tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar benim bir önerim var özel hayatı çok ifşa etmicek şekilde bize gelen falları burada paylaşsak en azından kim bizi kandırmış anlarız ?
Benimde ifşa olmamak adına bir Öner'im var. Bir kişi bunu yönetebilir aslında. Mesela bir topic açılıyor orada tüm fallar paylaşılacak ama bunu sadece bir kişi yapıyor.
Örneğin ben mi yapacağım, sen bana falını atıyorsun diyorsun ki x kişi baktı, bende o falı anonim olarak paylaşıyorum. Copy pasta var ise o kişi yine bana yazar bende bunu yine iletirim. Yani örmek olarak.. eğer öyle bir şey isterseniz bu bir yöntem olabilir.

Aslinda sorun KK icinde coklu profil ve reklam olayi. Yoksa falinustasinin bana attigi ilk fal ve sonrakiler hala iyidir. O baska mevzu :)
Tellwe de coklu profil olsa bile iyi falciysa bakiyordur elbet biriyle :)
Ama para ilk fal icin iyi. Ayni insansa neden ona ikinci kez atip baska biriyle denemek istedigim fali harcayayim... Belki de ayni degiller emin degilim. Ama suphem cok buyuk.

1.5 ay önce galiba falınustasına 2.falımı attım sorumla ilgili birşey görememiş bu nedenle paramı almak istemiyormuş diye iade etti ama bana şunu dedi. Yakında bir kavga yaşayacaksınız sakin olun ve dediği gibi ummadığım bir sebepten iş arkadaşımla ciddi kavga ettim. Tesadüf mü cidden mi gördü bilemiyorum.

Ben de dönüp kendi fallarıma baktım da falın ustası güzel bakmış diyorum. 4x4 değil ama isabetli noktalara değinmiş. Bu noktaları da dün konuşulan beş altı üyelik açan kişi de dahil kimseyle özelden paylaşmış değilim. Medyumname ise bir tutturmuş geçmişte yaşamış olduğum sözde acı bir olay ve bunun üzerine köpürtmüş. Tamamen zırva, ne an ne gelecek yok, geçmiş için fal boyunca anlattığı konu da doğru değil e ne kaldı geriye... Elde var sıfır.

Kızlar size yaşadığım bir olayı anlatayım naktaya 2 kez fal baktırmıştım buraya da yazdım hatta.ilk falında iletişim var dediği kişiye 2.falında çok sonraları belki yazar demişti.tekrar fal yolladım kendisine.falımı iade etmiş.inanç eksikliği ile yollamışsınoz die ama ben anı çok iyi yorumladığını düşünerek yolladım yani inanç eksikliğim yok gelecek çıkar çıkmaz bunda kimsenin dediğini çok saymıyorum ama bu düşüncem 2 falı yollarkende vardı zaten.bence 2 falda farklı konuştuğu için 3.ye bakmadı.hatta ben burayı okuduğunu bile düşünüyorum daha yeni yazdım çünkü iki falda farklı konuştuğunu.kesinlikle brnim için nakta bitmiştir.çünkü benim ne düşündüğümü bile bilemedi :)

Sesli güldüm :) reklam kokan hareketler bunlar Teşekkür ederim canım
Katina ciddi anlamda enteresan bir deste..
Bu falcı entrikalarindan çok sıtķımın sıyrıldığı bir dönem bende deste almıştım.Aman bunlar ne ya kendi göbeğimi kendim keseyim deyip..
Soru doğru sorulduğu takdirde çok net yanıtlar verir katina. Deste ile ilgili nette ne bulduysam okumuştum. Baya baya fal bakıyordum. Kendim için yaptığım açılımlarin resimlerini çekmiştim.
Şimdi bakıyorum da öyle de olmuş.
Sonra desteyi karıştırırken farklı zamanlarda valide kartı 3 kez yere düştü.
Çok huzursuz olmuştum. Bir kaç kezde rüyamda valide yi görünce kartları attım.
Ama bu bir kaç gündür yine aklıma düştü bilmiyorum niye ?

Nilufer_4U , B Bones and Stones , nilmil ....etiketleyemediğim ama yüreği temiz-hala elini vicdanına koyarak konuşmaktan konuşmaktan çekinmeyen güzel kadınlar.....YAPMAYIN...HAK ETMİYORLAR....

Kendi adıma Falın ustasına fal atmayı aklımın ucndan dahi geçirmedim *a veya *b muthiş dese dahi.....Çünkü başlık moderatörler tarafından silindi mi bilmem ama falın ustası kk'da kendini öven başlık acıp banlanmıştı, aleni reklam yaptığı için.....Daha yeniydi tellwede o aralar...BİTTİ...benim için o saatten sonra....

Reklamı kim yapar.....Paraya, müşteriye ihtıyac duyan,acelesi olan......Tamam kimse babasının hayrına bu işi yapmıyor bu işi AMA yeteneğin varsa VE karşındakine önce İNSAN olarak deger verebiliyorsan ZAMANLA ÜNLENİR-TANINIR-SIRADA INSANLAR SABIRLA SENİ BEKLERLER. Hal böyle olunca reklama gerek var mı,ihtiyaç var mı?

Açıktan reklam işe yaramayınca,6 farklı kişilikli üyelik ve o üyeliklerle zaten YARALI,BERELİ insanlara yanasmak FIRSATCILIK degilmidir? Kazen acıklamasa daha devam etmeyecek miydi? Biz nerden bilecektik, hala en uyanıgımız bile günah mı alıyoruz diye VİCDAN YAPACAKTIK. YAZIK YA BİZE.AYIP SIZE.

Peki bu işin bir yüzü, diiğer yüzü daha KÖTÜ. Benim gibi tek üyelikli,fal baktırıp,diğerleriyle fallarını paylaşan,öneren insanlar....Önersek bir dert, enerji baskasına uyar-uymaz orası ayrı sorun, diğer ayrı ve BU HATUN GİBİLERİNİN NEDEN OLDUGU SORUN ISE ORTAMDA YARATILAN PARANOYA....

HALA VİCDAN MI YAPABİLİYORMUSUNUZ KIZLAR......

Keşke desteyi atmasaydın valide bir çok anlama gelebiliyor , diğer kartlarla anlamı değişiyor bazen kişin ruhi bunalımda olduğunu veya kötü bir hadise olabileğini...ama genelde diğer kartlarla kombine edince ve hislerin devreye girince farklı anlamlar ortaya çıkıyor.

Destenin en kötü kartı mezar kartıdır anlamı ölüm vb. Örneğin abanoz kartı ve mezar kartı yan yana gelince bazı sıkıntıların bittiğini söyler bize :) ben seviyorum kartları sürekli elime alıp inceleyesim geliyor , bir enerji akışı var. Bazen çok kötü şeylerde söylüyor o zaman yorumlamıyorum yerine bırakıyorum desteyi.

5 GÜN ÖNCE İLKAY GÜRE ATTIM FAL ANCAK BU GÜN GELDİ BAYANIN MÜŞTERİYE SAYGISI SIFIR..... ŞİMDİ TELWEDE BANU YILMAZA 10 TL FAL ATTIM CİDDEN TAM İSABET BİR FAL OLDU İSTANBUL FAL SİTELERİMDEKİ ARKADAŞLAR AZ ÇOK BENİ TANIR 1 YILDIR SİTEYE GİRMİYORDUM VE HEMEN HEMAN REELDE VE SİTELERDE TÜM FALCILARA BAKTIRMIŞ BİRİSİ OLARAK BANU YILMAZI TAVSİYE EDERİM

Ben tavsiye etmeem benim falimi iade edip canli fala cagirmisti. Eh öyle daha cok kazanacak

Canım ben vicdan yapmıyorum inan. Ne yaşadıysam onu anlatıyorum. Falınustasını övmek gibi bir amacım asla yok ve mesajım övgüden çok şaşkınlık ifade ediyor. Yaşayacağım bir olayı bildi ama tesadüfte olabilirdi diyorum. Hiçbir falcı için vicdan yapmam.

capella79 , Nilmil le hemfikirim yani hiçbir falcı için vicdan yapamam. Fal baktırma karşılığı ücret ödüyoruz çünkü. Falcılar ücret karşılığı yorum yapmak için oradalar ama üstüne naz kapris yapan da çok o ayrı. Dediğim gibi falları tekrar inceledim ve düşüncelerimi yazdım. Ayrıca, bir kaç hafta önce buraya bir üye yazmıştı falın ustası bir iki hafta arayla kendisine ve arkadaşına kopyala yapıştır yapmıştı. Konu hakkında yazmayı istediğim halde o an çok yoğundum yazamadım. Falcıların bir kısmı canları isteyince istediklerine gercekten bakıyorlar sanırım ( gercek falcı ve fal bakmayı bilenlerin bir kısmı). Örneklemek gerekirse Firuzzee furyası oldu burada yaz dönemlerinde, ben fal atınca ise kopyala yapıştır, yazılı sallamasyon bir fal geldi ama gerçek ve sesli yorum yaptığı kişilerden beğenenler çoktu o sıra.

Son düzenleme:
Ben tavsiye etmeem benim falimi iade edip canli fala cagirmisti. Eh öyle daha cok kazanacak
BİLMİYORUM CANIM BEN İLK KEZ BAKTIRDIM VE HER ŞEYİ ANLATTI BANA AYNI SORUYU DÜL İLKAYA SORDUM YANINDAN DAHİ GEÇMEDİ VE O SİTEDE SEMA,AYLİN,FAMA NE BİLEYİM REZZAN HEPSİNE DEFALARCA BAKTIRDIM BU TAM NOKTA ATIŞ YAPTI BEĞENDİM

O an öyle bir hissiyat oluştu bende...
Duaya da başlamıştım.. ondan sonrası da zaten toplam attığım fal sayısı 3 veya 4...
Bu ara da ben Leyla_74 ' e yaptığınız yorumu çok beğendim. Durumu da az buçuk bildiğim için gerçekten şaşırdım ve çok beğendim. Ağzınıza sağlık...
Maşallah

Banuyu ben de beğenmiştim küçük dediği bişey de çıkmıştı o paraya fazla bence kısa ama öz
Onun su falını merak ediyorum baktıran var mıdır ki
Kızlar banu yılmaz a su falı bıktırdınız hç?

Teşekkür ederim ayy utandım şimdi :)

Kendi adima benim de vicdan problemim olmadigini soylemek isterim.
Benim icin olay bana arkadas gibi yaklasan birinin coklu sahte profillerle reklam kokan icerikleri paylasmis olmasi. Falinustasi bana attigi fallarda iyiydi, sonraki fallarinda agzimdan laf alinarak gelistirilmis olsa bile belki de hisli biriydi.
Ancak durust olma vasfi hisli olmasinin onune geciyor. Geysu iyi degildi anda ama emek verdigi belli asla kotuleyemen.
Bu anlamda falinustasi ve medyumnamede dolandiriciliga geldiysem parami helal etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…