tellwe.com'da bakılan fallar!

medyumzagnos mu chitra mi ya da baska bir falci var mi onerebileceginiz, dusuk kredi tercihim :) Tellwe profilimi kapaticam kapamadan son bir fal atayim diyorum. Chitra'da 16 fal gozukuyor yalniz bekleyemem o kadar.

aslında bu çok kişisel bir şey direk birini önerirsem ve beğenmezsen kendimi kötü hissederim.
benim enerjimin tuttuğu isimler: çingene,geysu,nakta,chitra
banu yılmaz son zamanlarda konuşulup beğeniliyor ben baktırmadım
medyumzagnos forumda enerjimizin tuttuğu S Springgg85 önerisiydi ama onu yakalayamadım.kapatıyor alımlarını en kısa zamanda baktırırım ama:)
başka mutlaka beğenilen isimler de vardır tabi. Baktırmadan önce forumda diğer üyelerin deneyimlerini de okumanı tavsiye ederim:)

büyük ihtimal enerjimiz tutuyor seninle:)

Geysu'ya 1-2 sene kadar once atmistim gelecek bilememis anda fena degildi ama etkilemedi beni cok. Banu Yilmaz bence guzel ona baktirmak icin acmistim yeni profilimi ve hisleri var. yesilcingene tahminimden farkli cikti gelecekle ilgili sadece belki demis ama anda ve karakter analizinde iyiydi. Kapamadan sanirim Chitra veya medyumzagnos tan biurine aticam bakalim kime denk gelecek...

medyumzagnosa baktırmıştım ben..beğendim onu

medyumzagnos mu chitra mi ya da baska bir falci var mi onerebileceginiz, dusuk kredi tercihim :) Tellwe profilimi kapaticam kapamadan son bir fal atayim diyorum. Chitra'da 16 fal gozukuyor yalniz bekleyemem o kadar.
Medyumzagnos bnde beklemede chitra nın da ilk falı olacak
İnan ben de merak ediyorum

geysu için gelecek çıkmadı diyen de çok var evet. eskiden fal baktırdığını düşününce selena'ya da baktırmış mıydın peki? artık maille bakıyor hoş ama ben çok severim kendisini.

geysu için gelecek çıkmadı diyen de çok var evet. eskiden fal baktırdığını düşününce selena'ya da baktırmış mıydın peki? artık maille bakıyor hoş ama ben çok severim kendisini.
profilimi sirf Geysu ya baktirmak icin acmistim baska birine atmamistim o yuzden, Geysu o zaman cok populerdi ama bana olmadi.

Çok şaşırtıcı detaylar vermişti canım beğenmiştim kısa ama netti
Onu yakalarsam yine baktırmayı isterim
Tek sıkıntı çok uzun vade çıkar mı bilmem
sanirim ona aticam icimden geldi. Chitra gelince sen de soylersin olmazsa ona da baktiririm zaten bu ay abarttim

Bakalim sana ne cikacak , uzun zamanda mi bakiyor acaba Chitra cunku sirada cok fali var gozukuyor.
Bugün sabahtan beri faldaydı ama bi fal ilerledi sanırım hızlı bakmıyor
Bugün gelirse belli olacak
Bi de an da iyi demek bence çok doğru değil karşı tarafın o an hislerini bilmiyoruz ki ; sadece bize göre doğru olmuş oluyor ancak bi gün konuşursak sorarız şu tarihlerde ne hissediyordun diye

ya burda chitrayı uçuran benim ama kızlar enerji olayı bu ben cidden yıllardır herkese baktırıyorum forumda baktırdıkça da yazmaya çalıştım chitraya da en son geçen baharda baktırmıştım ve ilk okuduğumda bu ne ya diyip kapamış soru bile sormamıştım geçenlerde bütün fallarımı tekrar okurken farkettim bana çıktığını kesinlikle baktırın bilmem ne diyemem çıkmayanlar da var burda ama bana çıktı yani sadece onu söylemek istemiştim mesela banuyılmaz da çok övülüyo burda onunla da benim enerjim tutmadı kime ne çıkacağı belli olmuyo o yüzden deneme yanılma yapmak herkes için daha doğru olabilir belki de mesela ben de naktayı denemek istiyorum bu ara

Benim favorim Elfin, yakin gelecekte soyledikleri cikti gerci en son Kasim sonu hissediyorum dedigi sey olmadi ama ben tarihlerine cok takilmiyorum otelenebiliyor. Tellwe'de Banu Yilmaz da fena degil.
Şu Elfin'i bi yakalayamadım
Banu yılmaz değişik şeyler bilmisti cidden ama ana konu zaman var çkk

enerji meselesi şu mu :) mesela ben falcılara bakarken bazılarının fotolarından hiç elim gitmiyo fal atmaya.. ne zaman böyle olduysa göndersem saçma sapan bir fal yorumu aldım.o gün bugündür fotoğrafından dahi hoşlanmadığım falcılara yollamıyorum..o yüzden naktaya ben de cesaret edip atamdım bçok pahalı bi de

Betmam aynen benim de elim gitmiyo bazılarına mesela ben chitranın uslubunu da çok beğendim geysu da öyle seviyeli ben sevmiyorum canım bebeğim hoşgeldin bilmem ne öyle insanlara rastladığımda da ikinci falı atmıyorum...nakta bana da pahalı geliyo ama çok beğenenler de var o yüzden bi çılgınlık yapar mıyım ilerleyen günlerde bilmiyorum

Merhaba kızlar, vadesi dolan falladla ilgili bilgi vereyim dedim. Şimdik akrepgöz 3 ay içinde düzeleceksiniz ilişkiniz oturacak demiş biz ayrıyız 3 aydır ve dönüş yok :) kısmen düşünceler o zaman onun dediği doğrultuda olabilir. Sadece anlık diyebilirim.
Nakta, nakta aslında an onlarak düşünceler olarak çok güzel okudu. Başka birini gördü benim hayatımda. Kestirip atın dedi buralar oke ama şu ayda arar demişti aramadı. Çok da önenli değil..Yeni birilerini söylemişti o vadeler geldiğinde yazarım. sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…