- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.721
medyumzagnos mu chitra mi ya da baska bir falci var mi onerebileceginiz, dusuk kredi tercihim :) Tellwe profilimi kapaticam kapamadan son bir fal atayim diyorum. Chitra'da 16 fal gozukuyor yalniz bekleyemem o kadar.
bende de cok sukur tutmus enerjisi cnku tutuyor dedikleri daha once de yazmistim ztn.. Yalniz nakta nin da biri hakkindaki dusunceleri birebir cikti bgn o kisiyle konjstuk ve bgn netlesti sayesinde bazi seyleri anlam vermistim ..sizle de paylasayim dedm..
medyumzagnosa baktırmıştım ben..beğendim onuGeysu'ya 1-2 sene kadar once atmistim gelecek bilememis anda fena degildi ama etkilemedi beni cok. Banu Yilmaz bence guzel ona baktirmak icin acmistim yeni profilimi ve hisleri var. yesilcingene tahminimden farkli cikti gelecekle ilgili sadece belki demis ama anda ve karakter analizinde iyiydi. Kapamadan sanirim Chitra veya medyumzagnos tan biurine aticam bakalim kime denk gelecek...
Medyumzagnos bnde beklemede chitra nın da ilk falı olacakmedyumzagnos mu chitra mi ya da baska bir falci var mi onerebileceginiz, dusuk kredi tercihim :) Tellwe profilimi kapaticam kapamadan son bir fal atayim diyorum. Chitra'da 16 fal gozukuyor yalniz bekleyemem o kadar.
Geysu'ya 1-2 sene kadar once atmistim gelecek bilememis anda fena degildi ama etkilemedi beni cok. Banu Yilmaz bence guzel ona baktirmak icin acmistim yeni profilimi ve hisleri var. yesilcingene tahminimden farkli cikti gelecekle ilgili sadece belki demis ama anda ve karakter analizinde iyiydi. Kapamadan sanirim Chitra veya medyumzagnos tan biurine aticam bakalim kime denk gelecek...
profilimi sirf Geysu ya baktirmak icin acmistim baska birine atmamistim o yuzden, Geysu o zaman cok populerdi ama bana olmadi.geysu için gelecek çıkmadı diyen de çok var evet. eskiden fal baktırdığını düşününce selena'ya da baktırmış mıydın peki? artık maille bakıyor hoş ama ben çok severim kendisini.
Bakalim sana ne cikacak , uzun zamanda mi bakiyor acaba Chitra cunku sirada cok fali var gozukuyor.Medyumzagnos bnde beklemede chitra nın da ilk falı olacak
İnan ben de merak ediyorum
Medyumzagnos anda nasildi bakim tarzi nasil? Onerir misin?Medyumzagnos bnde beklemede chitra nın da ilk falı olacak
İnan ben de merak ediyorum
Çok şaşırtıcı detaylar vermişti canım beğenmiştim kısa ama nettiMedyumzagnos anda nasildi bakim tarzi nasil? Onerir misin?
sanirim ona aticam icimden geldi. Chitra gelince sen de soylersin olmazsa ona da baktiririm zaten bu ay abarttimÇok şaşırtıcı detaylar vermişti canım beğenmiştim kısa ama netti
Onu yakalarsam yine baktırmayı isterim
Tek sıkıntı çok uzun vade çıkar mı bilmem
Bugün sabahtan beri faldaydı ama bi fal ilerledi sanırım hızlı bakmıyorBakalim sana ne cikacak , uzun zamanda mi bakiyor acaba Chitra cunku sirada cok fali var gozukuyor.
Aynen yazarımsanirim ona aticam icimden geldi. Chitra gelince sen de soylersin olmazsa ona da baktiririm zaten bu ay abarttim
Benim favorim Elfin, yakin gelecekte soyledikleri cikti gerci en son Kasim sonu hissediyorum dedigi sey olmadi ama ben tarihlerine cok takilmiyorum otelenebiliyor. Tellwe'de Banu Yilmaz da fena degil.Aynen yazarım
Senin favorin kimdi canım
Önceden sorduysam kusura bakma aklım çorba oldu
Şu Elfin'i bi yakalayamadımBenim favorim Elfin, yakin gelecekte soyledikleri cikti gerci en son Kasim sonu hissediyorum dedigi sey olmadi ama ben tarihlerine cok takilmiyorum otelenebiliyor. Tellwe'de Banu Yilmaz da fena degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?