tellwe.com'da bakılan fallar!

Senin saat dilimin farklı bi de :) enerji çekiyor demektir o zaman :) baktırma diyemem içinden nasıl geçiyorsa öyle yap tabi ben asenata hiç baktırmadım sanırım enerjisi beni çekmedi
Ben sana özelden detaylandırırım net değil farkımdayım

vadesinde mi cikmisti canim, konustuk mu bunu biz daha once?
Daha once sorduysam kusura bakma, Asenat bekleme evresindeyim, onceki sorularimi unutmus olabilirim
Bende de surec dedigi gibi oldu aynen olasiliklari davranis seklime gore nasi olacagini soylemsti , karsi tarafin analizi dusunceleri konusunda iyiydi, dikkat etsen de olacak dedigi sekilde davrandgm dayanamadigim oldu yani uyarsa da ben aksi sekilde davranmistim onume cikan olaylar neticesinde(o da uyarsam da olacak demisti hakkaten )
Ama vade konusunda gecikmeli oldu .. Ama olsun bu da kafaya taktigim bisey deil gec olsun guc olmasin modundayim

Hah işte ben seni anladım:) aynı durumu yaşamışız en azından vade gecikmeli bile olsa çıkmışş işte ne güzel

canım banuyılmaz eğer enerjiniz tuttuysa cıkıyor sadece zamanda sarkma olabilir yani bütün fallarını okusam tekrar cıkan seyleri tik koysam bir sürü sey cıkar :) bir ara ben kabus görmüştüm burda paylasmıstım onu bile önceki falında tutturmus böyle minik seyler ruh halleri tartısmalar onları tahmin ediyor esas konuda bir sürü fake adresten atmama rağmen hep benzeri seyler söylemesi sebebiyle ben zaten bu kadar denenmesi için ısrar ediyorum

bende arastırmak ,isterim önerebilecğin site var mı ?

bende arastırmak ,isterim önerebilecğin site var mı ?
Aynen. K Kanatlar benim de cok ilgimi cekiyor, ama baktigim siteler ya bir yere kadar anlatip birakiyor(tam monuya girecek diye heveslendigim yerde), ya da cok karmasik geliyor. Onerebilecegin site varsa duymak isterim ben de.

Nilufer_4U da samimiyetle onermistir her zaman. Baska fala yonlendirme ve canliya cagirma olayi haric olarak denenmeli elbette :)

neden bu kadar abarttınız siz chitrayı bana dedikleri hiç çıkmadı.. detay göremedi hiç nokta atışı yoktu..ilginç gerçekten

benim 2 falım var daha öncesinde ve 1 tane de astroloji enerjim tuttu yani:) kendi adıma daha önce baktırdığım fallarda çıktığı için tekrardan baktırıyorum.

neden bu kadar abarttınız siz chitrayı bana dedikleri hiç çıkmadı.. detay göremedi hiç nokta atışı yoktu..ilginç gerçekten
tam olarak öylr diyemem 3 faı var bende anda bazı konularda yanılsada bazı konularda iyi ama dedikleri cıkmadı bana sadece cok uzun ayrıntılı özenli bir fal chitranın falları

benim 2 falım var daha öncesinde ve 1 tane de astroloji enerjim tuttu yani:) kendi adıma daha önce baktırdığım fallarda çıktığı için tekrardan baktırıyorum.
bende de cok sukur tutmus enerjisi cnku tutuyor dedikleri daha once de yazmistim ztn.. Yalniz nakta nin da biri hakkindaki dusunceleri birebir cikti bgn o kisiyle konjstuk ve bgn netlesti sayesinde bazi seyleri anlam vermistim ..sizle de paylasayim dedm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…