tellwe.com'da bakılan fallar!

Bi kişi daha ilerlemiş chitra ama dün saatlerdir faldaydı aslında ağır gidiyo ama demek belki sağlam bakıyo bu açıdan düşünürsek hadi bakalım :)

uzun uzun yazıyor belki ondan biraz ağır ilerliyor ah o 15 dakikada falı gönderenler geldi aklıma:) ne kandırılmışım yahu zamanında

canım bu arada tarot hisler olmadan sadece anlamları açıp okumak bir gün bana şeytan kartı geldi mesela buna rağmen fal yorumum iyiydi

ya benim kartlar çok enteresan anlayan varsa keşke şöyle kısacık baksa:)

Hayir tuhaf olan nerdeyse herkesi canli fala cagiriyor. Sana böyle bakmis demek ki
Banu Yılmaz'a ben de baktırdım, kısa ama öz bir faldı bildiği spesifik şeyler de oldu ve beni canlı fala çağırmadı. :) Uzun uzun boş bir faldansa az ama özü tercih ederim ki bi de binnazdaki uçuk fiyatlarla karışılaştırırsak çok çok iyi, özetle nokta atışlı bir faldı umarım çıkar.

İstediğinizi düşünün,istediğiniz yorumu yapın..ne yaşadıysam ne gördüysem onu yazdım..Samimi bulup bulmamanız hiç önemli değil.Birilerine olan kızgınlık okları,alakasız insanlara da geliyor.. kesin bu da böyledir,şöyledir,aslında şu kişidir..yada: neden size özelden msj yazılmış sık da girmiyormuşsunuz tavrı bana garip geldi..Ben sık girmiyorum dedim,hiç girmiyorum demedim.Özel msjdan 3 kişi bana yazdı.Çok sık girmiyorum,canımlı cicimli konuşmuyorum,çok insanla msjlaşmıyorum,kendimden çok bahsetmiyorum diye birde üstüne şimşekleri üzerine çeken bi falcı ve sahte üyelerle bağdaştırılınca ne oluyor dedim kendi kendime..Bu kadar insanın önyargılı olması bana gerçekten ilginç geldi..İlk kez burada yorum paylaşan biri olsaydım tamam,haklılık payınız vardı.İnsanların hoşlarına gitmeyen yorumlar art niyetle karşılanıyor,ezbere yargı diyorum buna.Hayatta en önemli şeyler küçük gibi görünen ayrıntılarda gizlidir..(Size de öneririm)Ve İster samimi bulun ister bulmayın.2.5 yıldır fallara çok sarmıştım,nedeni de burada çoğu kişi gibi benimde çok üzüldüğüm bir derdim vardı..Şaşırdığım fal yorumları oldu,burada paylaşmaya çalıştım(malesef) Sonra derdimden kurtuldum,fal baktırmayı da artık bıraktım..Zaten önceden çoğunlukla danıştığım Chitra-astroloji idi.Chitra ortadan kaybolunca kendi göbeğimi kendim keseyim dedim ve Astroloji öğrenmeye başladım,youtubedan kitaplardan.. fallardan daha anlamlı ve doğru olduğunu gördüm.Doğum haritasında bilmek istediğimiz herşey, tüm işaretler var..Amatörce baktığımda bile bazı şeyleri net gördüm..Bunu kendimce ilerletiyorum.Fallardan uzak durmak insanı kendine getiriyor,ben bi ara bağımlı gibiydim enerjimi olumsuz etkilemişti.Olsun siz yine inanmayın,yine samimi bulmayın isterseniz,daha önce astrolojinin a'sından bile bahsetmemiş deyin şimdi de :) başka sözüm yok,buradaki son msjım.Dilerim Hakkınızda Hayırlısı ne ise Hep o olsun..

Banu yilmaz benide canliya davet etti. Burda ki yorumlari anlayamiyorim. Yeni bir reklam taktigi mi artik burda yazilan hic bi seye inanmiyorum zaten
PARDON REKLAM DERKEN ÖNCE BİR PROFİLİM İNCELE DERİM KAÇ YILLIK ÜYEYİM AYRICA BUGÜNE DEK YAZDIKLARIMI ELEŞTİRDİKLERİME BİR BAK DERİM BEN SADECE BAKTIRDIĞIMI VE BEYENDİĞİMİ BELİRTİM SAKIN OLA BOŞ KESEDEN KONUŞMAYINIZ

Valla anlayan varsa bnde isterim:)

Aynen bi kişi daha aktı gitti of yarına inş..
Bi de bekleyip olumsuz yorum alırsam
Chitra senin ilk miydi canım çıktı mı önce
Objektif diyebilir miyiz

Chitra forumu okudu sanirim bugun baya bi fal aldi:)
2 normal fal 1 astroloji atmistim ben ona benim fallarim yasadigim iliskiyle alakaliydi ve cikti sen baktirmis miydin?

Kızlar fal atıcam ama chitra mı black_pearl88 mi karar veremedim. Acil bilgilendirirseniz çok seviniriim. Ya da başka biri işte beğendiğiniz tutan falan. Katinada özellikle sevdiğiniz ve tutan biri varsa aşırı sevinirim. Sizi seviyom :*

Üzerinize neden alindiniz ? Genel konustum. Hem burda ne üyelikler gördük, sonunda reklamci cikan. Istedigim gibi konusurum nurvana siz reklamcisiniz mi yazdim ???? Bana yazmayiniz

Kötülemim ama bence blackpearl88 e atma bana çok etkileyici bir fal baktı ama dediklerinin biri tersi oldu biri hiç olmadı vade geçti gitti. Baktırma derim. Chitraya hiç baktırmadım ama memnun olan çok kişi var bende sonra denemek istiyorum. Genelde tellwe de Nakta banu yılmaz yeşilçingene, chitra en popüler olanlar ara forumda yorumlara bak öyle karar ver derim ben.

Chitra forumu okudu sanirim bugun baya bi fal aldi:)
2 normal fal 1 astroloji atmistim ben ona benim fallarim yasadigim iliskiyle alakaliydi ve cikti sen baktirmis miydin?
vadesinde mi cikmisti canim, konustuk mu bunu biz daha once?
Daha once sorduysam kusura bakma, Asenat bekleme evresindeyim, onceki sorularimi unutmus olabilirim

vadesinde mi cikmisti canim, konustuk mu bunu biz daha once?
Daha once sorduysam kusura bakma, Asenat bekleme evresindeyim, onceki sorularimi unutmus olabilirim

Aslinda vadelik bi durum degil de bir surec anlatti bu sureci dogru bildi yasanan seyler detaylar boyle yaparsan boyle olur boyle yapmazsan boyle olur diye ve oyle yapmadim tabi ki:))

Anlatabildim mi bilmiyorum ama okuyunca enteresan gozukuyor sanki

Asenat sık online olmuyordu diye hatırlıyorum başlamış mı girmeye sürekli

Soruyu sordugumu unutmustum, ama bu cevabi aldim daha once de senden :) net degil diye kalmamis aklimda demek :))
Asenat her gun giriyor birkac gundur. Ama telde aliyor. Ben telde bile olsa yakalama calismasi yapmaya calisiyorum ama yok olmuyor :) halbuki telde yakalasam bile geri birakicam soz yahu :)
Amacim sadece pratik, ben sesli hedefliyorum. Zaman gectikce de beklentimi yukseltiyorum bilmiyorum karistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…