- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
İnşallah canımCinsellik yok,temas yok,sevgi yok,şefkat yok,saygı yok.
Yani elle tutubilir hiçbir şey yok.
Bu hanzoya 8 ay bile çok fazla.
Radikal kararından ötürü seni tebrik ediyorum.
Umarım yeni açtığın sayfada en güzel şeylerle karşılaşman dileğiyle.
Aynen canım ben de ses kaydı almıştım manevi tazminat düşünüyorum.Bu adam mi madam mi artik her neyse kesin kadinlara karsi bisey hissetmiyor. Pasif buyuk ihtimalde. Ee bunu nasil kapatacak evlenerek tabi. Sukur ki meslegin var herkesin yolu açik olsun. Manevi tazminatta aç
Ses kaydı kabul edilmiyor mahkemelerde diye biliyorum. Ay sen kendini kurtar da boşver tazminatı. Ne halı varsa görsünAynen canım ben de ses kaydı almıştım manevi tazminat düşünüyorum.
Whatshap yazışmalarımız var ama insan bez gibi kullanıldığını hissediyorSes kaydı kabul edilmiyor mahkemelerde diye biliyorum. Ay sen kendini kurtar da boşver tazminatı. Ne halı varsa görsün
Bilmez olur muyum kuzum, günlerce konuştuk burda senle. Ben sadece tazminat davaları çok uzun sürdüğü için 1 2 sene daha boşanmayı beklemeni istemiyorum. Zaten doğru düzgün bir miktar da vermiyorlarmış. Boşver senin hesabın ahirete kalsın. Karılık kocalık görevini yapmak haktır, sen de hakkını orda alırsın.Whatshap yazışmalarımız var ama insan bez gibi kullanıldığını hissediyor
Aynen canım doğru söylüyorsun aslında. Allah kimsenin ahını kimseye bırakmaz zatenBilmez olur muyum kuzum, günlerce konuştuk burda senle. Ben sadece tazminat davaları çok uzun sürdüğü için 1 2 sene daha boşanmayı beklemeni istemiyorum. Zaten doğru düzgün bir miktar da vermiyorlarmış. Boşver senin hesabın ahirete kalsın. Karılık kocalık görevini yapmak haktır, sen de hakkını orda alırsın.
Erkeklere karşı yaklaşımını yakalamadım ama hareketlerinin hiç bir izahı yok. Hayırlısı artıkEn doğru kararı vermişsiniz, sizin adınıza sevindim. Bence de eşiniz eşcinseldi. Evlenip çocuk yapan o kadar çok eşcinsel var ki olan o kişilerle evlenenlere oluyor.
Kız o zaman erkek kalmaz dünyadaBu sacma erkekler bi yok olsa
Yok yok hepsi boyle degildirKız o zaman erkek kalmaz dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?