tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana Yulee'nın baktıgı falı özelden Leyla_74 'ümle paylastm sanırım guzel yureklım bundan bahsedıyor.

Yulee.'nın de avukatlığını yapacak deglm o nedenle burda genele 1-2 cumleyle fıkırlerımı paylastm,daha fazlasına siz karar verın. Ama ben cok uzun 1 sure kullanmadgm 1 hesaptan atmstm ona.Buna ragmen falsever bırı oldugumu bılmış,bırak artık demişti......Ha dınledım mı:)

Sişşt sekerim antonie senin sözlerını curutmek için yazmadm bunları:) Bu da benım deneyımım,: Yoksa 10 tane Yulee'yi o avatarındaki yakışıklıya degsmem:)

Ve bence Yulee de burayı okuyor. Leylam sen mı demıştn,kım demştı Elfın 100-Yulee 10 fiyatı dıye...anında zam geldi.Gercı atla deve degıl artış ama olsun:)

vallahi benim hiç fikrim yok kendisi çoklu profil midir değil midir diye :)
öyle denk gelince yazdım sadece. kadının benle enerjisinin tutmamış olması da çok olası.
oldum olası hiç anlamadım şu çoklu profilleri ifşa etme işinden :)

Ben de az önce göz atmıştım profile ve aynen artışı gördüm fiyattaki, ayrıca sesli bakmaya da başlamış.
Dediğim gibi ben de memnun kalmıştım ve farklı hesaplardan atmıştım belirli bir süre arayla. Buradan bir arkadaş Yulee nin de çoklu profil olabileceğini söylediğinde acaba diye düşünüp kendi fallarım arasında benzeyen var mı diye araştırma cabasına girdim. En azından Kehriban dan yakın geçmişte yorum aldığım falla Yulee nin aynı hesaptaki falı hem paralel hem cok benzerlik gösteriyor. Umarım bu iyiye işarettir :) Bekleyip göreceğiz klasiğiyle bitirip iyi geceler diliyorum.

Sabah sabah gülümsettn beni ,günün aydın olsun.

Kehribanı nasıl bulmuştunuz? 4 gün oldu hala bakmadı ben de dayanamayıp çektim falı. çok fazla girmiyor sanırım.

Kehribanı nasıl bulmuştunuz? 4 gün oldu hala bakmadı ben de dayanamayıp çektim falı. çok fazla girmiyor sanırım.
Bana cıkmadı.Hos yıllar evvel baktıgı fallar da cıkmamıstı ama hadı yenıden deneyeyım demıstm....Anda da tam tutmamıstı o yuzden verdıgı vadeye de cok takılmamısatm kı haklymısım

Bana cıkmadı.Hos yıllar evvel baktıgı fallar da cıkmamıstı ama hadı yenıden deneyeyım demıstm....Anda da tam tutmamıstı o yuzden verdıgı vadeye de cok takılmamısatm kı haklymısım
O zaman iyiki de geri çekmişim falı, ben çektikten sonra sisteme girmiş bakmış fal demekki bana baktırma diyor bu işareti aldım vazgeçtim kehribandan ,chitraya atarım ya da nakta:) Hoş nakta kafamı karıştırıyor ama karşı tarafın ağzıyla konuşuyor ya yine de merak ediyorum beni çekiyor kendine bu hususta:)

selam arkadaşlar,bu mail ile fal bakan sezgiye fal baktıranlar oldu mu aranızda,ben de baktırdım ,yorumlarınızı merak ediyorum,beni bilgilendirir misniz?
Sezgi den cok bahsedilmis ben de baktirmayi denemek istiyorum arkadaslar burdan paylasilmasi yasaksa ozelden bana yazabilir misiniz rica etsem mail adresini? Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…