- 14 Kasım 2017
- 100
- 152
- 53
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.301
Ben tarot kahve fali ve katina almistim.. Tarot ve katinada daha cok memnun kaldim ama soyle ki zaten hangi fali atsan da kendi kartlariyla da destekliyor sorularini :) daha onceden ruya tabiri de almistim yorumundan memnun kalmistim ama suanda kaldirmis ruya tabirini yine atacaktim atamadim..peki chitradan hangi fal yorumu aldın acaba telwede merakedip yorum almadığım birtek o kaldıda :))
Ben tarot kahve fali ve katina almistim.. Tarot ve katinada daha cok memnun kaldim ama soyle ki zaten hangi fali atsan da kendi kartlariyla da destekliyor sorularini :) daha onceden ruya tabiri de almistim yorumundan memnun kalmistim ama suanda kaldirmis ruya tabirini yine atacaktim atamadim..
Canım kusura bakma yeni gördüm. Evet ben yorum almadım ama takdir ettim. Gelpisipisinin chitra yorumunu beğenmiştim çok güzel analiz edip detaylandırıyor. Bence denenmeli.Madilik34 @gelpisipisipisii buralardamısınız siz merhabaaa, chitradan bahsetmişsiniz madilik sen yorum almamışsın gelpispisi sen ne yorumu aldın acaba ondan bendemi bir yorum alsam diye düşündümde hangi fal için yorum alsam size bir danışayım dedim..
Sen de bi şeylerin olumlu olmasına sevindim canım. Gerçekten kuruntuyla ilgili hikaye yazıyorlar. Mesela biri vardı ki. Olduğu sitede övülen burada da övülen biri. Ona atmıştım. Misal dedim ki. Bi meyve sepeti var onun içinde muz varmış. Bu da demiş ki ay evet muz hatta muz o sepete parande atarak girmiş falan filan ama öğrendim ki önemli 1 ağızdan o sepette muz buz yok ki falcı da çok net görüyorum demiştiHakkaten cok guzel ifade etmissin kuruntularimizla hikaye yazan iyice insani gaza getiren bunu acimasizca kullanan kisilere hakkimi hic helal etmiyorum sahsen.. Bi soz o kdr etkili insan hayatinda bu sekilde ztn olumsuz durumda olan bi insanin bu durumunu kullanmalari hos gelmiyo bana ama Chitra gercekten neyse ki oyle degil.. Geysu'yu da cok denemek istedim limiti asmisti onu da denemek istiyorum insallah..
Bu arada nakta nin olumsuz yorumladigi ve moralimi bozdugu bi seyi benzer zamanlarda chitra olumlu yorumlamis gidisati da soylemisti chitraninki gibi ilerliyo demistim ya sonuc da oyle oldu canlarbekledigim bi konu daha var insallah ..
Canım kusura bakma yeni gördüm. Evet ben yorum almadım ama takdir ettim. Gelpisipisinin chitra yorumunu beğenmiştim çok güzel analiz edip detaylandırıyor. Bence denenmeli.
Sen de bi şeylerin olumlu olmasına sevindim canım. Gerçekten kuruntuyla ilgili hikaye yazıyorlar. Mesela biri vardı ki. Olduğu sitede övülen burada da övülen biri. Ona atmıştım. Misal dedim ki. Bi meyve sepeti var onun içinde muz varmış. Bu da demiş ki ay evet muz hatta muz o sepete parande atarak girmiş falan filan ama öğrendim ki önemli 1 ağızdan o sepette muz buz yok ki falcı da çok net görüyorum demişti
Bence pişman olmayacaksın canım ben gerçekten Gelpisipisinin yorumunu beğendim ağzım açık kaldı :)) canım ha elma ha muz ha kivi ortada meyve sepeti yokmuş ahahahhaestağfurullah canım benim katina gönderdim canım bi onunda yorumunu merakediyorum benim durumumla alakalı :) .. bu arada yazında elma okuyacaktım ki bi baktım muzbenzetmen süper ..
Bence pişman olmayacaksın canım ben gerçekten Gelpisipisinin yorumunu beğendim ağzım açık kaldı :)) canım ha elma ha muz ha kivi ortada meyve sepeti yokmuş ahahahha
Eminim canım olumlu çıkacak çünkü sonucu olumlu gördüğüm insanlardan bi tanesisin. Güldürdüysem ne mutlu bana. Valla bazen foruma girip o kadar üzülüyorum ki herkes mutlu olsun istiyorum ama bazen bazı şeyler bizimde elimizde. Çünkü fallar istediğimize göre şekil alıyor. Geçenlerde uzun bir yorum yapıp alexin bir dediği çıktı diye. Sonra falsepetine girdim Alex 5 kişi almış. Amenna adam zaten alıyor mutlaka 2-3 kişi. Ama 5 kişiyi bi anda alması şaşırttı. Ve buraya yazdığım yorum geldi aklıma üzüldüm. Çünkü bi şey yazsam birini etkileyebiliyorum ki çok dikkat etmeye çalışıyorum. Bütün güzellikler de seni bulsun canıminşallah canım bakalım ne çıkacak yorumda :) gece gece iyi güldüm Allahta seni mutlu etsin ummadığın kadar bolllcaaaa mutluluk dolsun kalbinn.. ve sana en güzel çeşitlerle dolu bir çikolata sepeti lazım..
Eminim canım olumlu çıkacak çünkü sonucu olumlu gördüğüm insanlardan bi tanesisin. Güldürdüysem ne mutlu bana. Valla bazen foruma girip o kadar üzülüyorum ki herkes mutlu olsun istiyorum ama bazen bazı şeyler bizimde elimizde. Çünkü fallar istediğimize göre şekil alıyor. Geçenlerde uzun bir yorum yapıp alexin bir dediği çıktı diye. Sonra falsepetine girdim Alex 5 kişi almış. Amenna adam zaten alıyor mutlaka 2-3 kişi. Ama 5 kişiyi bi anda alması şaşırttı. Ve buraya yazdığım yorum geldi aklıma üzüldüm. Çünkü bi şey yazsam birini etkileyebiliyorum ki çok dikkat etmeye çalışıyorum. Bütün güzellikler de seni bulsun canım
Ben de merak edip attim ama bir noktayi ucundan bilmis o da sadece benim hislerimle alakali bildigim bir sey onun disinda toplamda 4-5 satirlik cok kisa bir faldi, sadece bir sey soylemis yani toplamda ve pek begenmedim acikcasi.Kizlar yulee hakkinda tazelenen yorumunuz var midir?
Bende fena degildi, merak ettim. Ozellikle analizciler haydin klavye basina, coklu profil cikmasin lutfen bu da
babyster sen de gel, yeni farkettim biz sabah yanlis basliktaymisiz ya :)
Chitra kartlarda daha iyidirMadilik34 @gelpisipisipisii buralardamısınız siz merhabaaa, chitradan bahsetmişsiniz madilik sen yorum almamışsın gelpispisi sen ne yorumu aldın acaba ondan bendemi bir yorum alsam diye düşündümde hangi fal için yorum alsam size bir danışayım dedim..
Chitra kartlarda daha iyidir
Kizlar chitraya ne attiniz kahve mi kart fali mi ? Hangisini önerirsiniz
Eveeet sen bitanesinama bende sana fal baktım , bu durumda benimde falım çıkmış oluyor
Olumlu gördüler canımChitra ve yulee olumsuz mu görmüşlerdi?
Yulee nin verdiği vadeden daha mı önce oldu? Ne kadar önce? Ben de Yulee ye birkaç fal attığım için (farklı konularda) merak ettim ki bir konuda bana verdiği vade uzun geldi ama önce de olabilir diye yazmıştı.Canum yule fena değildi.
Bu arada kesinlikle tek falcım chitra artık. Bugün itibariyle falları çıktı chitranın hemde zamanlarıyla birlikte.
Yuleede chitrayla aynı şeyleri söylemişti süreç uzundu sadece. Bakalım gerisi gelecek mi. Banu, perseis nakta patlamış oldu.
Bu arada falım olumluydu. Patlamış oldu dediklerimde sonucu olumlu gördü ama zaman konusu gidişat vs kimse bilemedi. Chitra bir tek bide yule (daha kısa olduğu için falı).
Rica ederimmçook teşekkür ederim yanıt için :))
1-1,5 ay içinde dedi ertesi gün olduYulee nin verdiği vadeden daha mı önce oldu? Ne kadar önce? Ben de Yulee ye birkaç fal attığım için (farklı konularda) merak ettim ki bir konuda bana verdiği vade uzun geldi ama önce de olabilir diye yazmıştı.
Senin adına çok sevindim, darısı başıma inşallah :)1-1,5 ay içinde dedi ertesi gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?