- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.881
kızlar son falımı geysuya attım ve artkk hiç bir fal sitesinden fal baktırmama kararı aldım, olayları cok merak ettiğimiz icin baktırıp duruyoruz ama resmen tutunacak dal arıyorum, canım acıyor böyle durumlarda içimize dönüp Allaha sığınmaktan baska care yok sanırım.. Aranızda psikolojiden anlayan yada psikolog olan varmı? ben ikili ilişkilerimde en ufak bir hata yapsam kendimi yiyip bitiriyorum böyle nasıl yapabildim diye? Bu normal bir durum mu bilen varmı yoksa sanırım gidip yardım alacagım
Insanlar ya karsindakini suclar, ya kendini suclar ya da daha mantikli bir yol olan seyi yapar sucu kimsede aramazlar. Senin bu durumunun psikolojik bir sorun oldugunu dusunmuyorum, cogu kiside gorulen bir tepki, sadece tepkin kendini suclamaya yonelik ki bu saydiklarim icinde bence en yipratici olani bu. Sadece karsi tarafi suclamak birilerine suc atmak da yanlis bir secenek, en mantiklisi tabi ki boyle olmasi gerekiyordu diyebilmek ve sucu hic kimseye yuklememek. Surekli telkinler yaparak bu hissi azaltabilirsin, bilincaltina yonelik telkinler var internette de veya bu konuda kitaplar var psikologa da gidebilirsin ama ondan once bu telkinleri deneyebilirsin. mesela, ben elimden gelenin en iyisini yapiyorum, her zaman en iyi kararlari veriyorum gibi sozleri surekli tekrarliyorsun bildigim kadariyla, daha profesyonel bloglar var onlardan bir arastir istersen, ben de bulursam sana gonderirim.kızlar son falımı geysuya attım ve artkk hiç bir fal sitesinden fal baktırmama kararı aldım, olayları cok merak ettiğimiz icin baktırıp duruyoruz ama resmen tutunacak dal arıyorum, canım acıyor böyle durumlarda içimize dönüp Allaha sığınmaktan baska care yok sanırım.. Aranızda psikolojiden anlayan yada psikolog olan varmı? ben ikili ilişkilerimde en ufak bir hata yapsam kendimi yiyip bitiriyorum böyle nasıl yapabildim diye? Bu normal bir durum mu bilen varmı yoksa sanırım gidip yardım alacagım
bir insanın suana kadar sürekli ilgisi benim üzerimdeydi,hislerimi tam bilmediği icin diyelim. Daha sonra bu insan bana bir hata yaptı ve yine hatasından dolayı özür dilemesi gereken oyken beni aradığında bir sürü sacmalığını dinleyip bu kişiye özür dilememesine rağmen bir sans verdim ve bu kişi hislerimden emin olduğu için birden beni istemedi, nasılsa hemen yumusuyor aradığmda moduna geçti. tam da bu yuzden kendimi nasıl bu duruma düsürebilirim diye sürekli kendimi suçlar oldum, karşı tarafın umrunda bile değilim neredeyken ne hale düştüm.. Bu durumu kendi ellerimle yaptım diye düsünüyorum ve sürekli bir suclama durumundayım.Insanlar ya karsindakini suclar, ya kendini suclar ya da daha mantikli bir yol olan seyi yapar sucu kimsede aramazlar. Senin bu durumunun psikolojik bir sorun oldugunu dusunmuyorum, cogu kiside gorulen bir tepki, sadece tepkin kendini suclamaya yonelik ki bu saydiklarim icinde bence en yipratici olani bu. Sadece karsi tarafi suclamak birilerine suc atmak da yanlis bir secenek, en mantiklisi tabi ki boyle olmasi gerekiyordu diyebilmek ve sucu hic kimseye yuklememek. Surekli telkinler yaparak bu hissi azaltabilirsin, bilincaltina yonelik telkinler var internette de veya bu konuda kitaplar var psikologa da gidebilirsin ama ondan once bu telkinleri deneyebilirsin. mesela, ben elimden gelenin en iyisini yapiyorum, her zaman en iyi kararlari veriyorum gibi sozleri surekli tekrarliyorsun bildigim kadariyla, daha profesyonel bloglar var onlardan bir arastir istersen, ben de bulursam sana gonderirim.
Ama bu durumda herkes ayni seyi yapardi bu sekilde dusun ben de hoslandigim biri bana gelse tekrar denemek istiyorum dese inanirdim hic dusunmeden. Burada suclanacak kisi varsa o da o sonucta sen onun soyledigi duygulara inandin o ise bile bile geldi sana.bir insanın suana kadar sürekli ilgisi benim üzerimdeydi,hislerimi tam bilmediği icin diyelim. Daha sonra bu insan bana bir hata yaptı ve yine hatasından dolayı özür dilemesi gereken oyken beni aradığında bir sürü sacmalığını dinleyip bu kişiye özür dilememesine rağmen bir sans verdim ve bu kişi hislerimden emin olduğu için birden beni istemedi, nasılsa hemen yumusuyor aradığmda moduna geçti. tam da bu yuzden kendimi nasıl bu duruma düsürebilirim diye sürekli kendimi suçlar oldum, karşı tarafın umrunda bile değilim neredeyken ne hale düştüm.. Bu durumu kendi ellerimle yaptım diye düsünüyorum ve sürekli bir suclama durumundayım.
Bence kendini suçlamana gerek yok inan. Kimden duysam erkekler,kızın hislerinden emin olunca,önce bir geri çekilme pozisyonu,sonra başkaları ile ilgilenme durumu.. Yani nasıl olsa kız beni seviyor ona ne zaman istesem dönerim mantığı.. Kaybetme korkusu yok.. işte karşıdaki insana kaybetme korkusunu yaşatmak gerek diye bu yüzden diyorlar sanırım.. Ama bana göre bu şekilde olursa iş taktik savaşına dönüyor.. O zaman nerde gerçek sevgi? Nerde duygular,nerde kalıyor Aşk? Dilerimki Allah hepimizin karşısına iyi dürüst karakterli insanlar çıkarsın.. Var olan ilişkilerimizdeki sorunlar engeller ortadan kalksınbir insanın suana kadar sürekli ilgisi benim üzerimdeydi,hislerimi tam bilmediği icin diyelim. Daha sonra bu insan bana bir hata yaptı ve yine hatasından dolayı özür dilemesi gereken oyken beni aradığında bir sürü sacmalığını dinleyip bu kişiye özür dilememesine rağmen bir sans verdim ve bu kişi hislerimden emin olduğu için birden beni istemedi, nasılsa hemen yumusuyor aradığmda moduna geçti. tam da bu yuzden kendimi nasıl bu duruma düsürebilirim diye sürekli kendimi suçlar oldum, karşı tarafın umrunda bile değilim neredeyken ne hale düştüm.. Bu durumu kendi ellerimle yaptım diye düsünüyorum ve sürekli bir suclama durumundayım.
evet aynen öyle bu bir savas değil ki stratejiyle kazanayım, doğru insan olsaydı bundan dolayı geri cekilmezdi ben bişiler hissettiğim icin benden adım bekliyor sanmıstım. İletişimimiz yok zaten komple geri cektim kendimi.Bence kendini suçlamana gerek yok inan. Kimden duysam erkekler,kızın hislerinden emin olunca,önce bir geri çekilme pozisyonu,sonra başkaları ile ilgilenme durumu.. Yani nasıl olsa kız beni seviyor ona ne zaman istesem dönerim mantığı.. Kaybetme korkusu yok.. işte karşıdaki insana kaybetme korkusunu yaşatmak gerek diye bu yüzden diyorlar sanırım.. Ama bana göre bu şekilde olursa iş taktik savaşına dönüyor.. O zaman nerde gerçek sevgi? Nerde duygular,nerde kalıyor Aşk? Dilerimki Allah hepimizin karşısına iyi dürüst karakterli insanlar çıkarsın.. Var olan ilişkilerimizdeki sorunlar engeller ortadan kalksın
Sen doğru olanı yapmışsın , ilerde keşke adım atsaydım diye pişmanlığın olmayacak en azından.. Ve kısmetinde varsa,sana duyguları gerçekten varsa o adım atar ve bu adım daha sağlam olur inan. Hepimiz aynı durumdayız inan,ilişkileri kurtarmak bir şeyler yapmak adına,yeri geliyor alttan alıyoruz,yeri geliyor biz adım atıyoruz, zeytin dalı misali.. Şimdi hayırlısını istemen gerek ama emin ol,sen geri çekilince karşıdaki bir müddet endişe edecek,noluyor değip.. Ve o adım atacak. Bu defa sen kararlı durup,hayatımda net olarak var olabileceksen seninleyim ,yoksa olmazı hissettirebilirsen ona, ve karşıdaki de sana boş değilse,ilişki sağlam başlar.. Umarım herşey gönlünce olur canımevet aynen öyle bu bir savas değil ki stratejiyle kazanayım, doğru insan olsaydı bundan dolayı geri cekilmezdi ben bişiler hissettiğim icin benden adım bekliyor sanmıstım. İletişimimiz yok zaten komple geri cektim kendimi.
Universite yillarinda surekli para verdigim kor bir dilenci vardi. Hep ayni ustgecitten gecerken gorurdum onu. Param oldukca verirdim, bende de hep yoktu zaten :)bir insanın suana kadar sürekli ilgisi benim üzerimdeydi,hislerimi tam bilmediği icin diyelim. Daha sonra bu insan bana bir hata yaptı ve yine hatasından dolayı özür dilemesi gereken oyken beni aradığında bir sürü sacmalığını dinleyip bu kişiye özür dilememesine rağmen bir sans verdim ve bu kişi hislerimden emin olduğu için birden beni istemedi, nasılsa hemen yumusuyor aradığmda moduna geçti. tam da bu yuzden kendimi nasıl bu duruma düsürebilirim diye sürekli kendimi suçlar oldum, karşı tarafın umrunda bile değilim neredeyken ne hale düştüm.. Bu durumu kendi ellerimle yaptım diye düsünüyorum ve sürekli bir suclama durumundayım.
ben taktik savaşı yaptım. ben ben olsaydım yapmazdım ama yap dediler, kazanan sen olacaksın. o da bundan cok soğudum dedi. kuruntular yaptı, inatlaşmaya gitti. kaybediliyorsa iki türlü de oluyor. akli bende sevdigini söylüyor ama kaçıyor sevmedigi, umursamadigi kızı sırf beni üzmek icin kullandı. o kız da saf saf seviniyordur ne guzel beni aradi diye. karşında benim olduğumu bilmeden. erkekler boyle. ask var, sevgi var ama kavuşmak olmuyor bazen malesef. ben de cok üzülüyorum, taktik yaptim uzaklaştırdım diye. o yuzden üzülme en azından içinden geleni yapmışsın.bir insanın suana kadar sürekli ilgisi benim üzerimdeydi,hislerimi tam bilmediği icin diyelim. Daha sonra bu insan bana bir hata yaptı ve yine hatasından dolayı özür dilemesi gereken oyken beni aradığında bir sürü sacmalığını dinleyip bu kişiye özür dilememesine rağmen bir sans verdim ve bu kişi hislerimden emin olduğu için birden beni istemedi, nasılsa hemen yumusuyor aradığmda moduna geçti. tam da bu yuzden kendimi nasıl bu duruma düsürebilirim diye sürekli kendimi suçlar oldum, karşı tarafın umrunda bile değilim neredeyken ne hale düştüm.. Bu durumu kendi ellerimle yaptım diye düsünüyorum ve sürekli bir suclama durumundayım.
Dışarıda akıp giden muhteşem bir hayat var..evet aynen öyle bu bir savas değil ki stratejiyle kazanayım, doğru insan olsaydı bundan dolayı geri cekilmezdi ben bişiler hissettiğim icin benden adım bekliyor sanmıstım. İletişimimiz yok zaten komple geri cektim kendimi.
Dışarıda akıp giden muhteşem bir hayat var..
Boşuna, mutsuzlukla ve pişmanlikla geçen bir günün ne kadar kıymetli olduğunu bilemeyecek yaşlardasınız. 40'ı bir devirin hele değil 1 gün 1 dakikanızı bile heba etmezdiniz kimseye... şimdi israf edin bol bol...
Kıymet bilmeyene bayram bağışlanmaz derdi anneannem...
Öncelik olun, seçenek değil elalemin.........
Noktalı yerleri siz doldurun.
Yaptıysan yaptın ne olmuş... millet neler neler yapıyor. Hoppp unutuyor.
Bir daha ki sefere yapmamayı öğrendin işte ne güzelFırıncı bir kere bayat ekmek verdi diye ekmek yemekten mi vazgeçelim?
Napalım ???
Next one diyelim bence
Çok güzel demişsin,"ben ben olsaydım" yapmazdım diye,ama inan hepimizde bu sıkıntılı dönemlerde aynını yapabiliyoruz bende dahil.. Sorunumuzu bilenler; adam seni aramadı sen niye arıyorsun,o seni 3 arıyor,sen iki ara,bırak o gelsin,sakın alttan alma,bak sosyal medyada aktif keyfi yerinde ,sen kendini neden yıpratıyorsun gibi.. Evet haklı yorumlarda yapan var yok değil ama çevre yaşamıyor o ilişkiyi,çevre tanımıyor o adamı,ya da çevre bilmiyor senin karşı tarafla paylaşımlarının derecesini.. Sen yaşıyorsun sen biliyorsun ilişkinin durumunu.. Ama inanın,aradan duygusallığı çıkarıp,dışarıdan bir yabancı gözüyle baktığınızda durumu net anlayabiliyorsunuz.. ( evet kabullenmek bazen Zor olabiliyor ama bende yapmaya çalışıyorum şu sıra) Ve kabullenemediğim bir gerçek var.. Bilmiyorum sizde de öylemi; kimimiz eşinin düzelmesini,kimimiz sevdiğimiz adamın aramasını,kimimiz sevgilinizin daha çok ilgili olmasını,yada ayrı isek dönmesini umut ediyoruz... Ve şunu kendime soruyorum "neden mutluluğum karşı tarafın ağzından çıkacak iki kelimeye ya da tavrına bağlı? " İşte bu noktayı hazmedemiyorum... Ama bunu düşününce durum değişiyor mu ?? HAYIR.. Çünkü henüz duygularımı bıçak gibi kesip atmanın bir yolunu bulamadım...ben taktik savaşı yaptım. ben ben olsaydım yapmazdım ama yap dediler, kazanan sen olacaksın. o da bundan cok soğudum dedi. kuruntular yaptı, inatlaşmaya gitti. kaybediliyorsa iki türlü de oluyor. akli bende sevdigini söylüyor ama kaçıyor sevmedigi, umursamadigi kızı sırf beni üzmek icin kullandı. o kız da saf saf seviniyordur ne guzel beni aradi diye. karşında benim olduğumu bilmeden. erkekler boyle. ask var, sevgi var ama kavuşmak olmuyor bazen malesef. ben de cok üzülüyorum, taktik yaptim uzaklaştırdım diye. o yuzden üzülme en azından içinden geleni yapmışsın.
ben taktik savaşı yaptım. ben ben olsaydım yapmazdım ama yap dediler, kazanan sen olacaksın. o da bundan cok soğudum dedi. kuruntular yaptı, inatlaşmaya gitti. kaybediliyorsa iki türlü de oluyor. akli bende sevdigini söylüyor ama kaçıyor sevmedigi, umursamadigi kızı sırf beni üzmek icin kullandı. o kız da saf saf seviniyordur ne guzel beni aradi diye. karşında benim olduğumu bilmeden. erkekler boyle. ask var, sevgi var ama kavuşmak olmuyor bazen malesef. ben de cok üzülüyorum, taktik yaptim uzaklaştırdım diye. o yuzden üzülme en azından içinden geleni yapmışsın.
kimler bildi? zayıf karakter. umarim karşına çok iyi insanlar çıkar bundan sonra :))ben taktik yaptım bu zamana kadar bir yanlıs hamle herşeyi mahvetti canım gerci suda var adam eski sevgilisini unutamamıştı ben adım atmayıp adamı süründürüp barıssam bile kızın ileride atacagı bir adımla bu sefer mesajlasırlar ve bana söylemezdi bende aldatılırdım. 2 falcıda adamın yalancı ve güvenilir biri olmadığından bahsetmiş
Erkekler bizden daha gucsuz. Biz bu kadar sevme gucumuze ragmen icimizde firtina kopmasina ragmen hala guclu kalabilioruz ama onlar en ufak biseyd3 kacisi seciolar zora gelemiolar kimse kusura bakmasn ama ne bizim kadar fedakarlar ne de vicdanli. Yahu yeri gelio kendi ter kokumdan tiksinen ben onun ter kokusundan tiksinmiorum. Ama onlar oyle mi biz hep bakimli olcaz hep guzel. Ya gercekten en sonunda kendimle evlencemben taktik yaptım bu zamana kadar bir yanlıs hamle herşeyi mahvetti canım gerci suda var adam eski sevgilisini unutamamıştı ben adım atmayıp adamı süründürüp barıssam bile kızın ileride atacagı bir adımla bu sefer mesajlasırlar ve bana söylemezdi bende aldatılırdım. 2 falcıda adamın yalancı ve güvenilir biri olmadığından bahsetmiş
O değil de, Erkekler,birden nasıl bu kadar Hissizleşip, "Kapı Duvar" olmayı ya da hislerini saklayıp,hiç birşey olmamış gibi nasıl hayatlarına devam Edip,ayakta durabiliyorlar çok merak ediyorum..Erkekler bizden daha gucsuz. Biz bu kadar sevme gucumuze ragmen icimizde firtina kopmasina ragmen hala guclu kalabilioruz ama onlar en ufak biseyd3 kacisi seciolar zora gelemiolar kimse kusura bakmasn ama ne bizim kadar fedakarlar ne de vicdanli. Yahu yeri gelio kendi ter kokumdan tiksinen ben onun ter kokusundan tiksinmiorum. Ama onlar oyle mi biz hep bakimli olcaz hep guzel. Ya gercekten en sonunda kendimle evlencemburada bir erkek icin uzulen hemcinslerimi gorunce iyice sogudum su erkek milletinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?