- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.661
D desdemoniaa olabilir ya herkesin enerjisi farklı oluyo sonucta ben beğenmene bisey demiyorum tabiki de sana belki günündeydi güzel baktı bana biraz özensiz geldi sadece yani her duruma uygun yazmış gibiydi o açıdan söyledim ben
Bendede öyle sanırım tarif ettiği gibi aşağı yukarı ama ben pek ısınamadım zaten falımdada eskisi döncek yeni karşına çıkacak olanla sadece konuşcaksın demişti.Bakalım devamını bekliyorum falımın çıkarsa mutlaka yazarım.Evleneceksiniz demek çok emin konuşmak o kadarını Allah bilir.Tamam ciddi ilişki falan olacak diyebilirde seninki uçuk bir yorum olmuş gerçekten.İnşallah karşına tez zamanda hayırlı biri çıkar :)[/QUOTE
teşekkür ederm Allah herkesin kalbinden geçeni nasip etsin
Ben baktirmistim dedikleri cikti bana begenmistimKızlar merlin34 e baktıran yok mu daha önce nasıldı ben baktırdım
öyle tabiiki canım zaten cok ayrıntılı söylemiyor zamanı da bazen aksıyor ama sonuc olarak dediği yönde hep ilerled,i bende :) ben de napayım canım 30 tl ye bile copy paste yapılan fallar varken nasıl önermeyim iyi olanları :))D desdemoniaa olabilir ya herkesin enerjisi farklı oluyo sonucta ben beğenmene bisey demiyorum tabiki de sana belki günündeydi güzel baktı bana biraz özensiz geldi sadece yani her duruma uygun yazmış gibiydi o açıdan söyledim ben
aminnnnn super olurYeni tur :) daha once de baktirmistim 3 ay olmus en son. Gercekten harikaydi ozellikle falinda neyi uyardiysa onu yasadim
Canim insallah ciksin tum olumlu guzel fallar
Bence gitmemekle cok cok iyi yaptin, faha once de soylemistim. Canliya cagirmak sadece para tuzagi baska bir sey degil. Kahve atarsin kart at der anlarim ya da benzeri, ama canli dedigin bir sohbet penceresi alt tarafi, enerjisi baska diyene dunyada inanamam...Baktırmadım Banu Yılmaz’a normal bakmasını istedim ama bakmadı ben de gitmedim canlı fala
Bekleyen fal sayisinin nereden gorundugunu buldum simdi. Onceden yoktu sanirim bu ozellik. Yeni eklenmis herhalde. 16 adet bekleyen fali var. Cikmis sistemden.Mavikurdele10 hadi hayırlısı valla gece gece ben de niyeti bozmak üzereyim kac kisi su an bakıyo mu chitra
Mavikurdele10 hadi hayırlısı valla gece gece ben de niyeti bozmak üzereyim kac kisi su an bakıyo mu chitra
Chitra dün 4 kişiye bakmışMavikurdele10 hadi hayırlısı valla gece gece ben de niyeti bozmak üzereyim kac kisi su an bakıyo mu chitra
Bence gitmemekle cok cok iyi yaptin, faha once de soylemistim. Canliya cagirmak sadece para tuzagi baska bir sey degil. Kahve atarsin kart at der anlarim ya da benzeri, ama canli dedigin bir sohbet penceresi alt tarafi, enerjisi baska diyene dunyada inanamam...
Mavikurdele10 ya onu yapan biri vardı hatırlamıyorum ben chitrada mı gördüm yoksa burda mı konuşuluyodu bazen falda görünüyo ama sıra ilerlemiyo diye yani ben dün 15den girdim şu an 15im ama bilemiyorum keşke bi kota falan olsa atıyorum 10 faldan fazla alınamasa hem falcılar hem bizim icin daha kolay... ay bi an önce baksa keşke kartlarımı da çok beğendim bekleyemiyorum
meycc22 ay hadi inşallah o uzun zamandır yoktu demek enerjiyi depolayıp gelmiş yapıştırıyo şimdi falları arka arkaya
Mavikurdele10 ya onu yapan biri vardı hatırlamıyorum ben chitrada mı gördüm yoksa burda mı konuşuluyodu bazen falda görünüyo ama sıra ilerlemiyo diye yani ben dün 15den girdim şu an 15im ama bilemiyorum keşke bi kota falan olsa atıyorum 10 faldan fazla alınamasa hem falcılar hem bizim icin daha kolay... ay bi an önce baksa keşke kartlarımı da çok beğendim bekleyemiyorum
meycc22 ay hadi inşallah o uzun zamandır yoktu demek enerjiyi depolayıp gelmiş yapıştırıyo şimdi falları arka arkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?