tellwe.com'da bakılan fallar!

diazz benimde banu yılmaz falım herkese uyabilecek bir faldi.uygun fiyatlı olduğu için enerjimizin banu Yılmaz'la tutmasını çok isterdim. Bana olumlu konuştu ama genel bir faldi.

Kızlar merlin34 e baktıran yok mu daha önce nasıldı ben baktırdım

Ysm_93 aynen bi de burda baya konusuluyodu sanki ben de bi ay önce attım falı da silmisim hatırlamıyorum bile ama her anlama gelebilcek 10 cümle diye aklımda kalmıs yani

şu an ya chitra kuyruğuna girmeyi ya da naktaya atmayı düşünüyorum ilk kez ama nakta biraz pahalı geliyo

öyle tabiiki canım zaten cok ayrıntılı söylemiyor zamanı da bazen aksıyor ama sonuc olarak dediği yönde hep ilerled,i bende :) ben de napayım canım 30 tl ye bile copy paste yapılan fallar varken nasıl önermeyim iyi olanları :))

bu arada binnazda sedef celik diye birisi vardı eylülde fal atmısım tekrar okudum dediği tarihte dediği sekilde 3 tane sey ilerlemiş merak ediyorum sedef celiğin falı ben gibi cıkan olmus mu forumda birkaç kişinin yorumunu gördüm sadece falı cıkanlar yazarsa cok memnun olurum

Baktırmadım Banu Yılmaz’a normal bakmasını istedim ama bakmadı ben de gitmedim canlı fala
Bence gitmemekle cok cok iyi yaptin, faha once de soylemistim. Canliya cagirmak sadece para tuzagi baska bir sey degil. Kahve atarsin kart at der anlarim ya da benzeri, ama canli dedigin bir sohbet penceresi alt tarafi, enerjisi baska diyene dunyada inanamam...

Mavikurdele10 hadi hayırlısı valla gece gece ben de niyeti bozmak üzereyim kac kisi su an bakıyo mu chitra
Bekleyen fal sayisinin nereden gorundugunu buldum simdi. Onceden yoktu sanirim bu ozellik. Yeni eklenmis herhalde. 16 adet bekleyen fali var. Cikmis sistemden.

Mavikurdele10 hadi hayırlısı valla gece gece ben de niyeti bozmak üzereyim kac kisi su an bakıyo mu chitra

canım şimdi gördüm benim sıram 12 olmuş ama bilemedim bu kadar isyanımızı görüp fallara başladı galiba:)

Leyla_74 ben de yeni fark ettim gerçekten çok güzel özellikmiş

her kelimesine katılıyorum

diazz ya o durumu ben tellweye sormuştum chitra sürekli falda gözüküyor ama sayı ilerlemiyor diye bana açık kalmış olabilir demişlerdi tabi bilmiyorum belki bakıyordur şu an:)

meycc22 yaaa umarım gerçekten bu hızla bakar

Mavikurdele10 ya onu yapan biri vardı hatırlamıyorum ben chitrada mı gördüm yoksa burda mı konuşuluyodu bazen falda görünüyo ama sıra ilerlemiyo diye yani ben dün 15den girdim şu an 15im ama bilemiyorum keşke bi kota falan olsa atıyorum 10 faldan fazla alınamasa hem falcılar hem bizim icin daha kolay... ay bi an önce baksa keşke kartlarımı da çok beğendim bekleyemiyorum

meycc22 ay hadi inşallah o uzun zamandır yoktu demek enerjiyi depolayıp gelmiş yapıştırıyo şimdi falları arka arkaya

aslındaa öyle bir şey de yapılıyor ama falcı belirliyormuş sınırı. yalnız ben kartlarıma bakmadığımı fark ettim bakacağım hemen:)

Kızlar tarot kartları olumsuz ise olumsuz anlam çıkar diyebilir miyiz
Mesela yıkılan kule kılıç onlusu varsa kıyamet mi kopacak :)
Burada falcı hissiyatını katmalı diye düşünüyorum

Bi kişi daha ilerlemiş chitra ama dün saatlerdir faldaydı aslında ağır gidiyo ama demek belki sağlam bakıyo bu açıdan düşünürsek hadi bakalım :)

meycc22 ya zannetmiyorum illaki kötü anlam olacağını çünkü hepsinin açılış sırasına göre anlamı var belki kule senin geçmişinde yaşadıkların ya da kendi kendine kurduğun düşünceler olabilir bende güneş imparator falan çıkmış onlar bariz güzel olduğu için öyle kartlarımı beğendim dedim ben yoksa ben de anlamıyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…