- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.921
Ortada bir yanlış varsa ve siz de bu yanlışı söylerseniz yaranız mı var oluyor.? Ya da prim mi almış oluyoruz. Bu forumun amacı bu bizde amacına yönelik yorumlarda bulunuyoruz. Şimdiye kadar bu forumda bu konuların niceleri konuşuldu.Karşınızda uzatan biri varsa size de cvp hakkı doğuyor. Hani 3 farklı kişiler ya fakat burda bahsi geçen kişi dün fal duvarında hesabımızı geri aldık diye paylaşımda bulundu sonra yazdığının mantıklı olmadığını anlamış olmalıki geri kaldırdı. Diyoruz ki sevgili kazen daha önce burda falcı kimliğiyle gelip yorumda bulunanları banladınız da bu kadın artık fal bakmıyorum dedi diye mi yorum hakkını geri verdiniz diyoruz. Ki 3 gün önce çok yoğun olmamakla birlikte fırsat buldukça fal bakıyorum açıklamasını yapmış biri 3 gün sonra fal bakmıyorum iddiasıyla geri dönebilirse diğerleri de geri dönsün diyoruz.Öküz altında buzağı mı arıyorsunuz ?
- Sosyal medya hesabı yazıldı diye yasaklandılar. MESAJLARINA İTİBAR ETMEYİN, ÇOKLU ÜYELİK bu ceza verildiğinde çıkan hazır metindir.
- Şikayet var'da haklı olarak hakkını aradılar ama yasak kalkınca şikayeti kaldırdılar demiş biriniz. Senem denen üyeye orada ki şikayeti sakın silmeyin tam tersine yanlış yazmışsınız doğrusunu yazın dedim. Kendisi gidip silmiş.
Buna ek olarak şikayet var bizim iç işlerimize karışma cürretini gösteren bugüne kadar bir boka yaramamış, para ile olumsuz yorumların silindiği, şikayet edenlerin bilgilerini şikayet eden firma ile paylaşan aciz bir sitedir. Orada şikayet olmuş olsa ne olur olmasa ne olur. Yukarıda yazdığım gibi bizi şikayet edecekseniz doğru cümleler ile edin yanlış beyanda bulunmayın ve şikayetinizi de silmeyin ama düzeltin dedim. Kendisi silmiş...
- Hesabı yasaklanan üye benden ispat istendi bu sebeple sosyal medya hesaplarımı paylaştım diyince ve fal konusunda yazmıyorum saç örgüsü konusunda yazıyorum diyince yok sen falcısın bu siteye üye olamazsın mı demeliydik ?
- Görüyorum ki bu eleştiri yapanların bir yarası var ? Fal sitelerinden prim mi alıyorlar ? Yoksa bizzat kendileri falcı mı ? Ya da sıkıntı nedir ? Problem nedir tam açıklarsanız yardımcı olalım.
Aklına geleni yazmak bu olsa gerek ...
Öküz altında buzağı mı arıyorsunuz ?
- Sosyal medya hesabı yazıldı diye yasaklandılar. MESAJLARINA İTİBAR ETMEYİN, ÇOKLU ÜYELİK bu ceza verildiğinde çıkan hazır metindir.
- Şikayet var'da haklı olarak hakkını aradılar ama yasak kalkınca şikayeti kaldırdılar demiş biriniz. Senem denen üyeye orada ki şikayeti sakın silmeyin tam tersine yanlış yazmışsınız doğrusunu yazın dedim. Kendisi gidip silmiş.
Buna ek olarak şikayet var bizim iç işlerimize karışma cürretini gösteren bugüne kadar bir boka yaramamış, para ile olumsuz yorumların silindiği, şikayet edenlerin bilgilerini şikayet eden firma ile paylaşan aciz bir sitedir. Orada şikayet olmuş olsa ne olur olmasa ne olur. Yukarıda yazdığım gibi bizi şikayet edecekseniz doğru cümleler ile edin yanlış beyanda bulunmayın ve şikayetinizi de silmeyin ama düzeltin dedim. Kendisi silmiş...
- Hesabı yasaklanan üye benden ispat istendi bu sebeple sosyal medya hesaplarımı paylaştım diyince ve fal konusunda yazmıyorum saç örgüsü konusunda yazıyorum diyince yok sen falcısın bu siteye üye olamazsın mı demeliydik ?
- Görüyorum ki bu eleştiri yapanların bir yarası var ? Fal sitelerinden prim mi alıyorlar ? Yoksa bizzat kendileri falcı mı ? Ya da sıkıntı nedir ? Problem nedir tam açıklarsanız yardımcı olalım.
Aklına geleni yazmak bu olsa gerek ...
Öküz altında buzağı mı arıyorsunuz ?
Ortada bir yanlış varsa ve siz de bu yanlışı söylerseniz yaranız mı var oluyor.? Ya da prim mi almış oluyoruz. Bu forumun amacı bu bizde amacına yönelik yorumlarda bulunuyoruz. Şimdiye kadar bu forumda bu konuların niceleri konuşuldu.Karşınızda uzatan biri varsa size de cvp hakkı doğuyor. Hani 3 farklı kişiler ya fakat burda bahsi geçen kişi dün fal duvarında hesabımızı geri aldık diye paylaşımda bulundu sonra yazdığının mantıklı olmadığını anlamış olmalıki geri kaldırdı. Diyoruz ki sevgili kazen daha önce burda falcı kimliğiyle gelip yorumda bulunanları banladınız da bu kadın artık fal bakmıyorum dedi diye mi yorum hakkını geri verdiniz diyoruz. Ki 3 gün önce çok yoğun olmamakla birlikte fırsat buldukça fal bakıyorum açıklamasını yapmış biri 3 gün sonra fal bakmıyorum iddiasıyla geri dönebilirse diğerleri de geri dönsün diyoruz.
Siz kimsiniz? Evremdamla dan bahsediyorum ben:)pardon da ben duvarıma öyle bir şey yazıpta kaldırmadım burda iftira atmaya çok alışılmış burada anlaşılan geri benim gibi haksızlığa uğrayan varsa böyle yorumlar üzerinden onlar da haklarını arayıp geri dönmek istiyorlarsa geri dönsünler bunlar onların da hakkı dahada kimseye cevap vermeyeceğim konuyu uzatan sizlersiniz sürekli bir şeyleri öne sürüyorsunuz yapmadığım birşey için ve duvarıma yazmadığım birşey için iftira atmayı bence bırakın
herkes sevgiyle kalsın buda bu konuya son yorumumdur
Tamam işte bizde senemonur adlı üyenin gelip burada evremdamla adlı ve halen falcılik yapan biri adına savunma yapmasını elestirmistik. Konunun çıkış noktası zaten bu..
ben senem o zaman evremdamla diye belirtin burada profili kapanan benimdi çünkü :)Siz kimsiniz? Evremdamla dan bahsediyorum ben:)
İşte ben de tam onun için yorum yaptım. Evremdamladır konunun asıl çıkış amacı evemdamla adına da gelip yorum yapmıştır bu kişi. evremdamla bunu diyor diye
İşte ben de onu diyorum profili kapanan sizsiniz ama Evremdamla kendi fal duvarında profilimizi geri aldık diye yorumda bulunup arkasına geri kaldırdı. Anlatmak istediğim buydu siz beraber mi kullanıyorsunuz profili de profilimizi geri aldık diyor?ben senem o zaman evremdamla diye belirtin burada profili kapanan benimdi çünkü :)
Karşınızda uzatan biri varsa size de cvp hakkı doğuyor.
Hani 3 farklı kişiler ya fakat burda bahsi geçen kişi dün fal duvarında hesabımızı geri aldık diye paylaşımda bulundu sonra yazdığının mantıklı olmadığını anlamış olmalıki geri kaldırdı.
. Diyoruz ki sevgili kazen daha önce burda falcı kimliğiyle gelip yorumda bulunanları banladınız da bu kadın artık fal bakmıyorum dedi diye mi yorum hakkını geri verdiniz diyoruz. Ki 3 gün önce çok yoğun olmamakla birlikte fırsat buldukça fal bakıyorum açıklamasını yapmış biri 3 gün sonra fal bakmıyorum iddiasıyla geri dönebilirse diğerleri de geri dönsün diyoruz.
Bahsi geçen paylaşımı evremdamla kendi falcı duvarında paylaştı... Bir kaç saat sonra da kaldırdı. Ekran görüntüsü almış olmam lazım.. Ofise geçince yollarım size. Size atılmış bir iftira yok. Rica ederim mesajları dikkatli okuyun... Her yazılanı da üzerinize alıp savunmaya geçmeyin. Şu an buradaki konu sizin şahsınız dışında...pardon da ben duvarıma öyle bir şey yazıpta kaldırmadım burda iftira atmaya çok alışılmış burada anlaşılan geri benim gibi haksızlığa uğrayan varsa böyle yorumlar üzerinden onlar da haklarını arayıp geri dönmek istiyorlarsa geri dönsünler bunlar onların da hakkı dahada kimseye cevap vermeyeceğim konuyu uzatan sizlersiniz sürekli bir şeyleri öne sürüyorsunuz yapmadığım birşey için ve duvarıma yazmadığım birşey için iftira atmayı bence bırakın
herkes sevgiyle kalsın buda bu konuya son yorumumdur
Tamam işte bizde senemonur adlı üyenin gelip burada evremdamla adlı ve halen falcılik yapan biri adına savunma yapmasını elestirmistik. Konunun çıkış noktası zaten bu..
Bir sürü mesajı var evremdamla dedi ki ile başlayan.. bu reklam değilse nedir ?
Bahsi geçen paylaşımı evremdamla kendi falcı duvarında paylaştı... Bir kaç saat sonra da kaldırdı. Ekran görüntüsü almış olmam lazım.. Ofise geçince yollarım size. Size atılmış bir iftira yok. Rica ederim mesajları dikkatli okuyun... Her yazılanı da üzerinize alıp savunmaya geçmeyin. Şu an buradaki konu sizin şahsınız dışında...
Bu profil sizin ise siz sadece bu profilden kendinizi savunun... Kaldı ki ' profilimizi geri aldık ' yazan sizin arkadaşınız falcı duvarında. Bu profil sizinse bu yazılanın anlamı nedir ? Bir profilden kaç kişiye cevap verelim...ben senem o zaman evremdamla diye belirtin burada profili kapanan benimdi çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?