tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba ayni konu hakkindami ilk olumlu ikinci olumsuz bakti celiskilimi konustu

Merhaba ayni konu hakkindami ilk olumlu ikinci olumsuz bakti celiskilimi konustu
Aynı konu hakkında hayatında biri var mı diye sormuştum ilk falda yok dedi ikinci fal da var diyor iki fal arasında bir aylik zaman oldu ilk falin sonu olumsuzdu ikinci fal olumlu o yüzden çıkar demiyorum aslında bussuru fal baktırdım tutturduklari sadece iletişim olması yoksa fallardan çıkan bir şey yok

Aynen bende o kadar çok fal baktırıyorum sadece iletişimi bilebiliyolar,gerisi yok,yulee katina attım bugün bende,yorumu iyiydi,bakalım ilerisi için dediklerine

Aynen bende o kadar çok fal baktırıyorum sadece iletişimi bilebiliyolar,gerisi yok,yulee katina attım bugün bende,yorumu iyiydi,bakalım ilerisi için dediklerine
Enerji aldıklarında onu kendi kafalarına göre yorumluyor işte anlık analiz bile bir kaç falcı disinda bende bilen yok ki sonuç çıksın

Tellwe hakkında ben de bi şeyler yazmak istiyorum.
Tellweyi hep güvenilir bulmadığımı söylemiştim. Ama bi ara kredi almıştım. Elimde kalmasın diye AryaMira'ya yollamıştım. Hiç detay vermedim ama güzel sanki doğru şeyler yazmıştı. Acemi olduğum zaman puan vermeden soru sordum beğenmiştim çünkü hemen iade etmez mi bi de iade sebebine falımıı yazmış. Copy paste olduğu belli. Ama kıza bak helal olsun genel herkese uyacak fal yöntemi bulmuş. Ki kendisini sembol fal,falevi,binnazda da gördüm.
Bir diğer kişi profalci hani tüm aklımıza gelecek sanatçılara bakmış olan adriana limaya daha yıllar öncesinden Metin Hara ile tanışacağını söyleyen, ben 4 puan verdim diye soru kısmında neden 4 veriyorsun deyip hakaretvarı konuşan insan.
Bir arada öylesine Oliviana'ya attım. Benden burçlarımızı istedi. Tipik yengeç ve yay burcunu yorumlamış bi de girizgah kısmına. Hoşgeldin falevi 'ne diye yazmış reklam mı yaptı Copy paste mi anlamadım. Sonra daha benim hüsran olayımı yaşamadan önce Geysu'ya tarot attım iyi bakmış biraz pozitifte ama özenmiş ya o yeter. Puanlama yapmadan soru sordum. Soruya da uzun ve özenli cevap vermiş. Puanlamayı unutmuşum dediğimde de sorun değil unutsan da demişti. Kibar bi hanfendi.
Hani bu engelleme olayını yaşadığım gün çok kötüydüm. Rüya da görmüştüm ya. Ben de rüya yorumu attım Chitra'ya. Hani rüyam da tipik herkesin atıp tutacağı sallayacağı cinstendi. Neydi onu da söyliyim. Sevdiğim insanın hayatında biri olduğunu görmüştüm. Chitrayı bekledim bekledim. Baktım falı iade etmiş. Yazmış ki kusura bakma seni beklettim ama bu rüyadan çok bilinç altı yansıman bu dönemde merkür metrosu olduğundan böyle geçmişe dair rüyalar görmen normal dedi. İlk defa bi falcı beni sömürmedi benden yararlanmadı. Hem bilgili hem kaliteliymiş.
Tellwe maceram böyleydi. Bi de burada abuk subuk falcıları övmeyin.

Kuzu , fal işi sadece anlıkta iyi geleceği kimse bilemez ama ben chitranın hakkını kesinlikle yemem cidden çok iyi biri dürüst biri ha falı çıkar çıkmaz ama insanlara yaklaşımı doğru düzgün o yeter bence. Kaldı ki chitra bende ki durumu en net bilen falcılardan biri idi.

Kizlar yulee hakkinda tazelenen yorumunuz var midir?
Bende fena degildi, merak ettim. Ozellikle analizciler haydin klavye basina, coklu profil cikmasin lutfen bu da
babyster sen de gel, yeni farkettim biz sabah yanlis basliktaymisiz ya :)
Canum yule fena değildi.
Bu arada kesinlikle tek falcım chitra artık. Bugün itibariyle falları çıktı chitranın hemde zamanlarıyla birlikte.
Yuleede chitrayla aynı şeyleri söylemişti süreç uzundu sadece. Bakalım gerisi gelecek mi. Banu, perseis nakta patlamış oldu.
Bu arada falım olumluydu. Patlamış oldu dediklerimde sonucu olumlu gördü ama zaman konusu gidişat vs kimse bilemedi. Chitra bir tek bide yule (daha kısa olduğu için falı).

Canım ben senin falı okuyunca etkilendim ki hiç detay vermeden onları yazmıştı. Uzun ve detaylı. Ben de onu referans alarak. Rüya yorumu yolladım. İstese bana bir sürü şey yazardı zaten kullanılacak durumdayız. Ama kibarca retro olayından bahsetmesi zaten 1 fala bedel. Ah canım ah öyle falcılar var ki tespit ettim herkese sonuç kısmını aynı diyen. Biliyorsun benim tek istediğim karşı kişinin hislerini bilmesi. Ama bazı falcılar olmayan şeyleri olmuş gibi söylemeler. Benim kuruntularımla hikayeler yazmalar hepsi fos çıktı. Yaaaa gene sinirlenecem ama hep dennisin suçu ondan sonra fala alıştım ben: D

Kız bana dennis deme adam ayak üstü bizi kekledi

Kız bana dennis deme adam ayak üstü bizi kekledi
Hem de nasıl :))) bazen kendi ses kaydımı bulamıyorum seninkini açıp dinliyorum pp ben ona fal attığımda sisteme dedim 3 saat olmuş niye bakmıyor. Dediler ki sabah bakacakmış ben de ok beklerim dedim. Bi maile girdim 10 dakika geçmedi falınız yorumlanmış dendi. Biliyorsun içime hiç sinmedi belli bi pislik olduğu. Anlamalıydım

Kız zaten fallarımız aynıydı isimler değişmiş sadece dinle ha sen ha ben ne fark eder

ama bende sana fal baktım , bu durumda benimde falım çıkmış oluyor

Chitra ve yulee olumsuz mu görmüşlerdi?

Madilik34 @gelpisipisipisii buralardamısınız siz merhabaaa, chitradan bahsetmişsiniz madilik sen yorum almamışsın gelpispisi sen ne yorumu aldın acaba ondan bendemi bir yorum alsam diye düşündümde hangi fal için yorum alsam size bir danışayım dedim..

Hakkaten cok guzel ifade etmissin kuruntularimizla hikaye yazan iyice insani gaza getiren bunu acimasizca kullanan kisilere hakkimi hic helal etmiyorum sahsen.. Bi soz o kdr etkili insan hayatinda bu sekilde ztn olumsuz durumda olan bi insanin bu durumunu kullanmalari hos gelmiyo bana ama Chitra gercekten neyse ki oyle degil.. Geysu'yu da cok denemek istedim limiti asmisti onu da denemek istiyorum insallah..
Bu arada nakta nin olumsuz yorumladigi ve moralimi bozdugu bi seyi benzer zamanlarda chitra olumlu yorumlamis gidisati da soylemisti chitraninki gibi ilerliyo demistim ya sonuc da oyle oldu canlar bekledigim bi konu daha var insallah ..

peki chitradan hangi fal yorumu aldın acaba telwede merakedip yorum almadığım birtek o kaldıda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…