tellwe.com'da bakılan fallar!

O değil de en çok ne kanıma dokundu bılıyormusun ncarenot sanki burada cahiller sürüsü var da avukat-mahkeme der demez herkes korkup susacak....Evet herkese acık bır alanda yazdıklarımızdan sahsen sorumluyuz da BU SITE YOL GECEN HANI DEGIL KI, gayet tıtız bır bıcımde ıncelenıyor. Dıyelım ben veya sen veya baskası HAKARET vs. etmıs olsaydık şu an bızım banlanmış olmamız geremezmıydı? Bılıyorsun kavga -söz dalaşına bıle musade edılmıyor burada.....Kımsenın gözunun yasına bakmıyorlar......Ve uyarı alırdık özelden, şahıs da ip bılgılerımızı ıster iş savcılığa gider vs. vs......Bak bakalım kım banlandı....

Hukuk ve yasaları küçük görmüyorum ama her konuşmayı,her eleştırıyı,her dedıkoduyu,zannı hukuken şikayet edilebilecek kadar çocuk oyuncağı olmadığını da biliyorum...Yolunuz hiç adliyeye düşmemişse, hiç bu işlerle uğraşmamışsanız sistemi ya bilmiyorsunuzdur ya da gözünü korkutmaya çalısıyorsunuzdur o "cahiller sürüsünün" ....

Evremdamlayı bu denli populer hale getıren de buradaki o "cahıller surusu"ydu....yani bizdik yani burasıydı.....O vakıt sorun yoktu....Dun konuşan kısı kendını guzel acıkladı, kendimi onun yerine de koydum.....Sevgili madilik güzel bırsey demiş giderken "bır falcı falını iade ederken iade nedeni kısmında gerekçe yerıne fal atmış"...Sonradan düşündüm, benim de başıma geldi bu, yani falcı yanlış falı gönderdiğinde fark etmemesi mümkün değil ve bu durumda kişinin bunu tesbit etmesni beklemesine gerek yok,iade et,iade nedeninde yaz....O kadar....Farklı uyelıklerle buraya gırdıklerınde de HEP BUNUN altını cızdık AMA buna YANIT gelmedı ve SORUN buydu.

Bir de telwe veya diğer siteler, daha bu sabah sanemce demiş BİNNAZDA falanca falcıya ılk fal attıgımda falı farklıydı 2.de başka bırı gıbıydı dıye....

Dun madılık'in, antonie'nin, stre-cms'in yazdıklarına bakıyorum da.....Her sözlerine artı bin de benden....

Zaten farkındaysan biz ve bir kaç kişinin ayrı ayrı yazdığı mesajları B Bones and Stones tek bir mesajda toparlayıp hukuk dili ile yazıncaya kadar cahil muamelesine maruz kaldık... Baktılar o kadar da değil, cevaplar hukuk ve tehdit platformundan çıkıp bizi de anlayın, empati yapın, ekmek parası , konuyu uzatmaya gerek yok bla bla mevzusuna döndü... Yoksa sabaha kadar uyuyamazdık korkudan
İş bilenin, kılıç kuşananın demişler... Atasözü de koydum şuraya:)))
Sanemce 'nin bahsettiği olayı ben Venceremos'da yaşamıştım. 2. falı bakan kişi ile ilk falı bakan kişi bariz aynı değildi...
Ayyy aman bir de vence gelmesin şimdi..Hiç çekemem..

Siz bi de duvarında evremdamlanın askerlerini görün:) kopyala yapıştır fal gönderdiği kişilere nerdeyse sizin yüzünüzden oldu diyecek kıvama geldiler. Zeytinyağı gibi üste çıktı. Ben şöyle düşünüyorum reklamın iyisi kötüsü olmaz dedi bu durumu fırsata çevirmeye çalıştı. Uzattıkça uzattı günlerdir evremdamladan başka konuşamaz olduk. Madur edebiyetı yapıyor bir de. Burda evremdamlanın adı geçtikçe onu merak edip gönderecek çok kişi var. Şimdi bunun için de dava açarlar mı bana çok korktum da:)

Okumadım,umrumda bile değil bu saatten sonra. Yavrum Madilik giderken zaten ne güzel demiş. Daha fazla söze gerek var mı? Bız yazacagımızı yazdık. Herkesin aklı kendıne...Bunca şeyi okuyan biri artık kararı kendi versin...Eski sayfarda Klothoyagmurun coklu profıl olayları olmuş, topik o zaman da bayagı karısmış.....Hıc atmadım hıc de atasım gelmedi hatuna....Bıttı o saatten sonra benım ıcın,pardon hıc olamadı,hıç merak etmedim ve ıttı beni.

Bir de dün geceki olaylardan sonra fal merakımız,kendi salaklığımız vs. diye kendimizi suçlama durumuna girdik.....Hayatı normal olan fal baktırmaz kı arkadas,beklentısı,yarası-beresi olan bundan medet umar...Saglıklı mı, tartısılır. Asıl demek istediğim dünkü ruhsal halimiz tecavüze uğrayıp da suçu kendinde bulan kadınlar gibi olmamız....

evremdamla maddi kaygım yok dediğinde işte bu hayatımın fırsatı olabilir dedim içimden. Yani belki bana ücretsiz fal bakabilir. İşte yüce gönüllülük diye buna derim ben kimse kusura bakmasın
Kız sen ne fenasın....150 kişi danaya girer gibiymiş...Anam sende ne laflar var,aklıma geldikçe gülyorum.

Evremdamla veya her kimsen.. Eğer farklı kişiyseniz bile "Biz arkadaşız" demen biraz dusuncesiz hareket olmus. Çünkü bu sefer de dusunecegiz ki.. Bunlar ya bilgi paylasimi yapiyorsa fallar hakkinda? Yani keşke bişey yazmasaydınız da kendi adınizı cikarmasaydiniz

Şok şok şok dediğin gibi "olmasıyla" tam da ona özel bir kelime ve ben de bu ve buna benzer kelimelerinden tanımıştım Grenway in yine aslında Banu olduğunu. Yalnız 2. Fal gönderdiğimde cevap verdi bekleyebilirsen yorumlayacağım diye ama sanki farklı biriydi, bilemiyorum. Falı da geri çektim beklemek istemedim soruları da vardı çünkü. Bir de Banu'nun bana ilk falı çok kısa olmasına rağmen çok nokta atışlıydı sonraki fallarında da bildiği şeyler oldu -çoğu önemsiz küçük ve sormadığım kendinin gördüğü- birkaç tane de daha önemli konular. Yine de sonrasında hep aynı kişi olmasına rağmen ilk bakanın dili farklıydı bence, üslubu farklıydı. Düşünüyorum da tellwe birkaç kişi veya grubun tekelinde mi acaba?

Surekli bakardim, bakmayacagim tutu ne cok sey olmus.
Sessiz kalip gecmek istemedim. Yazilacak soylenecek her sey hukuki diline kadar soylenmis. Hepsine katiliyorum. Begendigim mesajlar zaten tarafimi gosterecektir, bosuna laf salatasi yapmayayim.
Burada fal baktiranlar olarak hepimiz birbirimizi anlamaya haziriz, ve bu birliktelik beni hep mutlu ve guclu kiliyor. Tanimasam da desteginizi ve ortakliginizi hissettigim zamanlar oluyor. Evet, aramizda durust olmayanlar da oldu ve muhtemelen de olmaya devam edecek, ama ben zaman icerisinde elene elene "kalan saglar" listesi olusturuyorum, ve seviyorum cikan sonucu :)
Iyi ki varsiniz! Surekli yazistiklarim, iyi kotu az cok iletisim halinde olduklarim, ve henuz iletisime gecmediklerim :)

Canim bak hic usenmedim, taa 1599. sayfada yazdigimi kopyaladim asagida :)
Bu buyuk harf yazan tayfa sokunu atlatmaya calistigim gunlerden :)

Korku filmi gibi tellwe nin yarisi bir falci grubu tarafindan ele alinmis olmasin

Katılıyorum, ben de birkaç gün bakamadım ortalık yangın yeri gibi olmuş. Bu konuda söyleyeceğim tek şey ise bu rastalı falcıların aynı anda ortaya çıkması bana olağan gelmediği için yazmıştım. Hatta ncarenot bu Evremdamla da çoklu profil çıkmazsa bunu not düşeyim de burada bir köşede dursun demişti. Sonuç olarak aynı kişi veya arkadaş, her ne ise, ortada bir paylaşım, iletişim, ortak iş var mı var tamam benim potansiyel olarak görüp söylediğim de buydu işte. Buradaki nick i bile Afrika örgüsü! :)

Son düzenleme:
Canim bak hic usenmedim, taa 1599. sayfada yazdigimi kopyaladim asagida :)
Bu buyuk harf yazan tayfa sokunu atlatmaya calistigim gunlerden :)
Ben bunu belki atladım belki hemen hatırlayamadım ama er ya da geç aynı konuya parmak basmışız. Aklın yolu birdir.
Harikasın Leyla :)

Son düzenleme:
Cok sacma degil mi ama yonetim buna nasil.izin verebilir ki ya da gercek asude isik buna nasil goz yumar mesela? Ben de yanilio olabilirim kesin bisey demek istemiorum ama bu falini defalarca okudum ve gercekten onceki yorumlayis tarziyla alakasi yok. Ki hepiniz biliyorsunuz ki falcilarn yorumlarini unutabilioruz ama tarzlari kalici oluo kafamizda. Geysu nurbanu gizem hatun uclsunu tarzlarindan ayni kisi olduklarini cikarmadk mi.

Vence nin ilk falı bana çok iyiydi. O zaman ki çok az fal deneyimimle. Simdi olsa ona da güler geçerim tabi. Ama tespitleri çok güzeldi. O dönem bir 4 ay gitti vence. Bir kaç kez siteye mail atıp sordum. Gelecek mi ne zaman ? Vs diye. Başla soranlarda olmuş.
Neyse online oldu ve ben tekrar attım. Tamamen ilk fala atıfta bulunan yazım dili farlı bir yorum geldi. Telwe den sıtkımın sıyrılması da o dönemde başladı zaten.
Bir şekilde iyi olan yorumcular siteden ayrılıp kendi yoluna bakıyor. Kalan profili sütünü bitirene kadar site sahipleri kullanıyor fikri oluştu bende artık.
Artık zaten kim kimdir paranoyasından kendimi tokatlayasım geliyor.
Fal dürtümü ezdim geçtim de topikten kopamadım. Bir kalan sağlar bizimdir listesi yapma zamanı geldi benim içinde.

Valla suan binnazda bol miktarda kredim olmasina ragmen tekrar sildm uygulamayi. Ne binnaz ne de digerlerine atasim gelmiyor artik. Asudenin tekrar donmesini bekledigim icin ona atayim dedim haftalar sonra ilk kez fal attm. Ama inanki o kadar sogumusmki fal olayindan fal attigimi bile unutmusum o sirada temzlk yapiodum 5 saat sonra teli elime aldm falimin yorumlandigi bildirimini gordum fal attgmi hatrladim. Neyse dedm su isimi de bitireym oyle okuyayim fali dedm. Ve yine unutmusum. Fali yorumlayali saatler olmustu oyle okudum. Suan bagimli halimden eser yok. Ancak topigi okumak ayri bir keyif verio. Cunku burada zamaninda umutsuzluga kapilmis insanlarin bir zaman sonra mutluluklarina da sahit olmak beni de mutlu edio. Sunu biliorumki artik bu topigi okuma amacim cikan fallari ogrenmek degil. Burdan ne zaman koparim bilmiorrum. Sanirim yarami sardigimda da burayi okucam:)

Sen bundan bahsedince aklıma yıllar önce tellwede Aygun dıye bır falcı vardı hala da var. Yıllar önce tellwe cafe cok aktıftı, hala öylemıdır bılmem copy-pasteciler falan orda da ıfsa edılır,kavgalar cıkardı ama ordakı yazılar buradakı gıbı kalıcı degıldı. Kopya fallar çıkınca peşi sıra "hesap bılglerım arkadasımın elıne gectı,dost kazıgı yedım" demıstı....Dogrudur,degıldır bılemem ama dıyorum ya neler gordu bu gozler....

Hiç bir acı, ayrılık ve ölüm acısı da dahil ilk günkü kadar acıtsa içimizi dayanamazdık kuzum. Çok klişe belki ama zaman en güzel ilaç... geçiyor azalıyor üstüne yenisi ekleniyor sonra o da azalıyor. Her birinden bir parça tortu kalıyor içimizde amenna..
Mühim olan bunu bir ders gibi kabul etmek. Eyvallah demek.
Bencillikten uzaklaşıp,
Niyetlerimizi ıslah edip, bütünün hayrını gözeterek yaşayıp davranmaya başlayınca bizim olan bize dönüyor...
Ya ıslah olmuş olarak ya da başka surette..
İşte o zaman dünya yeniden yaşanacak bir yer oluyor.
Gidenin arkasından çok da bakmamak lazım. Biz hep imtihanımızı bize verilmeyenmiş yanılgısına düşüyoruz.
Değil aslında.. imtihan denilen şey belki de en büyük ödülümüz.
Allah hayra çıkan yollarımızı kolaylaştırsın
Hepimizin inşallah....

Fal baktırmayı canım daha fazla acımasın;daha fazla umut edip yorulmayayım diye bırakmıştım o zaman evet gerçekten daha iyi hissettiriyor hele ki bu tarz olaylar yaşayınca zaten tutunacak dal arayışını bırakıp hayatına devam etmesi gerektiğini daha net görüyor insan telwe binnaz fln da bana dava açacaksa beklerim stajer avukatım ama hepsinin baştan aşağı sahte olduğunu düşünüyorum.Gerçi onları da suçlamıyorum çünkü gerçek ve acıyla yüzleşmemeyi biz kendimiz seçtik.İnsanın inanacak tutunacak yer arayışı olurmuş ve biz bu dürtüyle bu insanlara inanışı seçtik ama insanın gerçekten kendisiyle ve gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyormuş benim kanadımı kırdılar yaşadığım hayal kırıklığının inanın bana tarifi yoktu ama düzeliyorum çünkü insanın olup olmayacağı mechul ihtimallerdense tutunması gereken gerçekleri varmış Sevgili Kızlarım size tavsiyem bu tür olayları da gördükçe artık anlayın insanlar her yerde sahtekar düzenbaz zaten bu gibi kişilikler de nasıl birisi sizi yaralıyorsa o yaradan kalandan da beslenmeye çalışan akbabalar işte.Bu yüzden bu vahim durumlardan pay çıkarıp kendiniz için ayaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…