tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya uzakta gözüküyor ama fal atınca bakıyor mu

Ebru’nun hisleri — oda Tellwe’de bakıyor. Kız bana nediyosa çıkıyor vallah. Uzaktayken yollama canım geri iade ediyor. Bana rahatsızlandığını söylemişti geçen baktırdım da ve yeniden biraz ara vermek istediğini belirtmişti. Çok iyi bakıyor. Helal olsun!!! :KK57:

Ebru’nun hisleri — oda Tellwe’de bakıyor. Kız bana nediyosa çıkıyor vallah. Uzaktayken yollama canım geri iade ediyor. Bana rahatsızlandığını söylemişti geçen baktırdım da ve yeniden biraz ara vermek istediğini belirtmişti. Çok iyi bakıyor. Helal olsun!!! :KK57:
Hmmm geri gelse

Ebru'nun hisleri bende hicbirsey bilemedi ne gecmis ne de an.
Samimi geldigi icin 4* verdim bi baktim iade etmis.

Ebrunun hislerine 1 kere baktırmış olsam da içten , samimi buldum . Gerek falımı gerekse sorumu uzun , detaylı yorumlamıştı. Çıktı mı derseniz vadesi var .

Ebrununhisleri'ni ben de denedim. Biraz kart yorumlayarak ilerlemiş, çok nokta atışı vardı diyemem.

Arkadaşlar ben herkes gibi bana çıkan falları söylüyorum. Lütfen bunu başka bir yere çekmeyelim. Ben Kkaraayna, Sihirlihatun ve MedyumAzad’dı da beğendim. Sadece Ebru’u översem haklısınız derdım! Burada fal deneyimlerimizi paylaşıyoruz sonuçta. İyiyi de kötüyü de söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim :KK24:

Arkadaşlar ben herkes gibi bana çıkan falları söylüyorum. Lütfen bunu başka bir yere çekmeyelim. Ben Kkaraayna, Sihirlihatun ve MedyumAzad’dı da beğendim. Sadece Ebru’u översem haklısınız derdım! Burada fal deneyimlerimizi paylaşıyoruz sonuçta. İyiyi de kötüyü de söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim :KK24:
Kuzum valla Ebru'yu bende seviyorum sonuçta kimse babamızın kızı degl neden ovelim ama kız samimi digerleri yazılı bakar kopyalar atar Ebru sesli atıyo hastayken bile kırmadi baktı bana. Bilmiyorm iyi benim içinde gelse atarm yine

Medyum Çetin çok mu karamsar bu arada?
Birinin beni kendime getirmesi lazım

Kuzum valla Ebru'yu bende seviyorum sonuçta kimse babamızın kızı degl neden ovelim ama kız samimi digerleri yazılı bakar kopyalar atar Ebru sesli atıyo hastayken bile kırmadi baktı bana. Bilmiyorm iyi benim içinde gelse atarm yine

Canım bilmiyorum biz millet olarak niye bu kadar fesatız. Kızın falı bana çıktı ve ben de bunu dile getirdim! Yani keşke de çıkmasaydı, Bu sene taşınamamam beni çok üzdü. Geçenlerde birisi burada Nakta’yı övmüştü, kendisinin falları hiç bana çıkmadı mesela ama ben dönüp onun altında bir şey aramadım, fal enerji meselesi belki o kişiye çıkmıştır bana çıkmak zorunda değil sonuçta :110:

Kizlar medyum azadi begenenlere ne gibi detaylar bildi merak ediyorum.
Normalde boyle yeni gelen falci ovuldugunde baktirmam ama zaten 10 kredim vardi bitsin diye attim.
Bir tane nokta atisi cumle olmaz mi?
Burada fal icin polemige girmek istemiyorum oyuzden yazmamak icin kendimi tuttum ama yazik ya,15,20 kisi siraya girdi adama.
Herkes benim gibi dusunmeyebilir ama oveceginiz kisiye dikkat etmekte fayda var neticede herkes sıkıntıli burada...umutlanan var,butcesini astigi halde kredi alan var...

Normalde boyle yeni gelen falci ovuldugunde baktirmam ama zaten 10 kredim vardi bitsin diye attim.
Burada fal icin polemige girmek istemiyorum oyuzden yazmamak icin kendimi tuttum ama yazik ya,15,20 kisi siraya girdi adama.
Herkes benim gibi dusunmeyebilir ama oveceginiz kisiye dikkat etmekte fayda var neticede herkes sıkıntıli burada...umutlanan var,butcesini astigi halde kredi alan var...

Canım bende eski sevgili’yi bildi ben sormadan. Hiç bir detay vermeden birçok şeyi bilmiş. Bilmiyorum neden böyle oluyor ama ben ciddiden beğendim adamın falını 😐

Bir de deli gibi övenler var ya onlara ayrı ayarım. Adam yeni başlamış fal bakmaya telwede. Falı baktıktan 5 dakika sonra çıkan şeyler oldu herhalde ki bu kadar beğenildi.

ACIKCASI BENDE MEDYUMAZAD A FAL BAKTIRDIM OLUMLU SÖYLEDİĞİ ŞEYLERDE OLDU OLUMSUZDA AMA HİÇ SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLERİ BİLDİ AYRICA BEGENMEYEN KİŞİLER ONA GÖRE PUAN VEREBİLİR ADAMIN HİÇ DÜŞÜK PUANI DA YOK YANİ

ben de gönderdim medyumazad a bana hanımefendi falınıza bakamiycam demis falı iade etmiş neden yaparlar ki böyle bişey fikri olan var mı arkadaşlar merak ettim

ACIKCASI BENDE MEDYUMAZAD A FAL BAKTIRDIM OLUMLU SÖYLEDİĞİ ŞEYLERDE OLDU OLUMSUZDA AMA HİÇ SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLERİ BİLDİ AYRICA BEGENMEYEN KİŞİLER ONA GÖRE PUAN VEREBİLİR ADAMIN HİÇ DÜŞÜK PUANI DA YOK YANİ
Yahu daha yeni üye olmuşsunuz, koştur koştur medyumazad için mi geldiniz?

Back
X