tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar 1 yıl sonra attım çingeneye. Dediğim gibi olmaz demişti ama 1 yıldır iyiyiz. Merak ettim ne diyecek diye, size yazarım gelince fal

Yeşilcingene'nin olmaz dediği ilişkiyi olduğunu yazanda hatta evlenmişti veya nişanlamıştı forumda birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum. Çok şartlanmamak lazım
Diğer forumda herkes ona hayran kalmış ben açıkcası umudumu kestim . Öyle bir şey bende aradım ama bulamadım 🥺

Kızlar bide sianna diye birinden bahsedilmiş tellwede. Ben o kıza atmışım fal zehir zemberekmiş 1 ay içinde göreceksin her şey bitecek vs demiş. Öyle bir şey olmadı, ucuzdu allahtan ama tellweye girince gördüm, yazayım dedim

Geldi çingenenin falı. Evet kadersel döngünüz başlamış, başkası yok görüştüğü demiş ama ortamlarda konuştuğu ettiği oluyor ama ciddi bir şekilde değil demiş.. Kavga ederseniz ya da bir şey olursa eski halini görürsün zaten sana seni sevdiği için geldiğini düşünüyor vs demiş ama öyle değil de demiş:D Bakalım, şimdilik bu şekilde gidecekmiş. Düşündüğüm kadar zehir zemberek değildi, biri olur mu dedim başka yazın bir kişi karşıma çıkabilirmiş ama muhtemelen şans vermeyecekmişim. Böyle kızlaar:)

Geldi çingenenin falı. Evet kadersel döngünüz başlamış, başkası yok görüştüğü demiş ama ortamlarda konuştuğu ettiği oluyor ama ciddi bir şekilde değil demiş.. Kavga ederseniz ya da bir şey olursa eski halini görürsün zaten sana seni sevdiği için geldiğini düşünüyor vs demiş ama öyle değil de demiş:D Bakalım, şimdilik bu şekilde gidecekmiş. Düşündüğüm kadar zehir zemberek değildi, biri olur mu dedim başka yazın bir kişi karşıma çıkabilirmiş ama muhtemelen şans vermeyecekmişim. Böyle kızlaar:)
İlk falın olumsuzdu çünkü o zaman ayrıldınız sende o şekilde Çingeneye yazdın o da olumsuz dedi . Şimdi ise berabersiniz yazınca kader döngünüz başladı mı diyor ?

İlk falın olumsuzdu çünkü o zaman ayrıldınız sende o şekilde Çingeneye yazdın o da olumsuz dedi . Şimdi ise berabersiniz yazınca kader döngünüz başladı mı diyor ?
Biz ayrıldığımızda başka kızlar oldu hayatında ama ara ara bana geri geldi bende sandım ki bana gerçekten geliyor vs. Çingene bu adam böyle bunla olmaz olamazsınız istekleri başka vs derdi. Son falında gene olumsuz söyledi, belki kadersel bi fırsat yakalayabilirsin dedi son cümlesinde ama onuda umutsuz yazdı aslında. Neyse bu adam düzeldi, ne kadar düzeldi tartışılır ama geri geldi. Barıştık vs işte. Bugün tekrar attım dedim belki geçen yıl dediğn şey oldu, oda evet kadersel döngünüz başlamış falan dedi. Yani çingene iyidir özenlidir zamanında zehir zemberek fallarıyla beni çok ağlatmıştır. Bazılarıda çıkmıştır, belki bu adamla gerçekten de olmayacak sonu ama aslında dediği gibi büyük bir olumsuz durum olmadı, barıştık

Sorumu yanıtlamış. Şimdilik iyi ama gelecekte başka biri olacak, eskisi gibi bi süreç yaşayacaksın istediğin arzu ettiğin olmayacak demiş, bakalım. Çingene hep olumsuzdur ama belki de doğru çıkacak bilemem ama eskisi gibi ağlatmıyor bu durum beni

İşte Çingene olumsuz diyip sonucu olumlu olan arkadaşlar var mı 🥺 ??? Umudumu kaybedecem şimdi ya . Olumsuz tüm falları gerçekleşiyor .

İşte Çingene olumsuz diyip sonucu olumlu olan arkadaşlar var mı 🥺 ??? Umudumu kaybedecem şimdi ya . Olumsuz tüm falları gerçekleşiyor .
Var kuzucum var, forumda arat bi sürü var sıkma canını lütfen bol bol dua et. Olumsuz düşünüp olumsuzu kendine çekme. Doğa ne demişti bak çingenedense doğadır benim falcım mesela. O hep daha iyi net bilmiştir

bana iki ay önce baktığın da olumlu yönde gelişme olacak demiş ti 2 ay bitti 3 aya girdik olumlu olan bir durum yok bisey olacağıda yok artık yaklaşık 4 senedir baktiririm cingeneye ama artık baktırmama karari aldım çıkmıyor falan bana artık

Var kuzucum var, forumda arat bi sürü var sıkma canını lütfen bol bol dua et. Olumsuz düşünüp olumsuzu kendine çekme. Doğa ne demişti bak çingenedense doğadır benim falcım mesela. O hep daha iyi net bilmiştir
Doğaya baktırmadım . Artık zaten tövbe ettim hayatımda hiç baktırmam.

bana iki ay önce baktığın da olumlu yönde gelişme olacak demiş ti 2 ay bitti 3 aya girdik olumlu olan bir durum yok bisey olacağıda yok artık yaklaşık 4 senedir baktiririm cingeneye ama artık baktırmama karari aldım çıkmıyor falan bana artık
Onun olumlu falları çıkmıyor diye bir sürü gördüm ama olumsuzu çıkıyor

Bende benim için aynı fikirdeyim. 1 yıldır baktırmuyordum aynı eksen etrafında döndü zaten spesifik bir şey söylemedi. sadece test etmek istedim bugün

Canım sana tam olmaz dememişti ki bir küçük ümit var demişti değil mi ? Bana umudunu kes demişti
Eski sevgilim için 3 vadeye geldi geldi gelmezse umudunu kes bekleme demişti, sonradan geldi
Eski flört için olumluydu, uzun ilişkisi olduğunu söylememiştim fal atarken olumlu konuşmuştu. Buluşmak istedi 2 yıllık ilişkisi olduğu halde. Ben ters yaptım konuşmayı kestim

Back
X