tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben buraya çok sık giren,sürekli ve sıkça falcılar hakkında yorum yapan biri değilim..Sizlerde haklısınız etrafta sahtekar çok olunca herkesten bi şüphe ediyorsunuz..Ne Demek istediğimi bir kez daha anlatıcam..can siparane savunduğum falan yok! yaşadığım,gördüğüm,okuduğum falın hakkını verdim sadece..bu kişi çok hesap açmış olabilir,birilerine kopyala yapıştır fal da yollamış,birileriyle enerjisi hiç tutmamış da olabilir evet..ama benim falımı gerçekten çok iyi yorumladı!hatta O zaman bilemedi dediğim bişeyi de bilmiş,yeni öğrendim.( Hiçkimseye anlatmadığım şeyleri bildi) ayrıca ben sade onun değil Chitranın da bana yorumladığı çok iyi falları olduğunu da yazmıştım,bilemediği de oldu..ama fal konusunda güvendiğim biridir..Benim KENDİ FALLARIMA OLAN GÖRÜŞLERİM BUNLAR...Beni şaşırtan fal ve falcıları burda paylaşıyorum,daha önce de paylaştım ama demekki yanlış yapmışım..herhangi bi falcı hakkında olumlu yorum yapan herkesi birinin savunucusu,reklamcısı falan sanılıyor..Benim bu bahsedilen kişilerle diaoloğum msjlaşmam olmadı olsa yazardım ama dediğim gibi,biri özel mesajdan hususi ne için fal baktırdığımı,derdimin ne olduğunu sormuştu meraklı bi şekilde ve cevap yazmadım..Çok meraklı biri herhalde diye düşünmüştüm ama gerçek niyetini bilemem tabiki..

Ciddi misin?
Elfin çok ii diye duydum aslında en çok onu istiyorum ama yakalayamadım. Umarım chitrayı bana da tutar enerjisi

Enerji tutmadığı, olumsuz baktığı yada hiç bakmadığı için falcıları gömmüyoruz aslında... Gerçi bir çok yorumcu da bilhassa olumsuz yorumlayarak puan kazanmaya çalışıyor. Gerçekçi görünmek adına.. Ya da 1 profilinden olumlu diğerinden olumsuz bakıyor ki win win olsun.. Sadece söylüyoruz. Paylaşıyoruz. Bilmeyenleri haberdar edip bilgilendirmeye çalışıyoruz. Zaten bu başlığın açılma amacı bu.. Bahsi geçen kişiye de hiç atmadım. Burayı okumasaydım atardım muhtemelen 5 çeşit hesaptan kendini övünce ve insanda bilmeyince...
Gömdüklerimiz üçkağıtçılık yapanlar, 5 çeşit profil ile fal bakan ve burada hesap açıp insanların ağzını yoklayan şarlatanlar vs.. Nitekim sizi de yoklamış...
Yani memnun kalıp kalmadığınız yorumcuları siz de lütfen yazmaya devam edin.. Yazmazsak daha çok suistimal ediliyoruz...

Bana esas konu henüz çıkmadı canım geysuda o yüzden çok sevinemedim inşallah tamamı çıkar falının.Tabi hepimizede olumlu olan tüm geysu falları çıksın inşallah.Chitra yı denemedim ama cadınınelması hakkında çok detaylı ve iyi yorumlar yoktu yanlış hatırlamıyorsam.Bence onu dikkate alıp üzme kendini.

hiç samimi gelmiyosunuz gerçekten.. neden bana ya da herhangi birine sorulmuyor da size mesaj atılıyor ilginç

Bendede öyle sanırım tarif ettiği gibi aşağı yukarı ama ben pek ısınamadım zaten falımdada eskisi döncek yeni karşına çıkacak olanla sadece konuşcaksın demişti.Bakalım devamını bekliyorum falımın çıkarsa mutlaka yazarım.Evleneceksiniz demek çok emin konuşmak o kadarını Allah bilir.Tamam ciddi ilişki falan olacak diyebilirde seninki uçuk bir yorum olmuş gerçekten.İnşallah karşına tez zamanda hayırlı biri çıkar :)

hiç samimi gelmiyosunuz gerçekten.. neden bana ya da herhangi birine sorulmuyor da size mesaj atılıyor ilginç
Siz cok girmiyorsaniz ve aktif degilseniz fazla soru gelmiyordur ozelden. Yoksa eminim pekcok insana ozel mesaj atiliyor ve soruluyor. K Kanatlar in soyledigi de sadece bu bence. Ilginc geldi sorulmasi demis. Bana da soranlar olmustu. Kotu niyetle oldugunu gostermez elbette ama araya falcilarin da karisma ihtimali var. Tedbirli olmakta fayda var.

Güzeller ben yeni bir yer keşfettim çınarın yeri 2 falci var kadın olan çat çat anlatıyor ben şok cinar da güzel kadın acayip tavsiyem çevremi ona taşıyorum ışığını almadığına bakmıyor Mus kanı çıkar dedi titredim fal maceram yine başladı kizlarr

Ahaaa falinustasida burada :)) falinustasi benfe hic bi sey bilemedi ve özensiz bakti
falınustasına 2 kez attım 2 kezde sıradayken iptal ettim falda yazıyor bakmıyor tüm gece boyunca bakmadan çıkıyor. Belli ki topikten bilgi almaya çalışıyordu atanlardan. İyi ki kaptırmamışım para ona.

Bu kadar olay oldu onunla ilgili biliyorum ama bana baktigi ilk falda bilemez dedigim seyleri bildi sanki hep iyiydi diye hatirliyorum. Acikcasi bu coklu profil olayi ciktiktan sonra donup bakmak istedim, o sahisla ilk ozel yazisma tarihlerim konustuklarim ve falinustasi ilk falim nasil bir zamanlama icinde diye... Hala elim gitmedi. Sinirlerim bozulmasin diye biraktim oldugu gibi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…