tellwe.com'da bakılan fallar!

bu arada taktikle yürüyen ilişkiler icin cok sevdşğşm bir söz var taktikle yürüyen bir ilişki baskasının daha iyi hamlesiyle son bulur kalbe giden bütün oyunlar yen
kimler bildi? zayıf karakter. umarim karşına çok iyi insanlar çıkar bundan sonra :))
sezginin falını buraya atsam ağzınız acık kalır size o kadar diyorum.. Bütün bu yasadıklarımı cok önceden bilen sonra falınız iğrenc iade edermisiniz diye kavga ettiğim kisi perseistir
perseisin bütün yazdıklarını an an yaşadım hepsi cıktı arkadaslar soktayım.. kadına yazdım soru kısmında helallik istedim fal için ahaha

Geçtiğimiz günlerde aynı falcı farklı falcı konusuna istinaden yazılan yorumlara falcılardan gelen açıklama yazısı aşağıda yer almaktadır. Buna ek olarak eğer bir falcı fal başlığı dışında istediği başlıkta yorum yazabilir. Bunu engelleyemeyiz, üyeliğini kapatamayız.

Gelen açıklama ;

Öncelikle her fal sitesinin işleyiş durumları farklı olsada aslında mantıkları aynıdır. Bazı sitelerde herkes yorumcu olarak sınavdan geçmeksizin fal bakmaya başlıyor. Zaten bu işi bilen ve bilmeyeni bu durumda ayırt edebiliyorsunuz ve gerçek yorumcular zamanla müşteri portföyünü oluşturuyor. Bu tarz sistemlerde sistem tamamen tüm üyelere, ve yorumculara aynı düzeyde açıktır. Bir sözleşme imzalanır, ve her ay aylık kazancınız hesabınıza ‘maaş ödemesi’ olarak yatırılır. Fakat bu tarz sistemler herkese açık olduğu için internetsel sorunlar, sistemsel sorunlar yaşanıyor. Gerçekten kopyala yapıştır fal atan yorumcular 2yi-3ü geçiyorsa doğrudur ve ifşa edilir. Fakat bir iki adet bu durum yaşandıysa sistemde sesli ve yazılı falda yazarken problem yaşandıgından dolayı not defterinde yazarak yollamak durumunda kalabiliyorsunuz. Burada falcının geçmiş bakımlarını karsılaştırarak, yorumları irdeleyerek bir sonuca varmak en sağlıklı yol olacaktır.

Bir diğer fal sitesi işleyişine gelelim; yorumcu başvurunuzu yaparsınız, sizinle bir yönetici iletişime geçer. Daha sonra size örnek fallar atılmaya başlar. Gerçek yorumcular bunları yorumladığında zaten farkedilecektir. Kendi yöneticileri başvuruları bu şekilde gözden geçirir. Gerçek falcılar işe alındıktan sonra Devlet onaylı bir sözleşme imzalar. Ve kendilerine ait sistemin hazırlanma süreci başlar. Sistem açıldıktan sonra bakıma başladığınızda bu sitelerse ASLA kopyala yapıştır yapamazsınız. Yorumcu bunu yaptığı an sistemde özgünlük onayından geçmediğine dair hata alır. Dolayısıyla hataya açık bir site olmadığından dolayı problem yaşamazsınız.

Bu siteleri nasıl ayırt ederim diyorsanız; SADECE yorumcu ONLİNE iken fal gönderebildiğiniz sitelerin hepsi bu sistemle çalışır. Bir önceki paragrafta ki ise herkese açık sistemdir.

Peki bu farklı siteleri ortak yapan özellik nedir?

Hepsi bir firmadır. Sanal Posla ödeme yapabilmeniz için hepsinin Limited veya Şahıs şirketi olması gerekir. Dolayısıyla orada yorumlayanlar aslında oranın bir çalışanıdır. Dolayısıyla devlet onaylı, vergili ve maaşlı iş yapılır.

Bu siteler baska yerlerde calısmanız hususu hakkında bir yaptırımda bulunmaz. Sadece çalıştığınız sitede yorumcu ismi siteye aittir. Dolayısıyla başka bir kullanıcı adı almak durumu zorunludur.

Hiçbir yorumcu başka sitede dahi olsa her sitenin kullanıcı adı, isim soyisim ve istediği bilgiler farklı olduğundan sizin falınızı daha önce yorumlayıp yorumlamadığını ANLAYAMAZ. Önceki yorumlarınız gözükmez. Dolayısıyla başka platformlarda aynı falcıyla karşılaşabilirsiniz fakat o sizin farkınıza varmaz bu imkansıza yakın bir ihtimaldir. Çünkü günde onlarca, ayda yüzlerce fal bakan birinin sizi ayırt edebilmesi imkansızdır.

Dolayısıyla bunları bilerek yorumlamanız haksız eleştiriler yapmanın önüne geçecek ve daha sağlıklı bir analiz yapmanızda yardımcı olacaktır.

Kazen tesekkurler mesaj iletimi icin. Tam olarak kimden geldi bu mesaj o belirtilmemis aslinda. O yuzden aklima geleni ben de yazmak istiyorum.
Eger bu mesaj birkac sayfa oncesinde tartismada ismi gecen falcilar tarafindan iletildiyse, anlasilmasi guc bir durum, cunku sozkonusu site tellwe idi, ve anlatilana gore zaten tellwe sitesinin kopya yapistira acik oldugu soyleniyor...
Eger bu mesaj genel bir baska falci grubu tarafindan iletildiyse de, o duruma da muhalefet olacak gibiyim ama dusuncem sudur, bir sitede daha kolay baska bir sitede daha zor olabilir kopya yapistir yapmak. Ya da bakarmis gibi, bakmis gibi fal yollamak. Ama onemli olan her zaman niyette saklidir, kopyalamaya niyeti olan bakmak yerine kopya yapistir testini gececek sekilde hazirlar mesajini. Bunu yapmak elbet imkansiz degildir hepimiz biliriz.
Mesele o site bu site degil, aslinda baktiranlar olarak hepimiz bu isin uckagida da acik oldugunun farkindayiz. Zaten bu yuzden degil midir sayfalarca yazilip bir sonuca varilmamasi. Herhangi bir somut esyadan (duduklu tencereden mesela) bahsediyor olsaydik somut bir sekilde verilerle coktan sonuca ulasilmis konu kapatilmisti. Iyti yanlari sudur kotu yanlari sudur diye bitirmistik. Fal konusu bu, cozum tek bir cumlede olmayacak. Birisi gercekten bakacak ama bana cikmayacak, baskasina cikacak. Birisi kopyala yapistir yapacak ama tesadufen cikacak. Bu forum ve yazanlarin yani fal baktiranlarin ozgurlugu devam ettigi surece elbet dogru tesbitlerin yani sira zaman zaman yanilsamalar da olacak. Burayi okuyan falcilar elbet var, keske sabirla bekleyip zaman hakli cikarir diyerek, kapali bir odada yazisan bir grup kadin olarak gorup gecseler burayi. Tartisma cikmasi baska boyutlara tasinmasi son derece nahos oluyor bence. Sayfalarca yazilan goklere cikarilip sonra yerlere indirilen falcilar var. Bence goklere cikarildiginizdaki suskunlugunuzu elestiriye karsi da koruyabilmeniz size de iyi gelebilir.
buradaki uyeler arasinda da samimi olmayan uyeler oldugu gibi, falcilar arasinda da gercek olmayanlar var.
Son olarak, asagidaki cumleye istinaden demek isterim ki, mesaj icin tesekkurler, ama sahsen ben bu mesajda daha onceden bilmedigim bir sey ogrenmedim. Elestirilerim veya bakis acimda degisen bir sey olmadi. Yine de zamana ve emege tesekkurler.
"Dolayısıyla bunları bilerek yorumlamanız haksız eleştiriler yapmanın önüne geçecek ve daha sağlıklı bir analiz yapmanızda yardımcı olacaktır."

Bu açıklama benim açımdan yeterli değildir. Söz konusu kişi hakkında hiçbir ithamım bulunmamasına rağmen bir şeyler paylaştığım ortama gelerek hangi şahsa yönelik olduğu belli belirsiz, yaptığı tehditvari söylemler beni rahatsız etmiştir. Burada paylaşılan bilgileri araştırıp önünüze doküman sunacak kapasite ve kariyere sahibim lakin benim bu kadar "boş" vaktim yok. Söz konusu şahsiyet hiçbir şekilde hiçbir söylemiyle ciddiye aldığım biri değildir. Olayın vuku bulduğu gün burada olan adminin çoklu profil olarak kısıtladığı üyenin daha sonra hesabının aktive edilişinin sebebi yukarıda belirtilen açıklamada kısıtlama sebebinden farklı beyan edilmiş. Ayrıca yukarıdaki fal sitelerinin işleyiş şekliyle alakalı verilen bilgilerin gerekçesi nedir? Burada tek bir platform ve tek bir yorumcu söz konusuyken bu yorumcunun hangi platforma tabî olduğu belirtilmemiştir. Ayrıca yorumcuların başvuranlarından isim soy isim doğum tarihi gibi bilgiler talep ettiği bir ortamda falcının hatırlamaması gibi bir durumun söz konusu olaması benim açımdan kafa karıştırıcıdır. Bunların hiçbirine cevap beklemiyorum.

Bu açıklama online fal bakılan sitelerin yönetiminden mi edinildi yoksa bir falcılar birliği, grubu vs varda oradan mı geldi ? Ya da
Tartışma konusu olan falcılar dan mı geldi ?
Kk daki hesabı ortak kullandıklarını ve falcı olduklarını beyan ederek yorum yazan bu grup üyelik iadesi yapılacak kadar masum idiyse o gece hesabı ban cezası olarak geçici süre kapatılmak yerine neden " çoklu ve sahte profil" cezası verilerek mesajlarına itibar etmeyiniz dendi ? Buna istinaden sikayetvar.com'da haklı olarak hak arayışına gittiler.
Üyelik iade edildi, şikayet kaldırıldı.
Ne bütün bu olanlar ne de falcılar dan gelen açıklama diyerek yazdığınız mesaj olan biteni aydınlatmak için yeterli değil.
Mesajda kopyala yapıştıra müsait site tarifi zaten bu meselenin konusu olan falcının yorum yaptığı site...
Olay hiç bir şekilde açıklığa kavuşmadığı gibi daha da karışık bir hal Almus durumda benim açımdan...

merhaba hanımefendi hesabım aktive edildi evet çünkü sahte profil ve çoklu profilim yok bu sitede ve reklamda yapmadım açıklamalar gereği sosyal medya hesaplarını yazdığımdan dolayı pasif edildi herşey açığa kavuştu problemler sorunlar çözüldü hesabımı geri açtılar

Saniyorum tekrar ban yemelisiniz Kazen

yanılıyorsunuz çünkü ben fal bakmıyorum artık zamanım yok ve gerekli başvuruyu yaptım kapatıcaklar yani falcı statüsünde değilim artık
Su anda aktif falci olmamaniz, yazdiginiz mesajin falci kimligiyle yazilmis olmasina engel degil bence Kazen

Su anda aktif falci olmamaniz, yazdiginiz mesajin falci kimligiyle yazilmis olmasina engel degil bence Kazen
Valla leylacım bir profil kapatıp bir başka profil açmak da çok zor olmasa gerek.. Netice de buna bin tane örnek sayarız yarın kızlar gelince...
Bundan sonrasını zekama hakaret sayarım.
Yatalım en iyisi.. iyi geceler :)))

Sonuç olarak foruma yazdığı ve banlandığı gün falcı olarak yazmıştır ve bunu ifade ettiği an itibarıyla banlanması gereken kişinin bu savunmayla kalması ne kadar kabul görür bu da akla aykırı. Hal böyleyken bir diğer unsur burada falcıların yarenliğini yapan diğer üyelerin banlanmış olması hata mıydı? Bir başkasının mağduriyetini içeren çözüm ne kadar çözümdür . Tüm bu yaşananlar tabi olarak kadınlarkulübü sitesine olan güvenimi sarsmıştır. İyi akşamlar.

ama falcı değilim istediğiniz araştırmayı yapın site yönetimi de yapabilir şuan sizin gibi sıradan bir kimlikle özgür irademle yorum yapıyorum en doğal hakkım
Konu ozgur irade meselesi degil.
Site yonetiminin sizin falci olmadiginizi ispat edebilme sansi olamaz. Sadece coklu profilleri tesbit edebilirler. Sizin bahsettiginiz seyin ispati cok uzun ve yorucu bir islemdir, zaten mevzumuz da o degil aslinda...
Polemige girme gibi bir istegim yok ancak halen sanirim falci kimliginizle yazdiginizi farkedemediniz. Bu yaptiginiz yasak, yoksa her falci hesabimi kapattim diyerek kendisiyle ilgili daha onceden yazilmis konularla ilgili polemige girebilir demektir.
Isterseniz kolay olmasi acisindan su sorulari cevaplayin: burada yaziyor olmamin sebebi nedir? falci tavsiye etmek? falci sikayet etmek? falci ismi istemek? fal yorumu yapmak? vs vs... bakiniz bu sorulara evet diyemiyorsaniz eger, siz falci kimliginizle buradasiniz. Kisa yazabilme ozrum var, ama umarim kendimi ifade edebilmisimdir. saat de gec oldu biliyorum ama yine Kazen

şuan buradaki yorum yazma sebebim falcı değilim bu kadar basit bunu eğer ki anlayamıyorsanız ve halen sürekli ısrarla değişik yollardan sorular sormaya çalışıp beni banlandırma çabanızda bir enteresan arkadaşım ya bir şeyleri fazla taktınız kafanıza yada anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsunu reklam mı yapıyorum açıklamalarda ben yada birini mi öneriyorum yada fal ile alakalı yorummu yapıyorum bu tarz şuan bana yönelik soru sorduğunuz için ve profilimin tekrar açılmasına bu kadar şaşkınlık gösterip sanki açılmaması gerektiğine inandığınız için bende size cevap veriyorum sizin gibi biri olarak bu iş çok uzadı falcı değilim fal bakmıyorum bu saatten sonrada isterseniz adıma hala aynı yorumları yapın bu hiç bir şeyi değiştirmeyecektir daha da açıklama yapıp cevap dahi vermeyeceğim bir kere açıklama yapılır sorulara bir kere cevap verilir ama yok siz değişik farklı yollar ile aynı soruları soruuo yıldırma politikası yapıyorsunuz insanı zorla olmadığı bir kimliğe bürmeue çalışıyorsunuz hadi selametle

bu arada ben şimdi bana bir falcı önerin dersem veya fidp bir fal baktırıp hemen bir falcıyı şikayet edeyim yada eleştiri yapayım o zaman mı ispat etmiş olacağım falcı olmadığımı gerçekten çok komik bir yorum olmuş orası ben açıklamamı ve ne için ne sıfatla yazdığımı açıkladım ister anlayın ister anlamak istemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…