- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Allah yardımcın olsun. Şimdi sana zor geliyor ama o evde mutlu değilsin. Mutlu olmadığın yere özlem duyma. Evde oturma hemen iş bak kendine. Biraz birikim yapio ayrı eve çıkabilirsin. Bunları düşün ve kendine eziyet etme.Sağolun kızlar inşallah. Ama eşyaları alıp gitmek ölüm kadar zor geldi bana. Ne hayallerle yuva kurduk. Benim ailem de eşimin ailesine arayıp erkek değil vs anlattı herşeyi tartışma oldu hoş olmadı ama bu sefer bana iftira atacaklardı ki attılar da. Sorun bendeymiş ben bağırınca eşim yaklaşmıyormuşHayırlısı olsun inşallah bu günler çok zor. Ailemin yanında şimdiden kendi evimi özledim
Zaten çalışıyorum canım. İnşallah bu günleri atlatayım daAllah yardımcın olsun. Şimdi sana zor geliyor ama o evde mutlu değilsin. Mutlu olmadığın yere özlem duyma. Evde oturma hemen iş bak kendine. Biraz birikim yapio ayrı eve çıkabilirsin. Bunları düşün ve kendine eziyet etme.
Kesinlikle canım bir de aileme bana bağırıyordu o yüzden yaklaşmıyordum diyor. Ben de yanaşmadığı için bağırıyordum. Piskolojimi mahvettiiyi yapmışsın, okudum onca mesaj kocan bence gizli eşcinsel, başka bir açıklaması olamaz bunun .
Terbiyesiz. O zaman doktora gittiğiniz tahlil sonuçlarını ve verdiği ilaçları göster canım. Onun ailesinin de gözüne sok. Görsünler o zaman kim haksız.Kesinlikle canım bir de aileme bana bağırıyordu o yüzden yaklaşmıyordum diyor. Ben de yanaşmadığı için bağırıyordum. Piskolojimi mahvetti
Aynen canım kurtulayım daGencecik masum bir insana iftira atıyorlar hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda ? Canım sen sakın üzülme hatta nu adamdan boşan git kurban kes.
Tuttum canım boşanma davası açtım uzun sürer ama sabredeceğim artıkDava açıldı mı simdi? avukat tuttun mu?
Olsun böyle evlilik olmazdı zaten, eşcinsel, erkek olmayan biriyle nereye kdr evli kalınır zaten, uzun sürse de sonunda bitmiş olacak bunu düşün motive olTuttum canım boşanma davası açtım uzun sürer ama sabredeceğim artık
Aynen canım Allah büyük sağolasınOlsun böyle evlilik olmazdı zaten, eşcinsel, erkek olmayan biriyle nereye kdr evli kalınır zaten, uzun sürse de sonunda bitmiş olacak bunu düşün motive olhayırlı,iyi,ahlaklı,edepli,erkek gibi erkek birini çıkartır karşına rabbim nede olsa hakkında hayırlısı olsun canım
İyi yapmışsın oh pislik herif. Allah hakkında hayırlısını nasip etsinAynen canım Allah büyük sağolasın❤tazminat davası da açtım
amin canım inşallah hakkımı da almak istiyorum. Tazminatı görünce ne yapacaklar çok merak ediyorum.İyi yapmışsın oh pislik herif. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?