tembellik hastalığı

İş tamamen sizde bitiyor... Sosyal medyayi dondurmak bir süreliğine sizi belki idare eder ama önemli olan herseyi dozunda kullanmak ve yapmak...
Ben sizin yerinizde olsam kendime haftalik planlama cizelgesi yaparim... yapilmasi gereken işleri bir bir siralayip yaptıkça kendimi motive ederim... iste buda bitti sırada bu var onuda yapayim derim... çocuğunuzu heleki asla ihmal etmeyin... isten geldikten sonra onunla birlikte vakit geçirin yemek yiyin işlerinizi sonra yapin...
Kesinlikle planlama yapmaniz gerekiyor... Allah yardimciniz olsun...

Aynı ben. Sanki biri oturup benim yerime yazmış :) aramızdaki tek fark benim çocuğum yok. Haliyle ev haftada bir de süpürülmüyor. Son birkaç aydır böyleyim aslında. Sosyal medya ve tembellik. Ama sosyal medyadan sanki kurtuldum gibi çünkü candy crash oynamaya başladım daha boş daha zaman katili.... ölümüne şeker patlattım sonra aniden sildim. Fakat bu zaman zarfında sosyal medyadan uzaklaşmış oldum. Film izlemeye sardım ama izlemişken İngilizce ve İngilizce altyazılı izliyorum bari bir işe yarasın diye. Bugün yemek yapmamak için eve gelirken bir kilo tatlı aldım. Eşim de ben de tatlıya dayanamayız. Tok tuttu. Kendimden gıcık alıyorum. Yapılacaklar listemden de gıcık alıyorum. Bahane mi bilmem ama biz çocuğumuz olmayacağını öğrendik bir kaç ay önce. Bir doktor bize evlat edinin hiç kendinizi yormayın dedi. Başka bir doktor biraz umut verince eşim tedavi sürecine girdi. Bazen düşünüyorum, ben kendi popomu bile toplayamıyorum. Çocuk olsa nasıl bakarım! Acaba depresyon mu bizimkisi

Sanki beni anlatmışsınız. Ev temizliği yapamadıysam kendimi yiyip bitiriyorum, yapmak içimden de gelmiyor. Yardımcı çağırmaya bile üşeniyorum offf. Bir ara vaktim olduğunda okuyacağım önerileri, şimdi uyumalıyım :)

İşte aynı ben. Bizim de çocuğumuz olmuyor, acaba olsa silkelenip kendimize gelir miydik yoksa daha mı beter depresyona girerdik bilmiyorum.

Bence de sosyal medyaları kapatın.Siz anlatırken gözümün önüne geldinizde valla sinir oldum size.Şöyle bi silkelen kendine gel.Çalıştığınız için sabah zaten erken kalkıyorsunuzdur.Bi yarım saat daha erken kalkın camları açın güzel bi kahvaltı hazırlayın evleri toparlayın.makyajınızı yapın şıkır şıkır giyinin.Eve gelince bebeğinizle ilgilenin.yazık kim bilir sizi nasıl özlüyor.

Youtube da speed clean videolari var .onlari izle.Temizlik yaparkan dakika tut .mesela salonu 20 dak.da bitircem deyip başlat.. Namazlara üşeniyorsan ennazindan farzlari kilarak başlayabilirsin . Kolay gelsin

Kiziniz mi var oglunuz mu var birkac yerde farkli yazinca konuya odaklanamadim.
Yanlis mi yazdiniz yalan mi diye dusunuyorum acaba 1001 kitabin gizli reklami mi diye dusunuyorum, ayilamadim bu sabah

ne güzel planlı birisiniz:) sizin gibi olmayı çok isterdim, kendimi hiç beğenmiyorum ya...

haklısınız plansızlıktan oluyor hepsi... sizin günlük planınız nasıl genel olarak fikir verebilir misiniz

Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir evlat versin inşallah size, dua edicem :)

ne güzel planlı birisiniz:) sizin gibi olmayı çok isterdim, kendimi hiç beğenmiyorum ya...
Begenmiyorsanız değiştirmek istiyorsanız hiç de zor değil, böle düşünmeyin.Kafanızda kurgulayın ya da kagıda yazın yardımcı olucaktır size baslagıcta. Bir de yaptıkça rahatlarsınız. Mutlu hissedersiniz bence

dün gece yatmadan kapattım, oyunu da sildim, bugün daha iyi olacak inşallah

Kiziniz mi var oglunuz mu var birkac yerde farkli yazinca konuya odaklanamadim.
Yanlis mi yazdiniz yalan mi diye dusunuyorum acaba 1001 kitabin gizli reklami mi diye dusunuyorum, ayilamadim bu sabah
oğlum var, kuzum diye seviyorum çoğu zaman burda da kuzum diye yazcakken kızım diye olmuş, nedne böyle bir konu üzerinden reklam yapaayım ki, rekal yapacak olsam üzerine bir sürü böyle hikaye kurmam, inanıp inanmamak sizin seçiminiz, saygı duyarım..

haklısınız aslında başlasam birşeylere devamı gelecek belki de, tembellikten elimi kaldıramıyorum resmen, kaç kere oğlum düştü yürümeye çalışırken, elimde telefon vardı yetişemedim tutmaya,, çok vicdan azabı duyuyorum

Anneliğinizi sorgulayacak halim yok, kaldı ki bence anneler cocukları için en iyisini düşünürler. Vicdan azabı duymanız da bunu kanıtlıyor. Daha fazla zaman harcamaya çalışın sadece , bence yardım alabilirsiniz (psikolojik destek ) anlatmak bile cok işe yarayabilir.Zaten değişmeyi de cok istiyorsunuz (değiştirmek daha dogru olur ) yaptığınızı gördükçe daha iyi hissedeceksiniz emin olun =) olumsuz düşünceleri bırakalım ve her zamankinden daha güclü enerjik olmanız bir zaman dilimi gbi düşünün. Neden yapamayasınız ki aksi için bir sebebiniz bile yok

Benden bir tık daha betermişsiniz :) terazi burcumusunuz?
En azından çalışıyorsunuz ben girdiğim işte de duramıyorum . 2 . Ayda istifa:)
Tek nasihatım , evdir temizliktir bunlar mühim değil. Çocuğunuzla kaliteli zaman geçirin . Oğlunuz büyüdüğünde gözünün önüne elinde telefon olan bir anne gelmesin .

Okudukca kendimi gordum sanki (((
Ben de aşiri tembelim. Hic bir sey yapmak istemiyorum. Benden olsa yerimden hic kalkmam ama mecbur kalkiyorum.
Belki de benimki tembellik degil. Kan tahlili yaptirdim, kanim aşiri azmis, doktor kan ilaclari yazdi. Sonra b12 ve d eksikliyi cikti. Onun icin de ilac yutuyorum ara sira. İlac yutmaya da useniyorum, oyuzden ara sira yutuyorum. Cok zaman usendiyimden yemek bile yemiyorum, acliktan geceleri uyuyamiyorum ama kalkip da yemek yemeye useniyorum ( Suan bile asiri acim ) Sabahlari uyandigimda asiri yorgun ve halsiz oluyorum. Millet uyur yorgunlugu cikar, ben uyuyorum daha yorgun uyaniyorum ))) Komik ))) Belki de gercekten tembelim (((
Ha bu arada esime ve kizima yemek yapmaya hic usenmem, yemek yaparim, tatli borek yaparim ailem icin ama kendime geldimi peynir, ekmek cay. Yok yok kesin tembelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…