- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Sağol canımBoşanma fikrinin artık hamleye dökülmesine sevindim. Yeter artık. Onlarla işiniz olmasın
Sendeki de ayrı bir türmüş. Evlenmesinin amacı neymiş o halde sorsana. Ev arkadaşı bulsaymış kendine. Bir an önce kurtulman dileğiyle.
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum ama cinsellik sorunları da var. Ocak ayında annesi hakaretler etti ben de savundum kendimi ama hiç saygısızlık etmedim. Kimse annesine cevap veremezmiş. Ben onun cinsellik sorununu düzeltmeye çalıştım aylarca onun yaptıkları ibreti alemSiz de başta ipler kopmuş, adam boşanmayı kafaya koymuş, sizi pes ettirmek için de elinden geleni yaptı, demek ki hiç sevmemiş, hakkında hayırlısı olsun, daha gencecik bir kadınsın, Rabbim güzel kaderler yazsın
Balayına gitmek istemiyordu hep soğuktu. Ben annesine birşey demedim annesi beni istemediğini ağzına gelenleri söyledi. Eşim de 1 cümle kurup beni savunmadı.Peki Ocak ayına kadar nasıldı ilişkiniz, evlilik öncesi ve ya düğünde tartışmalar oldu mu?
Benim kardeşim de nişanda kız aileme soğuk davrandı diye nisandan sonra yüzüğü çıkardı ve bir daha takmadı, bazı belki de çoğu erkek öyle, ailesine söz söylendi mi ipleri koparıyor
Yok ben tesettürlüyüm inançlı biriyim eşim bile ilk sevgilim. Kendi kalbindeki kötülükten dolayı demediğini bırakmadı. Dedikodu iftira fitne her evliliği bitirir ki kendi oğlunda sorun var destek olması gerekirdi banaAnnesi sizi istrmiyorsa niçin düğünden sonra söylüyor düğün öncesi söyleseydi de sizin de başınızı yakmasaydı madem, siz bakire degil miydiniz gerçekten, neye binaen sizin bakire olmadığınızı iddia ediyor?
Allah'a havale et canım yaptıkları yanlarına kalmıcak emin olYok ben tesettürlüyüm inançlı biriyim eşim bile ilk sevgilim. Kendi kalbindeki kötülükten dolayı demediğini bırakmadı. Dedikodu iftira fitne her evliliği bitirir ki kendi oğlunda sorun var destek olması gerekirdi bana
İnşallah Allah büyükAllah'a havale et canım yaptıkları yanlarına kalmıcak emin ol
Aynen canım patladım artık. Rabbim hayırlısını nasip etsinAnneli oğullu çekilir dert değil.Hangi biriyle baş edecektin.Sabır taşı olmuştun artık neyseki çatladın.En doğru kararı almışsın bu değişikler tam numunelik.
Bundan sonrası güzel olsun inşallah.
Artık mutlu ol tamam mı biraz bencil ol ve bundan sonra önce kendini düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?