- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.961
onun kadar iyi birinin buraları okumasına cok sasırdım baska türlü imkansız bilmesi neyse bir şeyi daha oğrenmiş olduk :)Aynısını bana da yaptı hatta bende burayı okuduğunu düşündüğümü yazmıştım geçmiş sayfalara bakabilirsin
Başka falcida yaşadım ben de aynısınıKızlar medyumzagnos ilk falında acayip olumlu olup ikincisinde tam tersi şekildeydi. Bütün söylediklerinin tersini söyledi çok şaşkınım böyle olan var mı ?
Demek....bunu da eledik.....Bu nasıl duru görü ki habire pusulasını sasryor? Ben 1 kez attm,daha da atmam...Kızlar medyumzagnos ilk falında acayip olumlu olup ikincisinde tam tersi şekildeydi. Bütün söylediklerinin tersini söyledi çok şaşkınım böyle olan var mı ?
Demek....bunu da eledik.....Bu nasıl duru görü ki habire pusulasını sasryor? Ben 1 kez attm,daha da atmam...
Kehriban hakkında ne düşünüyorsunuz? 5-6 ay kadar önce tarot atmıştım kendisine ve o zaman için yüzeysel gelmişti hala daha emin değilim uydurup uydurmadığından ama şimdi yeniden okuduğumda kişilik analizini çok iyi yaptığını gördüm. Falda yakında sen de öğreneceksin dediği bir olay vardı ve gerçekten öğrendim. Onun dışında karşı taraf hakkında söylediği bazı şeyler doğru mu acaba diye düşünüyorum birkaç gündür. Basmış olumsuzu sağolsun. Şimdilerde uzakta gözüküyor bir kez daha denemek isterim aslında ama yorumu aşırı düşük cümleli ve özensiz açıkçası bunu söylemeden geçemeyeceğim. Daha önce baktıran varsa düşüncelerinizi merak ediyorum
Ben tarot atmistim bana uymadi fal.Kızlar iyi geceler uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi fala meraklı olanlardanım bende, özellikle bu ara :)) sizden okuduğum kadarıyla geysu ya fal atacağım ilk olacak bana yardımcı olur musunuz
1)mobil uygulama olarak kullanıyorum kredi almayı güvenli olarak nasıl yapıyorsunuz
2)kahve falı mı tarot mu
3)detay ve soru kısmı olarak ne yazayım
ben tarot attım durumu bilirse yazarım bende tarotta da iyiydiBen tarot atmistim bana uymadi fal.
Sanirim kahvesi daha iyi.
Diger sorularin cevabini bilmiyorum. Ben hep detay verio sordum ama iyi degil herhalde. Paypal ile odeme yapiyorum ben.
Tamam canım teşekkür ederim bende kahve atmayı daha çok seviyorum :)Ben tarot atmistim bana uymadi fal.
Sanirim kahvesi daha iyi.
Diger sorularin cevabini bilmiyorum. Ben hep detay verio sordum ama iyi degil herhalde. Paypal ile odeme yapiyorum ben.
kehriban nerde kızlar
bende zagnosa attım evlilik tarihi yaşayacağım sehiri falan direkt vermiş ilginc olanda yaşayacağımı söylediği sehrin cidden mantıklı olması beni şaşırttı bilemedim ama dediğin durumu ben coğu zaman yaşadım hem tellwede hem de yüzyüze falcılarda. sevgiliyken gittiğimde bu senin kaderin seni cok seviyor söyle böyle diyen kavga edince gittiğimde evlensen bile bosanırsın kelimesini bile duydum burdan da seyi mi anlamalıyz acaba olaylara göre mi bakıyorlar acabaBaşka falcida yaşadım ben de aynısını
Bende soorular üzerinden yürüdüklerini düşünüyorum. Soru olumlu ise olumlu olumsuz ise olumsuz gidiyor fal. Aslında takmamak lazım ama olmuyorbende zagnosa attım evlilik tarihi yaşayacağım sehiri falan direkt vermiş ilginc olanda yaşayacağımı söylediği sehrin cidden mantıklı olması beni şaşırttı bilemedim ama dediğin durumu ben coğu zaman yaşadım hem tellwede hem de yüzyüze falcılarda. sevgiliyken gittiğimde bu senin kaderin seni cok seviyor söyle böyle diyen kavga edince gittiğimde evlensen bile bosanırsın kelimesini bile duydum burdan da seyi mi anlamalıyz acaba olaylara göre mi bakıyorlar acaba
aynen senin gibi düşünüyorum ben de :) bir ay önce gittiğinde ya da iki ay yani örnek olarak evlenme tarihi veren insan nasıl oluyorda onunla olmaz falan diyor bunu anlamıyorumBende soorular üzerinden yürüdüklerini düşünüyorum. Soru olumlu ise olumlu olumsuz ise olumsuz gidiyor fal. Aslında takmamak lazım ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?