- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.841
Sen teksin ben kefilim... beni seninle banlasınlarBanlanırsam küfürden olacak ama şimdiden söyleyeyim çoklu profil bilmem ne muhabbeti yapmayın arkamdan
kişinin şeref ve saygınlığının zedelenmesi.....Kişiyi şu an açıkladınız,şu andan ıtıbaren falcı evremdamla değilde merve vs'ye hakaret edersek...Evremdamla gerçek kısı mı tuzel kısı mı.....kanun hangısını muhattap alacak...
"Eleştiri ile hakareti ve kisiye acık toplu ve aktif bir sitede kisilerin sahsi resimlerin..." Eleştırı yapamazsınız gıbı bır mana cıkaramadım bundan ben....Hangi resminizi kullandık burada...
"yanlıs bir bilgiyi iftira boyutunda"...durduk yere mı başladı bunlar....Walla hukuk ıyıce Gulben oyuncagı halıne donecek bu gıdısle.
Attıgınız mesajlardan bırınde "savcılıga sıkayet edılecek onun da sonu nereye varır bılınmez" mınvalınde bır sey demıstınız sımdı ıs ceza hukuku kıvamına geldı.....
Mesajlarınıza,tartısmadakı adabınıza bakarak olgun ve usturuplu bır ınsan oldugunuzu, eskı yasadıgımız kazıklar dıyelım netıcesınde artık ınanılmaz hassas oldugumuzu Ve ama tavrınız nedenıyle konuyu hoslukla burada kapatalım daha fazla uzatmayalım dıye yazarken.....avukat...mahkeme......okuyanlar gayrı yorum yapsın.....
Forumda onlarca hukukçu varken hukuk dersi verilmesi ?? Kişiye saygısızlık derken ortada gerçek isimde bir kişi olmaması?? Yasal hakları kullanmanın tehdit aracı olması?? Foruma msj yazılıp başkası adına savunma yapılacak kadar yakın ilişki olması?? Amaç hak aramak değil, hak ararım deyip adını temize çıkarmak, eleştirileri susturmak. Beraber fotolar çekip, yakın arkadaşız diyip birbirinizi savunuyorsanız bilgi paylaşımı yaptığınız şüphesi de doğar. Takipsizlik ile sonuçlanacak bir şikayeti yapın siz yine de. Ama K.Y.O. dair kararı da burada paylaşın lütfen. Unutmayın ki evremdamla denen kişi burda bahsedildiği için ünlendi. Bir gecede talebi ikiye hatta üçe katlandı. Forum sayesinde fiyat arttırdı. Bu forum yükselttiği falcıyı indirmeyi de bilir.
Dallas’a döndü topik:) çok güzel yazmışsın eline sağlıkYahu yazmıyım diyorum ama madem evremdamla bu kadar destan yazıp gönderebiliyorsa 2 falı aynı göndermeseydi. Bir diğer fala kıçı kırık bi şeyler yazsaydı. Bi de 150 küsur insan beklerken buraya cevap vermesi de ironik. Bu forumda böyle şeyler çok yaşadık. İyi bir falcı olabilirsin ama demek ki işgüzarlık yapıp aynı durumdan muzdarip olan 2 kişiye aynı falı atabildin. Bu senin kötü bir falcı olduğunu göstermiyor karşıdaki insanı önemsemediğini gösterir. Memnun kalan var demişsin. Olabilir tabii ki. Emin ol müşteri kaybetmezsin. Burada öyle üyeler var ki körü körüne bir falcıya tekrar tekrar gidebilir. Anasını babasını savunmaz emin ol sizin gibi falcıları savunurken. Bariz bi şekilde ispat bile sunsan. O yüzden müşteri kaybederim kaygısına girme.
Yahu yazmıyım diyorum ama madem evremdamla bu kadar destan yazıp gönderebiliyorsa 2 falı aynı göndermeseydi. Bir diğer fala kıçı kırık bi şeyler yazsaydı. Bi de 150 küsur insan beklerken buraya cevap vermesi de ironik. Bu forumda böyle şeyler çok yaşadık. İyi bir falcı olabilirsin ama demek ki işgüzarlık yapıp aynı durumdan muzdarip olan 2 kişiye aynı falı atabildin. Bu senin kötü bir falcı olduğunu göstermiyor karşıdaki insanı önemsemediğini gösterir. Memnun kalan var demişsin. Olabilir tabii ki. Emin ol müşteri kaybetmezsin. Burada öyle üyeler var ki körü körüne bir falcıya tekrar tekrar gidebilir. Anasını babasını savunmaz emin ol sizin gibi falcıları savunurken. Bariz bi şekilde ispat bile sunsan. O yüzden müşteri kaybederim kaygısına girme.
İş? İş ahlakı önemlidir. Bir öğretmen öğrencilerine bi şeyler öğretmek derdin de, doktorlar hastalarını iyileştirmek derdin de. Siz acaba bu kadar size gelen insanları önemsiyor musunuz? Burayı okuyorsunuz ediyorsunuz. İyi yorumlar gelince oh ne ala. Kötü yorum olunca İŞİNİZİ bırakıp destan yazıyorsunuz. Maddi kaybın da yoksa. Sana çamur atılıyorsa umursama. Sırf peşin hüküm vermemek için bizatihi gidip sayfanıza baktım. Umarım Ali Ayşe'yi seviyordur, Mehmet Nurten'i unutmamıştır. Kaan seheri arayacak. Bak gerçekten inşallah. Son mesajım diye girdim ama bu kadar da insan sömürmeyin. Bulunduğun site de kaç kere böyle olay vuku buldu. Başka sitelerde de yakaladık. Kötü falcısınız demiyoruz ama insanları önemsemiyorsunuz. Ya zaten size ne diye fal atacakları?ayrıldık,seviyor mu? O kızla ayrılacak mı? Basmakalıp sorular.Buraya yazacağına sizi günlerce bekleyen 20 kişinin falını atmıştınız şimdiden. Vesselam bu kadar.
Üyelik iptali istiyorsunuz yani :)) peki işleminizi yapıyorum, umarım yeniden aramızda olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?