tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana da 3 fal baktı her dediği çıkmadı tabiki ama benim enerjim tuttu onunla. Net şeyler bildiği olmuştu hakkını yiyemem. Bi ara çok sinirlenip yazmıştım burda çünkü bi konuda uyarması gerekiyordu. Neyse şansımı denerim bakarsa iyi olur.

Naktaya en az 7 8 kez fal baktırmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle duru görüsü var ve işini kibarca incelikle yapıyor .Tabiki hiç bir fal başından sonuna a dan z ye çıkıcak diye birşey yok öyle biri olsa zaten hergün danışırız ama bana kariyerimle alakalı olsun bahsettiği kişi ve olaylarla alakalı olsun dediği uyardığı çoğu şeyi yaşadım ve her zaman dobra konuştu netti.Özellikle karşı tarafın niyetini aklını okumada .Yani herkesin enerjisi herkesle uymuyor benim de çok övülen ama zamanında baktırdığum bir sürü kişi oldu olaya bir de böyle yaklaşmak lazım .Kimseyi yok yere övmem ya da yermem, doğru neyse onu belirtirim ama dediğim gibi bu iş enerji meselesi çıkmayan birine 1 den hadi bilemedin 2 den fazla atmam şahsen .Fal sonuçta güvendiğin birine nadir baktırmak en iyisi. :)Birbirimizi ve kimseyi kırmadan tartışalım fal çıkar ya da çıkmaz arkadaşlık insanlık baki.

binnaz sitesindefal baktiraniniz var mı belki 1 sene oldu baktirmadim meraktan bi bakım dedim fiyatlar 250 300 tl olmuş. şaşırmış mu bu insanlar yahu sanal ortamı bırak normal de kim kime fal baktırmak için o kadar para yi verir aklım almıyor. zaten falı çıkan kimse de yok diyecek bisey bulamadım

binnaz sitesindefal baktiraniniz var mı belki 1 sene oldu baktirmadim meraktan bi bakım dedim fiyatlar 250 300 tl olmuş. şaşırmış mu bu insanlar yahu sanal ortamı bırak normal de kim kime fal baktırmak için o kadar para yi verir aklım almıyor. zaten falı çıkan kimse de yok diyecek bisey bulamadım
300 tl mi? 😳 şaşırmış bunlar ya. Binnaz günlük hediye krediyi kaldırdığından beri orada baktırmadım hiç. Baktırdıklarım da çıkmadı doğru düzgün. Yazık günah cidden.

300 tl mi? 😳 şaşırmış bunlar ya. Binnaz günlük hediye krediyi kaldırdığından beri orada baktırmadım hiç. Baktırdıklarım da çıkmadı doğru düzgün. Yazık günah cidden.
[/QUOT 250 300 tl yapan olmuş fiyatını bence de şaşırmışlar ayıp yani. bu arada öneri alabileceğim var mı pahalı olmayan baktırmak istiyorum epeydir baktirmadim yeni yıl falı olsun var ise fena bakman

Klothoyagmur ne kadar sürede fallara dönüş yapıyor?
Ben bu ay ona attım , 2 gün sonra baktı, bakımı fena değildi en azından uzundu ama mesela ex’in hayatında kimse yok dedi halbuki var yani o kısmı bilemedi. Bu bilgiyi soru kısmında verince de ciddiyet ya da derin bir bağ yok dedi, bilemiyorum🤷🏻‍♀️

Gelecek için söyledikleri çıkarsa ki yeni biri, tanışma zamanı, harf vs verdi o zaman güncellerim✌🏻

ikisine de baktirmadim ama burda şüpheler hep doğru çıkıyor.
Ben artık tellwe'de fal baktırmama kararı aldım. Net şekilde medyumcetin ve sezgiselgucler aynı veya ortak hareket ediyor diye düşünüyorum. Hadi ben yanılıyorum bu iki isim konusunda ama kesinlikle bir çok çift hesaplı falcı var. Yazık gerçekten tellwe site yönetiminin bunları tespit etmesi çok çok kolay ama onların işlerine geliyor tabi ki para gelsinde nasıl olursa olsun.

Kaldı ki siteye falcı alırken bir değerlendirme bile yapmıyorlar, isteyen falcı oluyor. Ben istesem bende oluyorum. Hatta şimdi aklıma geldi 2-3 tane falcı üyeliği oluştururum fak baktıran diğer hesabıma da geldi mi tamamdır her şeyi bilirim.
Hayran sayısını arttırmak en kolay iş zaten, farklı posta sunucularından üyelik oluştur 20-25 tane al sana baktığın fal kadar hayran sayısı.
İkinci bir durumda falım 5 lira iken atarım kendime fal yorumu da yollarım, sonra yorum kısmına da yazarım her şeyi bildiniz evet o isimde biriyle görüşüyorum diye. Çoğumuz falcının yorumlarına bakmıyor muyuz? Peki insanlar o kadar özellerini nasıl açık yorum yapıyorlar?

Alın size bir komplo teorisi daha falcının fal ücreti 50 lira(bu falcı benim diyelim) gecenin yarısında falımı 5 lira yapıyorum, hemen kendime fal atıyorum veya attırıyorum sonra herşeyi bildiniz gibisinden reklam içeren yorumu da yapıyorum. Merak ediyorum site acaba bunlarla ilgili önlem aldı mı? hiç zannetmiyorum

Yazık gerçekten işini düzgün yapan-yapmaya çalışan yorumcularda var (klothoyagmur, taraca gibi belki çıkar belki çıkmaz ama bunların dürüstlüğüne inanıyorum) daha çok falcıda işini dürüstçe yapmaya çalışıyordu aklıma ilk gelenler ve fal baktırdıklarımı yazdım yanlış anlaşılmak istemem.

İşin diğer tarafında kötü niyetle fal baktıran yokmudur tabiki vardır. Sırf iade almak için veya kötü bir yorum aldı diye düşük puan verende vardır.

Kendilerine bu konu ile ilgili aslında daha önce mesajda attım ama hiç umursamadılar. Neyse işini düzgün yapanlar umarım kendi sosyal medya hesaplarından bakım yapmaya başlarlar bu site de para kazanmamış olur

Son düzenleme:
Nakta hanım burayı okumuş benim yorumumu paylaşmış sosyal medyasında :) instagramda engelli kendisi fakat ben bi yerden ulaşıp özür dilemiştim ona yanıt vermeyip burda çıkan fal haberini yazmamı gururla paylaşmış, ne ilginç :) madem paylaşıyorsunuz size yazdığım özür mesajına yanıt verseydiniz keşke, ha vermeyecekseniz niye paylaşıyorsunuz :) Neyse yine okursunuz zaten, sevgiler 😂

Back
X