- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.901
sezginin falını buraya atsam ağzınız acık kalır size o kadar diyorum.. Bütün bu yasadıklarımı cok önceden bilen sonra falınız iğrenc iade edermisiniz diye kavga ettiğim kisi perseistirkimler bildi? zayıf karakter. umarim karşına çok iyi insanlar çıkar bundan sonra :))
Bu açıklama benim açımdan yeterli değildir. Söz konusu kişi hakkında hiçbir ithamım bulunmamasına rağmen bir şeyler paylaştığım ortama gelerek hangi şahsa yönelik olduğu belli belirsiz, yaptığı tehditvari söylemler beni rahatsız etmiştir. Burada paylaşılan bilgileri araştırıp önünüze doküman sunacak kapasite ve kariyere sahibim lakin benim bu kadar "boş" vaktim yok. Söz konusu şahsiyet hiçbir şekilde hiçbir söylemiyle ciddiye aldığım biri değildir. Olayın vuku bulduğu gün burada olan adminin çoklu profil olarak kısıtladığı üyenin daha sonra hesabının aktive edilişinin sebebi yukarıda belirtilen açıklamada kısıtlama sebebinden farklı beyan edilmiş. Ayrıca yukarıdaki fal sitelerinin işleyiş şekliyle alakalı verilen bilgilerin gerekçesi nedir? Burada tek bir platform ve tek bir yorumcu söz konusuyken bu yorumcunun hangi platforma tabî olduğu belirtilmemiştir. Ayrıca yorumcuların başvuranlarından isim soy isim doğum tarihi gibi bilgiler talep ettiği bir ortamda falcının hatırlamaması gibi bir durumun söz konusu olaması benim açımdan kafa karıştırıcıdır. Bunların hiçbirine cevap beklemiyorum.
Saniyorum tekrar ban yemelisinizmerhaba hanımefendi hesabım aktive edildi evet çünkü sahte profil ve çoklu profilim yok bu sitede ve reklamda yapmadım açıklamalar gereği sosyal medya hesaplarını yazdığımdan dolayı pasif edildi herşey açığa kavuştu problemler sorunlar çözüldü hesabımı geri açtılar
Saniyorum tekrar ban yemelisinizKazen
Su anda aktif falci olmamaniz, yazdiginiz mesajin falci kimligiyle yazilmis olmasina engel degil benceyanılıyorsunuz çünkü ben fal bakmıyorum artık zamanım yok ve gerekli başvuruyu yaptım kapatıcaklar yani falcı statüsünde değilim artık
Valla leylacım bir profil kapatıp bir başka profil açmak da çok zor olmasa gerek.. Netice de buna bin tane örnek sayarız yarın kızlar gelince...Su anda aktif falci olmamaniz, yazdiginiz mesajin falci kimligiyle yazilmis olmasina engel degil benceKazen
Su anda aktif falci olmamaniz, yazdiginiz mesajin falci kimligiyle yazilmis olmasina engel degil benceKazen
Konu ozgur irade meselesi degil.ama falcı değilim istediğiniz araştırmayı yapın site yönetimi de yapabilir şuan sizin gibi sıradan bir kimlikle özgür irademle yorum yapıyorum en doğal hakkım
Konu ozgur irade meselesi degil.
Site yonetiminin sizin falci olmadiginizi ispat edebilme sansi olamaz. Sadece coklu profilleri tesbit edebilirler. Sizin bahsettiginiz seyin ispati cok uzun ve yorucu bir islemdir, zaten mevzumuz da o degil aslinda...
Polemige girme gibi bir istegim yok ancak halen sanirim falci kimliginizle yazdiginizi farkedemediniz. Bu yaptiginiz yasak, yoksa her falci hesabimi kapattim diyerek kendisiyle ilgili daha onceden yazilmis konularla ilgili polemige girebilir demektir.
Isterseniz kolay olmasi acisindan su sorulari cevaplayin: burada yaziyor olmamin sebebi nedir? falci tavsiye etmek? falci sikayet etmek? falci ismi istemek? fal yorumu yapmak? vs vs... bakiniz bu sorulara evet diyemiyorsaniz eger, siz falci kimliginizle buradasiniz. Kisa yazabilme ozrum var, ama umarim kendimi ifade edebilmisimdir. saat de gec oldu biliyorum ama yineKazen
Konu ozgur irade meselesi degil.
Site yonetiminin sizin falci olmadiginizi ispat edebilme sansi olamaz. Sadece coklu profilleri tesbit edebilirler. Sizin bahsettiginiz seyin ispati cok uzun ve yorucu bir islemdir, zaten mevzumuz da o degil aslinda...
Polemige girme gibi bir istegim yok ancak halen sanirim falci kimliginizle yazdiginizi farkedemediniz. Bu yaptiginiz yasak, yoksa her falci hesabimi kapattim diyerek kendisiyle ilgili daha onceden yazilmis konularla ilgili polemige girebilir demektir.
Isterseniz kolay olmasi acisindan su sorulari cevaplayin: burada yaziyor olmamin sebebi nedir? falci tavsiye etmek? falci sikayet etmek? falci ismi istemek? fal yorumu yapmak? vs vs... bakiniz bu sorulara evet diyemiyorsaniz eger, siz falci kimliginizle buradasiniz. Kisa yazabilme ozrum var, ama umarim kendimi ifade edebilmisimdir. saat de gec oldu biliyorum ama yineKazen
Falcı değilim diyip ilk mesajında zamanım olunca fal bakıyorum demek??...benim çok zamanım yok oluncada herkese zaten tek tek bakıp yorumlama yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?