- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.461
Sureklı falcılar hakkında olumsuz yorumlar yazdıgım için tuttum kendımı ama mesajınız guç verdi. Sezgi hakkında aynı seyleri duşunuyorum......ASIL ILGIMI CEKEN son birkac gundur yeni uyelerin bir anda pespese girip SEZGİnin mailini isteyerek HATIRLATMA yapılmasıydı. Zaten kk'da gerisi viral gibi gelir,konu ile reklam amaclı alakası olmayanlar da bır umut,meraktan sorarlar.Istenen de budur zaten.Sezgi ye zamanında 3 kere fal baktirdim hatta çevremdekilere bile önerdim dediği tarihler çıkmadı. Yorumu güzel insan okudukca umutlaniyor karakter analizleride iyi ama verdiği tarih olarak çıkmadı. Şimdi adını tekrar görünce yazmak istedim
Ya acaba,verilen vadeyi bekleyince ya da olur mu diye tereddüte düşünce ; süre uzuyor ya da hiç olmuyor mu dersiniz? Bende aynı durumdayım ve bir falcıdan benzer yorum aldım, mesela Aralık ayında herşey olumlu olacakken, ben düşüncelerle ve negatif nazar gibi şeylerle ertelenmiş bende.. Sizin bu konuda deneyimleriniz nasıl ?Sureklı falcılar hakkında olumsuz yorumlar yazdıgım için tuttum kendımı ama mesajınız guç verdi. Sezgi hakkında aynı seyleri duşunuyorum......ASIL ILGIMI CEKEN son birkac gundur yeni uyelerin bir anda pespese girip SEZGİnin mailini isteyerek HATIRLATMA yapılmasıydı. Zaten kk'da gerisi viral gibi gelir,konu ile reklam amaclı alakası olmayanlar da bır umut,meraktan sorarlar.Istenen de budur zaten.
beklentiyi kesince oluyor ben bundan emin oldum.Ya acaba,verilen vadeyi bekleyince ya da olur mu diye tereddüte düşünce ; süre uzuyor ya da hiç olmuyor mu dersiniz? Bende aynı durumdayım ve bir falcıdan benzer yorum aldım, mesela Aralık ayında herşey olumlu olacakken, ben düşüncelerle ve negatif nazar gibi şeylerle ertelenmiş bende.. Sizin bu konuda deneyimleriniz nasıl ?
Ya keşke aklımızdan bir çıkarabilsek..beklentiyi kesince oluyor ben bundan emin oldum.
Kesinlikle ben de akisa birakinca , o olacak denen seye odaklanmayip ani yasamaya devam edince endiselerden uzak durunca o dusuncelere yonelik sureyi uzatmadigimi anliyorum.. Tabiiki elde olan bisey olmuyor dusunmemek o esnada illaki odaklanabiliyisun ama en azindan cabaliyorum mesela suanda daha bi akisa birakma modundayim.. Bende de vadeler uzadi ve ayni senin dedigin sebeplerden oldugunu dusunuykrum..Ya acaba,verilen vadeyi bekleyince ya da olur mu diye tereddüte düşünce ; süre uzuyor ya da hiç olmuyor mu dersiniz? Bende aynı durumdayım ve bir falcıdan benzer yorum aldım, mesela Aralık ayında herşey olumlu olacakken, ben düşüncelerle ve negatif nazar gibi şeylerle ertelenmiş bende.. Sizin bu konuda deneyimleriniz nasıl ?
Aynen elde olmadan düşünüyor insan, bugün ayı kaçı,ne kadar kaldı, işte 3-5 gün sarkabilir derken , süreyi beklemiş oluyoruz.. Şimdilerde evde ve kendimde bu negatif enerji nasıl gider onu araştırıyorum bende.. Bol bol dua okumak iyi geliyormuş.Kesinlikle ben de akisa birakinca , o olacak denen seye odaklanmayip ani yasamaya devam edince endiselerden uzak durunca o dusuncelere yonelik sureyi uzatmadigimi anliyorum.. Tabiiki elde olan bisey olmuyor dusunmemek o esnada illaki odaklanabiliyisun ama en azindan cabaliyorum mesela suanda daha bi akisa birakma modundayim.. Bende de vadeler uzadi ve ayni senin dedigin sebeplerden oldugunu dusunuykrum..
Sezgi ye zamanında 3 kere fal baktirdim hatta çevremdekilere bile önerdim dediği tarihler çıkmadı. Yorumu güzel insan okudukca umutlaniyor karakter analizleride iyi ama verdiği tarih olarak çıkmadı. Şimdi adını tekrar görünce yazmak istedim
eskiden ecem23 çok iyiydi. Yalnız geçen ay attığım falda tamamen tavsiye vermiş, sevmemiştim. Şöyle yaparsan böyle olur variydi.ecem23 ün anlık durumu nasıl ?
ben baktırdım çok nazik birisi. Falı bana olumsuz olsa da uzun ve detaylı bakmış.encokempatiyi deneyen var mı kızlar? Arattım ama çok az kişi baktırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?