- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.621
EVET CANIM BANU YILMAZ I GEÇEN GÜN DENEDİM VE BENDE TAVSİYE ETTİMkesinlikle banu yılmaz
iz neden bu kadar ısrarla övüyorsunuz?... Her falcı herkese aynı olamıyor bu doğru ama kimse de bu kadar can siperane savunmuyor kimseyi. Beğendim beğenmedim deyip geçiyoruz... 40-50 sayfa geriye doğru okursanız savunduğunuz falcının da ne kadar şaibeli olduğunu kendiniz görmüş olursunuz. Hatta kendisi burada bir kaç üyelikle insanların hem özelden hem başlıktan ağzından laf alarak fal baktığını okursunuz. Belkide özelden hikayenizi bile kendisine anlatmış olabilirsiniz. Bu kadar insanın eleştirdiği birinin size şahane bakabilmiş olmasını aslında sizinle başka bir şekilde bağ kurmuş olmasına bağladım ben... ( Yanlış anlaşılma olmasın lütfen, o sizi biliyor ama siz onu bilmiyorsunuz )
Şu listeye bir bakın bakalım, içlerinde tanıdığınız, özelden yazışıp fal paylaştığınız biri var mı ?
Hepsi aynı kişi ve bunlar sadece tespit edilen üyelikleri...
Ciddi misin?meycc22 binnaz tellwe basirly falan totalde son bi yılda 40 tane falan fal atmış biri olarak söylüyorum chitrayı tek geçerim enerji meselesi tabiki ama kadın net iyi ben de yine baktırmak istiyorum ama çok az giriyo ve 15 kişi nasıl beklenir bilmiyorum
15.sıradasnız mı diyo cnm?bekleyen 15 kişi gözüküyor
15.sıradasnız mı diyo cnm?
Ay yapma yaben sırada değilim tellwe falcılar sayfasından bakınca falcının kaç falı olduğu gözüküyor. açıkçası beklemeyi göze alamıyorum o sıra 1 ayda da gelebilir:)
Enerji tutmadığı, olumsuz baktığı yada hiç bakmadığı için falcıları gömmüyoruz aslında... Gerçi bir çok yorumcu da bilhassa olumsuz yorumlayarak puan kazanmaya çalışıyor. Gerçekçi görünmek adına.. Ya da 1 profilinden olumlu diğerinden olumsuz bakıyor ki win win olsun.. Sadece söylüyoruz. Paylaşıyoruz. Bilmeyenleri haberdar edip bilgilendirmeye çalışıyoruz. Zaten bu başlığın açılma amacı bu.. Bahsi geçen kişiye de hiç atmadım. Burayı okumasaydım atardım muhtemelen 5 çeşit hesaptan kendini övünce ve insanda bilmeyince...Ben buraya çok sık giren,sürekli ve sıkça falcılar hakkında yorum yapan biri değilim..Sizlerde haklısınız etrafta sahtekar çok olunca herkesten bi şüphe ediyorsunuz..Ne Demek istediğimi bir kez daha anlatıcam..can siparane savunduğum falan yok! yaşadığım,gördüğüm,okuduğum falın hakkını verdim sadece..bu kişi çok hesap açmış olabilir,birilerine kopyala yapıştır fal da yollamış,birileriyle enerjisi hiç tutmamış da olabilir evet..ama benim falımı gerçekten çok iyi yorumladı!hatta O zaman bilemedi dediğim bişeyi de bilmiş,yeni öğrendim.( Hiçkimseye anlatmadığım şeyleri bildi) ayrıca ben sade onun değil Chitranın da bana yorumladığı çok iyi falları olduğunu da yazmıştım,bilemediği de oldu..ama fal konusunda güvendiğim biridir..Benim KENDİ FALLARIMA OLAN GÖRÜŞLERİM BUNLAR...Beni şaşırtan fal ve falcıları burda paylaşıyorum,daha önce de paylaştım ama demekki yanlış yapmışım..herhangi bi falcı hakkında olumlu yorum yapan herkesi birinin savunucusu,reklamcısı falan sanılıyor..Benim bu bahsedilen kişilerle diaoloğum msjlaşmam olmadı olsa yazardım ama dediğim gibi,biri özel mesajdan hususi ne için fal baktırdığımı,derdimin ne olduğunu sormuştu meraklı bi şekilde ve cevap yazmadım..Çok meraklı biri herhalde diye düşünmüştüm ama gerçek niyetini bilemem tabiki..
Chitra 2 ilerledi şuan falda.Bi kişiye bakmış görünüyo kaldı 29 gün
Ysm_93 ay hadi inşallah geysu hepimize çıksın
ben geçen sene çoook başka konular için chitraya baktırdım ve şu an olduğum durumu o zaman söylemiş ve geçen sene baktırdığım çıkan tek fal onundu inanamadım tekrar okuyunca geçenlerde geysuya baktırdım o da benzer şeyler söyledi ikisi de özenli fallardı dün cadınınelmasına baktırdım şimdi yiğidin hakkını vereyim onunki de özenli bi faldı uzundu ve analizleri vardı ama geysu ve chitranın tam tersini söylüyor o yüzden aptala bağladım napsam bilemiyorum
hiç samimi gelmiyosunuz gerçekten.. neden bana ya da herhangi birine sorulmuyor da size mesaj atılıyor ilginçBen buraya çok sık giren,sürekli ve sıkça falcılar hakkında yorum yapan biri değilim..Sizlerde haklısınız etrafta sahtekar çok olunca herkesten bi şüphe ediyorsunuz..Ne Demek istediğimi bir kez daha anlatıcam..can siparane savunduğum falan yok! yaşadığım,gördüğüm,okuduğum falın hakkını verdim sadece..bu kişi çok hesap açmış olabilir,birilerine kopyala yapıştır fal da yollamış,birileriyle enerjisi hiç tutmamış da olabilir evet..ama benim falımı gerçekten çok iyi yorumladı!hatta O zaman bilemedi dediğim bişeyi de bilmiş,yeni öğrendim.( Hiçkimseye anlatmadığım şeyleri bildi) ayrıca ben sade onun değil Chitranın da bana yorumladığı çok iyi falları olduğunu da yazmıştım,bilemediği de oldu..ama fal konusunda güvendiğim biridir..Benim KENDİ FALLARIMA OLAN GÖRÜŞLERİM BUNLAR...Beni şaşırtan fal ve falcıları burda paylaşıyorum,daha önce de paylaştım ama demekki yanlış yapmışım..herhangi bi falcı hakkında olumlu yorum yapan herkesi birinin savunucusu,reklamcısı falan sanılıyor..Benim bu bahsedilen kişilerle diaoloğum msjlaşmam olmadı olsa yazardım ama dediğim gibi,biri özel mesajdan hususi ne için fal baktırdığımı,derdimin ne olduğunu sormuştu meraklı bi şekilde ve cevap yazmadım..Çok meraklı biri herhalde diye düşünmüştüm ama gerçek niyetini bilemem tabiki..
bende geysuya baktırmıştım şu meslek grubundan şöyle biriyle tanışacaksın ve evleneceksin demişti, hakkaten öyle biriyle tanıştım hatta mesleği tutturmuş olması beni baya şaşırtmıştı ama devamı gelmedi çıkıyor ama devamı gelmiyor
Siz cok girmiyorsaniz ve aktif degilseniz fazla soru gelmiyordur ozelden. Yoksa eminim pekcok insana ozel mesaj atiliyor ve soruluyor. K Kanatlar in soyledigi de sadece bu bence. Ilginc geldi sorulmasi demis. Bana da soranlar olmustu. Kotu niyetle oldugunu gostermez elbette ama araya falcilarin da karisma ihtimali var. Tedbirli olmakta fayda var.hiç samimi gelmiyosunuz gerçekten.. neden bana ya da herhangi birine sorulmuyor da size mesaj atılıyor ilginç
falınustasına 2 kez attım 2 kezde sıradayken iptal ettim falda yazıyor bakmıyor tüm gece boyunca bakmadan çıkıyor. Belli ki topikten bilgi almaya çalışıyordu atanlardan. İyi ki kaptırmamışım para ona.Ahaaa falinustasida burada :)) falinustasi benfe hic bi sey bilemedi ve özensiz bakti
Bu kadar olay oldu onunla ilgili biliyorum ama bana baktigi ilk falda bilemez dedigim seyleri bildi sanki hep iyiydi diye hatirliyorum. Acikcasi bu coklu profil olayi ciktiktan sonra donup bakmak istedim, o sahisla ilk ozel yazisma tarihlerim konustuklarim ve falinustasi ilk falim nasil bir zamanlama icinde diye... Hala elim gitmedi. Sinirlerim bozulmasin diye biraktim oldugu gibi sanirim.falınustasına 2 kez attım 2 kezde sıradayken iptal ettim falda yazıyor bakmıyor tüm gece boyunca bakmadan çıkıyor. Belli ki topikten bilgi almaya çalışıyordu atanlardan. İyi ki kaptırmamışım para ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?