tellwe.com'da bakılan fallar!

o hesaplardan biriyle konuşman denk gelmiş olabilir detay verdiysen anlattıysan bu şekilde nokta atışı yapmış olabilir. Zaten genelde kendisi çok övüyordu metafizik falı mı ne bakıyormuş ilk diyen oydu isim bildi diyerek. Kendi reklamını çok güzel yapmış

Banu yilmaz benide canliya davet etti. Burda ki yorumlari anlayamiyorim. Yeni bir reklam taktigi mi artik burda yazilan hic bi seye inanmiyorum zaten
yani sen böyle söyley,nce bende zan altında kalıyorum herkes fikrini söylüyor bana cıkıyor cıkmasa neden söyleyim ki ben .... fal işi bu yani enerjin uymaz beğenmezsin olabilir buraya coğu zaman falcılarda katıldı ama ben baktırdığım diğer bütün falcıların falını da atarım buraya yani bilen biliyor

banu yılmazı ben de pek tutamadım aceleyle çiziktirmiş gibiydi
zaten kısa bakıyor ayrıntılı yorum bekleyen yollamasın ben hep dedim burda ki beğenen de cok beğenmeyende burmal cok normal herkesin kendi fikri son 2 senedir fal baktırdığımı düşündüğümde yakın geleceği en cok banu yılmaz bildi zaten coğu falcı anı iyi yorumlayabiliyor ben onlardanda söyleyebilirim beklentiyle alakalı bişi bu gelecek mi anla ilgili mi bana göre tutması önemli ona göre falcıları seciyorum

Hayir tuhaf olan nerdeyse herkesi canli fala cagiriyor. Sana böyle bakmis demek ki

Yaa kesinlikle katiliyorum bende de onun dedigi gibi ilerledi ama son bi dedigi bisey var benim icin ck onemli bi konu o da cikarsa dedigi gibi direk paylasicam sizlerle

Hayir tuhaf olan nerdeyse herkesi canli fala cagiriyor. Sana böyle bakmis demek ki
canım beni de cağırdı gitmedim hatta bak merak etti canlı bakan yazmıs az önce nasıldı diye sordum yani gercekten bende merak ettim ben birkaç ay öncede galivba banu yılmazla ilgili beni cağordığını söylemiştim canlı fala burda ben arkadasımın falını attım o cok beğenmedi enerjisi tutmadı annemi attım ona tuttu su enerji seysi nasıl bişi bilmiyorum ben ilginc gercekten ama tutanlarda yazdı yani burda hani ben reklam falan yapmak için demiyorum 10 kredi uygun bence bunu denemek için ondan sürekli banuyılmaz diyorum :))

Kizlar chitra fal sirasina girdim forum kizlari adina tribimi de attim:)
Daha once baktirmadin mi? Yeni tura mi basladin yoksa?
Merak ettim nasil bulacaksin, ben en son atali cok oldu O`na cunku. Umarim degismemistir, severim ben Chtira`yi uslubunu...
Ciksin ve de lutfen... (Sadece olumlular icin soyluyorum!)

Daha once baktirmadin mi? Yeni tura mi basladin yoksa?
Merak ettim nasil bulacaksin, ben en son atali cok oldu O`na cunku. Umarim degismemistir, severim ben Chtira`yi uslubunu...
Ciksin ve de lutfen... (Sadece olumlular icin soyluyorum!)

Yeni tur :) daha once de baktirmistim 3 ay olmus en son. Gercekten harikaydi ozellikle falinda neyi uyardiysa onu yasadim
Canim insallah ciksin tum olumlu guzel fallar

Kızlar az önce merlin34 e katina baktırdım ona baktırıp beğenen oldu mu ilginç bir şey söyledi bana

Banu yılmaz ilk falında 5 ay vade vermişti vade dolunca tekrar attım yine 5 ay vade verdi.Başka fala yönlendirdi

D desdemoniaa olabilir ya herkesin enerjisi farklı oluyo sonucta ben beğenmene bisey demiyorum tabiki de sana belki günündeydi güzel baktı bana biraz özensiz geldi sadece yani her duruma uygun yazmış gibiydi o açıdan söyledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…