• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhabalar benim binnaz hesabım ile arkadaşım geçen yıl yorum almıştı ona bakmak istiyor ama ben uygulamalarda bulamadım binnazı. arkadaşımda görünüyor onda yüklü hatta kullanıyor. ikimizde türkiyedeyiz belli ki erişime açılmış. onun telefonu android benim ios anlamadım sadece androidde mi açıldı. Açıkçası şifremi de verip sen aç bak yorumuna demek istemiyorum benim eski aşırı saçma sorularıma ben bile bakmak istemiyorum kimse görmesin :D
Binnaz da kimi beğeniyorsunuz ?

Binnaz da kimi beğeniyorsunuz ?
ben açıkçası en son 4-5 yıl olmuştur oradan yorum alalı. kimler baktı hatırlamıyorum bile. en son arkadaşım baktırmıştı benim hesabımdan birkaç kez. girebilirsem eski yorumlarıma bakarım da belki durmuyordur bile çok uzun zaman oldu.

ben açıkçası en son 4-5 yıl olmuştur oradan yorum alalı. kimler baktı hatırlamıyorum bile. en son arkadaşım baktırmıştı benim hesabımdan birkaç kez. girebilirsem eski yorumlarıma bakarım da belki durmuyordur bile çok uzun zaman oldu.
VPN bağlantısı kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz, ya da uygulama yüklemeden web sitesi üzerinden girebilirsiniz.

VPN bağlantısı kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz, ya da uygulama yüklemeden web sitesi üzerinden girebilirsiniz.
Arkadaşımda VPN olmadan uygulamada iniyor kullanıyor ben VPN varken de İOS da uygulamayı bulamadım. Sanırım İOS pazarına girmemişler henüz. Android bir cihazdan girmeyi deneyeceğim fırsat bulunca

Kalan son kredimle kamelyama attım, durumları çok net biliyor evet. Yine başka detaylar verdi. Hoş bunun olması gelecek çıkacak anlamına gelmiyor, biliyorum ama baktıranlarda gelişmeler var mı? Ya da hep olumlu mu bakıyor?

kamelyama pazartesi fal attim bakicam yazmis kalam fallara 1 gun oldu falda da gorundu ama asla bakmiyor ozellikle benimkine mi bakmiyor anlamadim zaman asimina ugrayacak fal

Back
X