- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.701
Soruyu sordugumu unutmustum, ama bu cevabi aldim daha once de senden :) net degil diye kalmamis aklimda demek :))
Asenat her gun giriyor birkac gundur. Ama telde aliyor. Ben telde bile olsa yakalama calismasi yapmaya calisiyorum ama yok olmuyor :) halbuki telde yakalasam bile geri birakicam soz yahu :)
Amacim sadece pratik, ben sesli hedefliyorum. Zaman gectikce de beklentimi yukseltiyorum bilmiyorum karistim :)
Bende de surec dedigi gibi oldu aynen olasiliklari davranis seklime gore nasi olacagini soylemsti , karsi tarafin analizi dusunceleri konusunda iyiydi, dikkat etsen de olacak dedigi sekilde davrandgm dayanamadigim oldu yani uyarsa da ben aksi sekilde davranmistim onume cikan olaylar neticesinde(o da uyarsam da olacak demisti hakkatenvadesinde mi cikmisti canim, konustuk mu bunu biz daha once?
Daha once sorduysam kusura bakma, Asenat bekleme evresindeyim, onceki sorularimi unutmus olabilirim
Bende de surec dedigi gibi oldu aynen olasiliklari davranis seklime gore nasi olacagini soylemsti , karsi tarafin analizi dusunceleri konusunda iyiydi, dikkat etsen de olacak dedigi sekilde davrandgm dayanamadigim oldu yani uyarsa da ben aksi sekilde davranmistim onume cikan olaylar neticesinde(o da uyarsam da olacak demisti hakkaten)
Ama vade konusunda gecikmeli oldu .. Ama olsun bu da kafaya taktigim bisey deil gec olsun guc olmasin modundayim
canım banuyılmaz eğer enerjiniz tuttuysa cıkıyor sadece zamanda sarkma olabilir yani bütün fallarını okusam tekrar cıkan seyleri tik koysam bir sürü sey cıkar :) bir ara ben kabus görmüştüm burda paylasmıstım onu bile önceki falında tutturmus böyle minik seyler ruh halleri tartısmalar onları tahmin ediyor esas konuda bir sürü fake adresten atmama rağmen hep benzeri seyler söylemesi sebebiyle ben zaten bu kadar denenmesi için ısrar ediyorumBanu Yılmaz'a ben de baktırdım, kısa ama öz bir faldı bildiği spesifik şeyler de oldu ve beni canlı fala çağırmadı. :) Uzun uzun boş bir faldansa az ama özü tercih ederim ki bi de binnazdaki uçuk fiyatlarla karışılaştırırsak çok çok iyi, özetle nokta atışlı bir faldı umarım çıkar.
bende arastırmak ,isterim önerebilecğin site var mı ?İstediğinizi düşünün,istediğiniz yorumu yapın..ne yaşadıysam ne gördüysem onu yazdım..Samimi bulup bulmamanız hiç önemli değil.Birilerine olan kızgınlık okları,alakasız insanlara da geliyor.. kesin bu da böyledir,şöyledir,aslında şu kişidir..yada: neden size özelden msj yazılmış sık da girmiyormuşsunuz tavrı bana garip geldi..Ben sık girmiyorum dedim,hiç girmiyorum demedim.Özel msjdan 3 kişi bana yazdı.Çok sık girmiyorum,canımlı cicimli konuşmuyorum,çok insanla msjlaşmıyorum,kendimden çok bahsetmiyorum diye birde üstüne şimşekleri üzerine çeken bi falcı ve sahte üyelerle bağdaştırılınca ne oluyor dedim kendi kendime..Bu kadar insanın önyargılı olması bana gerçekten ilginç geldi..İlk kez burada yorum paylaşan biri olsaydım tamam,haklılık payınız vardı.İnsanların hoşlarına gitmeyen yorumlar art niyetle karşılanıyor,ezbere yargı diyorum buna.Hayatta en önemli şeyler küçük gibi görünen ayrıntılarda gizlidir..(Size de öneririm)Ve İster samimi bulun ister bulmayın.2.5 yıldır fallara çok sarmıştım,nedeni de burada çoğu kişi gibi benimde çok üzüldüğüm bir derdim vardı..Şaşırdığım fal yorumları oldu,burada paylaşmaya çalıştım(malesef) Sonra derdimden kurtuldum,fal baktırmayı da artık bıraktım..Zaten önceden çoğunlukla danıştığım Chitra-astroloji idi.Chitra ortadan kaybolunca kendi göbeğimi kendim keseyim dedim ve Astroloji öğrenmeye başladım,youtubedan kitaplardan.. fallardan daha anlamlı ve doğru olduğunu gördüm.Doğum haritasında bilmek istediğimiz herşey, tüm işaretler var..Amatörce baktığımda bile bazı şeyleri net gördüm..Bunu kendimce ilerletiyorum.Fallardan uzak durmak insanı kendine getiriyor,ben bi ara bağımlı gibiydim enerjimi olumsuz etkilemişti.Olsun siz yine inanmayın,yine samimi bulmayın isterseniz,daha önce astrolojinin a'sından bile bahsetmemiş deyin şimdi de :) başka sözüm yok,buradaki son msjım.Dilerim Hakkınızda Hayırlısı ne ise Hep o olsun..
canım banuyılmaz eğer enerjiniz tuttuysa cıkıyor sadece zamanda sarkma olabilir yani bütün fallarını okusam tekrar cıkan seyleri tik koysam bir sürü sey cıkar :) bir ara ben kabus görmüştüm burda paylasmıstım onu bile önceki falında tutturmus böyle minik seyler ruh halleri tartısmalar onları tahmin ediyor esas konuda bir sürü fake adresten atmama rağmen hep benzeri seyler söylemesi sebebiyle ben zaten bu kadar denenmesi için ısrar ediyorum
Evet yaa ben de ona bakip duruyorum hic ilerlemiyor hizli ilerliyo dedik nazar degdi :-(chitra bugün hep falda gözüküyor ama hiç sıra ilerlemiyor
Aynı şeyi yazacaktım canım soru bile cevaplıyor olsa bi fal illa ki ilerlerdichitra bugün hep falda gözüküyor ama hiç sıra ilerlemiyl or
neden bu kadar abarttınız siz chitrayı bana dedikleri hiç çıkmadı.. detay göremedi hiç nokta atışı yoktu..ilginç gerçekten
Elektrik diyoruzneden bu kadar abarttınız siz chitrayı bana dedikleri hiç çıkmadı.. detay göremedi hiç nokta atışı yoktu..ilginç gerçekten
Chitra iyi mi?chitra bugün hep falda gözüküyor ama hiç sıra ilerlemiyor
Chitra iyi mi?
medyumzagnos mu chitra mi ya da baska bir falci var mi onerebileceginiz, dusuk kredi tercihim :) Tellwe profilimi kapaticam kapamadan son bir fal atayim diyorum. Chitra'da 16 fal gozukuyor yalniz bekleyemem o kadar.seveni de var sevmeyeni de var açıkçası
tam olarak öylr diyemem 3 faı var bende anda bazı konularda yanılsada bazı konularda iyi ama dedikleri cıkmadı bana sadece cok uzun ayrıntılı özenli bir fal chitranın fallarıneden bu kadar abarttınız siz chitrayı bana dedikleri hiç çıkmadı.. detay göremedi hiç nokta atışı yoktu..ilginç gerçekten
bende de cok sukur tutmus enerjisi cnku tutuyor dedikleri daha once de yazmistim ztn.. Yalniz nakta nin da biri hakkindaki dusunceleri birebir cikti bgn o kisiyle konjstuk ve bgn netlesti sayesinde bazi seyleri anlam vermistim ..sizle de paylasayim dedm..benim 2 falım var daha öncesinde ve 1 tane de astroloji enerjim tuttu yani:) kendi adıma daha önce baktırdığım fallarda çıktığı için tekrardan baktırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?