fallar oldugunda bile benim falim cok benzer degildi. Medeni durum sebebiyle bana sizlerden farkli format gonderiyorlar. Bende yeni birini goren olmuyor dogal olarak. Ama bekarlar ve evliler icin ayri format kullaniyor iste dolandiracak olanlar. Forumda evli sayisi az bana cok denk gelmedi o yuzden ayni fal. Hakkaniyet bile kopya yapistir yaparken tarot yerine, kahve ve fincan dibi gibi sozcukleri degistirmeyi unuttugunda evlilige gore bir fal gondermisti. O konuya ozenmisti yani :)Kızlar benim bir önerim var özel hayatı çok ifşa etmicek şekilde bize gelen falları burada paylaşsak en azından kim bizi kandırmış anlarız ?
Paylasmakta kendi adima bir sorun yok ama gecmiste paylasilip kopya yapistir cikan fallar oldugunda bile benim falim cok benzer degildi. Medeni durum sebebiyle bana sizlerden farkli format gonderiyorlar. Bende yeni birini goren olmuyor dogal olarak. Ama bekarlar ve evliler icin ayri format kullaniyor iste dolandiracak olanlar. Forumda evli sayisi az bana cok denk gelmedi o yuzden ayni fal. Hakkaniyet bile kopya yapistir yaparken tarot yerine, kahve ve fincan dibi gibi sozcukleri degistirmeyi unuttugunda evlilige gore bir fal gondermisti. O konuya ozenmisti yani :)
Ben simdiden soyle soyleyeyim, kizlar pisipisi anda ve gecmiste muhtesem, gelecek beklemede :) cikarsa yazarim.çıkarsa şöyle bir yorum istiyorum : kadınlar külübünde falcı pispisiyi şiddetle tavsiye ediyorumben arazi olurum zira tüm kadınlar külübü ahalisi bana gelir diğer falcılar beni boğar müşteri kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?