tellwe.com'da bakılan fallar!

bir de elfin bakarken tek tek kart yorumlamis bu soyle bir karttir vs gbi. eskidende baktirmistim tam olarak boyle miydi hatirlamiyorum kaydini dinleyemedim
bulup. kart yorumcusu mu kendisi yoksa anda hakliymis veya gelecekte dedikleri cikti diyenleriniz var mi ?
Bana da geçen yıl öyle bakmıştı elfin sonuç olumsuz demişti ..Katina baktırmıştım.süreç onun dediği gibi olmadı ama bu 5 ay ondan aşk anlamında ilişki anlamında birşey bekleme olmaz dedi ve olmadı.kartları yorumlamış ama hislerinide katmış yazılı fal almıştım ben bu arada elfinden.

Bana da geçen yıl öyle bakmıştı elfin sonuç olumsuz demişti ..Katina baktırmıştım.süreç onun dediği gibi olmadı ama bu 5 ay ondan aşk anlamında ilişki anlamında birşey bekleme olmaz dedi ve olmadı.kartları yorumlamış ama hislerinide katmış yazılı fal almıştım ben bu arada elfinden.

tesekkurler cevabiniz icin. sesli yorumlamis benimkini ve cok olumluydu. kartlari tek tek okuyup anlamlrini soyledigi icin pek emin olamadim begendigim bir yorumcuydu daha once aslen ama dedikleri kismen cikmis sonuc cikmamisti.

naktaya baktırdınız mı nasıldı ?
Baktirdim altı ay önce falandi.oniki dk lik sesli bakmışti özenliydi.kahve falı baktirmistim.ask kartlarıyla desteklemişti kahve cevap vermez diye.dediklerini yasamadim iki ay içinde arıcak demişti altı ay geçti ses yok.baska birilerini demişti harf verip meslek söylemişti onlarda çıkmadı.sordugum kişinin düşüncelerini merak etmiştim ama o dedikleri de uymadi.sorduğum kişiye evli dedi bakmakta olduğu insanlar görüyorum dedi.evli değil yani adam bekar ve evlilikten korkuyor.memnun kalmadim zaten bir kere baktirdim.enerji mi tutmadı bilmiyorum ama bazen sordugumuz soruya Gore sekillendiriyorlar.atar miyim bir daha atmam yani.seni etkilemek istemem ben enerji si tutmadı galiba.

Önerilen çoğu falcıyı denemiştim geysu hariç. Tereddütlerim vardı çünkü sadece anı biliyor gelecek çıkmıyor diyen çoktu. Son kez tellwede geysuyu deneyip tellwe hesabımı kapatacaktım. Tarot attım iade etti enerji alamadığı için bakamadığını ama kahve falı yollayabileceğimi, belki ondan enerji alabileceğini söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Şöyle düşündüm tarottan enerji alamadıysa kahveden de alamaz sırf bakmak için mi bakar yoksa özenir mi? Onun dışında inanılmaz ilgili ve tatlı biri bence. Faldan önce ne kadar sürede bakacağını bekletme durumu varsa açıklıyor, falı iade ettiği için de çok tatlı bir şekilde açıklamış. Yaklaşımını ve üslubunu çok beğendim

Önerilen çoğu falcıyı denemiştim geysu hariç. Tereddütlerim vardı çünkü sadece anı biliyor gelecek çıkmıyor diyen çoktu. Son kez tellwede geysuyu deneyip tellwe hesabımı kapatacaktım. Tarot attım iade etti enerji alamadığı için bakamadığını ama kahve falı yollayabileceğimi, belki ondan enerji alabileceğini söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Şöyle düşündüm tarottan enerji alamadıysa kahveden de alamaz sırf bakmak için mi bakar yoksa özenir mi? Onun dışında inanılmaz ilgili ve tatlı biri bence. Faldan önce ne kadar sürede bakacağını bekletme durumu varsa açıklıyor, falı iade ettiği için de çok tatlı bir şekilde açıklamış. Yaklaşımını ve üslubunu çok beğendim
geysuya bende iki uc ay once fal atmistim tarot olarak enerji alamadigini, o donemde enerjisinin dusuk oldugundan olabileceginisoyledi ve fali iade etti. yakin zamanda bu kez kahve olarak denedim ve bakti. anla ilgili teyit edemiyorum acikcasi dogru mu bilemem soyledikleri ama gecmisle ilgili sormadigim halde baska bir konuda detaylar vermis onlar dogruydu. yine ayni konuda anla ilgili hic emin olamadigim seylerde soyledi bana imkansiz gelen. yani kararsizim gecmis acisindan cok iyiydi an da da hakli olabilir belki. cok begenilen bir falci kendisi ve ercekten cok tatli cok ilgili.

merhabalar ,

naktayı merakedenler için belirtmek istedim, instagramdan iletişim kurup yorum aldım ve yine memnun kaldım nezaketli özenli ve ilgili , birde ben o kadar fal baktırmış birisi olarak yorumlarının çıktığına denk geldiğim sayılı yorumculardan evet enerjisi uymayanda olabilir..

nadiapetrova nadiapetrova geysu tatlı iyi bir yorumcu bence bakmak için bakmıyor ben yorum aldığımda anda ve geçmişte iyi fakat gelecek öngörüleri çıkmadı anı merakettiğimde tekrar yorum alabilirim kendisinden eğer enerji alamadım dediyse gerçekten enerji alamamıştır bence..

merhabalar ,

naktayı merakedenler için belirtmek istedim, instagramdan iletişim kurup yorum aldım ve yine memnun kaldım nezaketli özenli ve ilgili , birde ben o kadar fal baktırmış birisi olarak yorumlarının çıktığına denk geldiğim sayılı yorumculardan evet enerjisi uymayanda olabilir..

Sesli msj mi yolladi ? Ücreti ne kadar, tellweden ayrilmis mi

Banu’ya en az üç, dört defa baktırmışımdır. Burada onu savunmak için yazmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın. Fal enerji meselesi gerçekten. Sema, Uyumsuzz, Falcıalim hesaplarını bilemem ama Banu’nun bana dediği çoğu şeyi yaşadım. İlk falında bana sonbahar dedi daha sonra benim ve karşı tarafın iş durumlarıyla ilgili çok şey bilmiştir. Bunu yancılıl yapmak için yazmadım sadece enerji olduğunu belirtmek istedim
kesinlikle ben de aynısını düşünüyorum seninle, bunu söylemeyi bir borç gibi bildim belki de enerji için olduğu için ama bana dediği şeyler hiç sekmiyor

uzun zamandır geysuya bakan ve telwede en anda en iyisinin geysu oldugunu savundugum halde son falı gercekten patladı iş konusunda bana cok hayırlı mutlaka basla buraya kaçırma dediği yer dolandırıcı cıktı :)) bilginize hanımlar
Aa kotu olmus gecmiş olsun.

Nasilsin luciferr luciferr bir gelisme var mi, uzun zamandir yazmiyorsun?

teşekkür ederim lizya iyiyim sen nasılsın bende sürekli gelişmeler var , benim eski nişanı atmış evlilik teklifi ile geri döndü felan süreç ne olacak bilmiyorum , senin durum ne oldu varmı sende iyi bişeyler? telwede denediğin uygun fiyatlı yeni yorumcu varmı bu arada :) çok aşırı fal atmıyorum aylardır ..

teşekkür ederim lizya iyiyim sen nasılsın bende sürekli gelişmeler var , benim eski nişanı atmış evlilik teklifi ile geri döndü felan süreç ne olacak bilmiyorum , senin durum ne oldu varmı sende iyi bişeyler? telwede denediğin uygun fiyatlı yeni yorumcu varmı bu arada :) çok aşırı fal atmıyorum aylardır ..
Superr ne guzel gelismeler olmus sende. Evlilik ve ciddiyetle gelmesi ne guzel gerci kalp kirildiktan sonra biraz daha zor toparlaniyor, kadinlar icin gecerli bu eskisi gibi hicbirsey olmamis gibi olamiyor insan hemen. Bende pek bir degisiklik yok ama bu ara cok baktirmiyorum, en son tellwe ecem23 denedim ben begendim onerebilirim. Senin bu durumu bilen oldu mu peki sana geri gelecegini bilen?

Superr ne guzel gelismeler olmus sende. Evlilik ve ciddiyetle gelmesi ne guzel gerci kalp kirildiktan sonra biraz daha zor toparlaniyor, kadinlar icin gecerli bu eskisi gibi hicbirsey olmamis gibi olamiyor insan hemen. Bende pek bir degisiklik yok ama bu ara cok baktirmiyorum, en son tellwe ecem23 denedim ben begendim onerebilirim. Senin bu durumu bilen oldu mu peki sana geri gelecegini bilen?

evet oldu bilenler , şevdar - biray demir - nakta - zümra lal ama en detaylı nakta diyebilirim bahsettiği bi çok şey oldu ben beklemedim açıkçası daha önceki falları açıp dinlediğimde dediği şeyler oturdu .. ecem e baktırmıştım bende tutmadı başka varmı :)

Back
X