- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.681
Bi kişi daha ilerlemiş chitra ama dün saatlerdir faldaydı aslında ağır gidiyo ama demek belki sağlam bakıyo bu açıdan düşünürsek hadi bakalım :)
Banu Yılmaz'a ben de baktırdım, kısa ama öz bir faldı bildiği spesifik şeyler de oldu ve beni canlı fala çağırmadı. :) Uzun uzun boş bir faldansa az ama özü tercih ederim ki bi de binnazdaki uçuk fiyatlarla karışılaştırırsak çok çok iyi, özetle nokta atışlı bir faldı umarım çıkar.Hayir tuhaf olan nerdeyse herkesi canli fala cagiriyor. Sana böyle bakmis demek ki
PARDON REKLAM DERKEN ÖNCE BİR PROFİLİM İNCELE DERİM KAÇ YILLIK ÜYEYİM AYRICA BUGÜNE DEK YAZDIKLARIMI ELEŞTİRDİKLERİME BİR BAK DERİM BEN SADECE BAKTIRDIĞIMI VE BEYENDİĞİMİ BELİRTİM SAKIN OLA BOŞ KESEDEN KONUŞMAYINIZBanu yilmaz benide canliya davet etti. Burda ki yorumlari anlayamiyorim. Yeni bir reklam taktigi mi artik burda yazilan hic bi seye inanmiyorum zaten
Valla anlayan varsa bnde isterim:)uzun uzun yazıyor belki ondan biraz ağır ilerliyor ah o 15 dakikada falı gönderenler geldi aklıma:) ne kandırılmışım yahu zamanında
canım bu arada tarot hisler olmadan sadece anlamları açıp okumak bir gün bana şeytan kartı geldi mesela buna rağmen fal yorumum iyiydi
ya benim kartlar çok enteresan anlayan varsa keşke şöyle kısacık baksa:)
Yaa ne güzel akıyordu chitra tıkandı
Haha aynenher 10 dakikada 1 bakmasam daha kolay olacak:))
Aynen bi kişi daha aktı gitti of yarına inş..her 10 dakikada 1 bakmasam daha kolay olacak:))
Aynen bi kişi daha aktı gitti of yarına inş..
Bi de bekleyip olumsuz yorum alırsam
Chitra senin ilk miydi canım çıktı mı önce
Objektif diyebilir miyiz
Benim ilk olacak acayip merak ediyorumChitra forumu okudu sanirim bugun baya bi fal aldi:)
2 normal fal 1 astroloji atmistim ben ona benim fallarim yasadigim iliskiyle alakaliydi ve cikti sen baktirmis miydin?
Benim ilk olacak acayip merak ediyorum
Bana yarın ya da cuma gelir gibi sıra baksa da rahatlasam :))Ben analizlerini cok begenmisti ama cikmadi diyen de var hani o yuzden yaniltmak istemem seni
PARDON REKLAM DERKEN ÖNCE BİR PROFİLİM İNCELE DERİM KAÇ YILLIK ÜYEYİM AYRICA BUGÜNE DEK YAZDIKLARIMI ELEŞTİRDİKLERİME BİR BAK DERİM BEN SADECE BAKTIRDIĞIMI VE BEYENDİĞİMİ BELİRTİM SAKIN OLA BOŞ KESEDEN KONUŞMAYINIZ
Kötülemim ama bence blackpearl88 e atma bana çok etkileyici bir fal baktı ama dediklerinin biri tersi oldu biri hiç olmadı vade geçti gitti. Baktırma derim. Chitraya hiç baktırmadım ama memnun olan çok kişi var bende sonra denemek istiyorum. Genelde tellwe de Nakta banu yılmaz yeşilçingene, chitra en popüler olanlar ara forumda yorumlara bak öyle karar ver derim ben.Kızlar fal atıcam ama chitra mı black_pearl88 mi karar veremedim. Acil bilgilendirirseniz çok seviniriim. Ya da başka biri işte beğendiğiniz tutan falan. Katinada özellikle sevdiğiniz ve tutan biri varsa aşırı sevinirim. Sizi seviyom :*
vadesinde mi cikmisti canim, konustuk mu bunu biz daha once?Chitra forumu okudu sanirim bugun baya bi fal aldi:)
2 normal fal 1 astroloji atmistim ben ona benim fallarim yasadigim iliskiyle alakaliydi ve cikti sen baktirmis miydin?
vadesinde mi cikmisti canim, konustuk mu bunu biz daha once?
Daha once sorduysam kusura bakma, Asenat bekleme evresindeyim, onceki sorularimi unutmus olabilirim
Soruyu sordugumu unutmustum, ama bu cevabi aldim daha once de senden :) net degil diye kalmamis aklimda demek :))Aslinda vadelik bi durum degil de bir surec anlatti bu sureci dogru bildi yasanan seyler detaylar boyle yaparsan boyle olur boyle yapmazsan boyle olur diye ve oyle yapmadim tabi ki:))
Anlatabildim mi bilmiyorum ama okuyunca enteresan gozukuyor sanki
Asenat sık online olmuyordu diye hatırlıyorum başlamış mı girmeye sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?