- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.441
Bana da 3 fal baktı her dediği çıkmadı tabiki ama benim enerjim tuttu onunla. Net şeyler bildiği olmuştu hakkını yiyemem. Bi ara çok sinirlenip yazmıştım burda çünkü bi konuda uyarması gerekiyordu. Neyse şansımı denerim bakarsa iyi olur.
Naktaya en az 7 8 kez fal baktırmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle duru görüsü var ve işini kibarca incelikle yapıyor .Tabiki hiç bir fal başından sonuna a dan z ye çıkıcak diye birşey yok öyle biri olsa zaten hergün danışırız ama bana kariyerimle alakalı olsun bahsettiği kişi ve olaylarla alakalı olsun dediği uyardığı çoğu şeyi yaşadım ve her zaman dobra konuştu netti.Özellikle karşı tarafın niyetini aklını okumada .Yani herkesin enerjisi herkesle uymuyor benim de çok övülen ama zamanında baktırdığum bir sürü kişi oldu olaya bir de böyle yaklaşmak lazım .Kimseyi yok yere övmem ya da yermem, doğru neyse onu belirtirim ama dediğim gibi bu iş enerji meselesi çıkmayan birine 1 den hadi bilemedin 2 den fazla atmam şahsen .Fal sonuçta güvendiğin birine nadir baktırmak en iyisi. :)Birbirimizi ve kimseyi kırmadan tartışalım fal çıkar ya da çıkmaz arkadaşlık insanlık baki.