- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.481
bana tavsiye vermemiş ama anlık yorumu olumsuzdu. Gelecek çıkar mı bilmiyorum.eskiden ecem23 çok iyiydi. Yalnız geçen ay attığım falda tamamen tavsiye vermiş, sevmemiştim. Şöyle yaparsan böyle olur variydi.
Deneyeyim o zamanben baktırdım çok nazik birisi. Falı bana olumsuz olsa da uzun ve detaylı bakmış.
ecemin son falları çıkmadı bana ama bilemiyorum tabi canımbana tavsiye vermemiş ama anlık yorumu olumsuzdu. Gelecek çıkar mı bilmiyorum.
Ecem de encokempati de anlık olumsuz yorum yapınca, çok da ümit etmiyorum canım.ecemin son falları çıkmadı bana ama bilemiyorum tabi canım
Bilemedim, hayırlısı olsun canım o zaman. İnş tersi çıkar falların :)Ecem de encokempati de anlık olumsuz yorum yapınca, çok da ümit etmiyorum canım.
chitrayı denedin mi?Ecem de encokempati de anlık olumsuz yorum yapınca, çok da ümit etmiyorum canım.
Hayırlısı canım, kahve attım. Chitra'ya şimdi atmadım yazın atmıştım, söyledikleri de yarı yarıya çıkmıştı.Bilemedim, hayırlısı olsun canım o zaman. İnş tersi çıkar falların :)
Ne falı attın ikisinede?
bir daha dene istersen canımHayırlısı canım, kahve attım. Chitra'ya şimdi atmadım yazın atmıştım, söyledikleri de yarı yarıya çıkmıştı.
encokempatiden falım geldi. Tek olumsuz konuşan olarak tarihe geçiyorum:))
Yanlış anlamayın kızlar ben birlikteyim erkek arkadaşımla ama iletişmide bu sıralar sıkıntı var. Bende kafamda çok kuran birisiyim takıntılıyım.
Bana ilerde ayrılacaksınız duyguları yetersiz falan yazmış
Değil mi ya. haklısın valla. Ben artık favorilerimden gideyim.Canım şu aralar cidden güvendiğin enerjin tutan falcılar dışında yeni birilerini deneyip kafanı bulandırma derim
Değil mi ya. haklısın valla. Ben artık favorilerimden gideyim.
Ekstra kredi geldi ya tellweden cozuttum bedava kredi diye resmen.
Peki,asıl konu olmuş muydu,yani açıkçası tarih değil de sonuç benim için daha önemli,ondan soruyorum
Ben yogun sikintim varken yeni falcilara baktirip kafa bulandirma bi de ustune iyice sinirimin bozulmasi olayini cok yasadigim icin ben de bildigin guvendigin falcilardan git derim :) hala daha yenileri denemek isesem de bi yanim cesaret edemiyo:)Canım şu aralar cidden güvendiğin enerjin tutan falcılar dışında yeni birilerini deneyip kafanı bulandırma derim
İki gündür bekliyorum sırada. Hayırlısı olsun bakalım..evrendamla 28 fal olmuş ben şoook
ben beğenmiştim falını canım. İlginç detayları bilmiştiİki gündür bekliyorum sırada. Hayırlısı olsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?