Kendinize cizelge hazirlayin cocugun uyku saatlerini duzenli olarak yazin oncelikle kacta yatiyor kacta kalkiyor kac saat uyuyor ona göre hareket edin...haklısınız plansızlıktan oluyor hepsi... sizin günlük planınız nasıl genel olarak fikir verebilir misiniz
değiştirmek istiyorum çok ama aylardır bir adım kaydedemedim, bunu da anlayamıyorum bu kadar rahatsız olmama rağmen neden değişmiyoe birşeyler diyeAnneliğinizi sorgulayacak halim yok, kaldı ki bence anneler cocukları için en iyisini düşünürler. Vicdan azabı duymanız da bunu kanıtlıyor. Daha fazla zaman harcamaya çalışın sadece , bence yardım alabilirsiniz (psikolojik destek ) anlatmak bile cok işe yarayabilir.Zaten değişmeyi de cok istiyorsunuz (değiştirmek daha dogru olur ) yaptığınızı gördükçe daha iyi hissedeceksiniz emin olun =) olumsuz düşünceleri bırakalım ve her zamankinden daha güclü enerjik olmanız bir zaman dilimi gbi düşünün. Neden yapamayasınız ki aksi için bir sebebiniz bile yok
boğa burcuyum. evimin bir halini gçrseniz her yer dağınık, kıyafet yığını yatak odası, eşim de çok rahatsız oluyoır ama en fazla bir gün düzenli olabiliyorum, 2. gün yine aynıyım. düşününce vaktim var evet ama ben tembelim benceBenden bir tık daha betermişsiniz :) terazi burcumusunuz?
En azından çalışıyorsunuz ben girdiğim işte de duramıyorum . 2 . Ayda istifa:)
Tek nasihatım , evdir temizliktir bunlar mühim değil. Çocuğunuzla kaliteli zaman geçirin . Oğlunuz büyüdüğünde gözünün önüne elinde telefon olan bir anne gelmesin .
ben de öyle düşündüm kan tahlili yaptırdım ama kan değerlerim normal çıktı, suç atacak bişey de kalmadıOkudukca kendimi gordum sanki (((
Ben de aşiri tembelim. Hic bir sey yapmak istemiyorum. Benden olsa yerimden hic kalkmam ama mecbur kalkiyorum.
Belki de benimki tembellik degil. Kan tahlili yaptirdim, kanim aşiri azmis, doktor kan ilaclari yazdi. Sonra b12 ve d eksikliyi cikti. Onun icin de ilac yutuyorum ara sira. İlac yutmaya da useniyorum, oyuzden ara sira yutuyorum. Cok zaman usendiyimden yemek bile yemiyorum, acliktan geceleri uyuyamiyorum ama kalkip da yemek yemeye useniyorum ( Suan bile asiri acim ) Sabahlari uyandigimda asiri yorgun ve halsiz oluyorum. Millet uyur yorgunlugu cikar, ben uyuyorum daha yorgun uyaniyorum ))) Komik ))) Belki de gercekten tembelim (((
Ha bu arada esime ve kizima yemek yapmaya hic usenmem, yemek yaparim, tatli borek yaparim ailem icin ama kendime geldimi peynir, ekmek cay. Yok yok kesin tembelim
sosyal medyalarımı kapattım, bu defa da whatsapp haberleer vs bakacak bişeyler buluyoum maalesef. zihnim biraz rahat etti açıkçası instagramı kapatmamdan ama yine de tam çözüm olmadı banaKendinize cizelge hazirlayin cocugun uyku saatlerini duzenli olarak yazin oncelikle kacta yatiyor kacta kalkiyor kac saat uyuyor ona göre hareket edin...
Evinizin işini yemeginizi utunuzu çamaşırınızi ona gore plana yerlestirin hatta 1 haftalik cizelge icinde hangi gün ne yemek yapacaginizi dahi yazin ne pisirsem diye düşünmeyin hergün... Bütün islerin oglene kadar biteceginden eminim... öğleden sonra cocuk eger uyuyorsa (öğlen uykusu önemli ) kahvenizi yapip tertemiz düzenli evinizde keyif yapin kitap okuyun kendinizi gelistirirken bakış acinizin genisleyecegini düşünüyorum... İnternet günümüzün malesef en büyük vebası...
Kendinize sınır koyun işler bitmeden telefonu almayin elinize hedefe ulaşmak için bile olsa mücadele edin...
Ah bu seker tüketimi cok önemli, herseye yetişmek zorunda değilsiniz elbette ama seker sizin kendinize verebileceğiniz en büyük zararben de öyle düşündüm kan tahlili yaptırdım ama kan değerlerim normal çıktı, suç atacak bişey de kalmadıben de ilaç yutmaya bile üşenen biriyim sabahları da yorgun kalkıyorum hep, şeker çok tüketiyorum onun etkisi olabileceğini düşünüyorum. kendimi hazır hissedersem şekeri bırakıp denemek istiyorum
that sugar filmini de izledim ama hiç soğuyamadım şekerden. şekeri bırakın bu aralar paketli gıda ds çok tüketmeye başladım. cips, çikolata, gofret vs. her gün en az 2 çeşit paketli gıda tüketiyotum, şeker yanında masum bile kalıyor katkı maddelerinin yanındaAh bu seker tüketimi cok önemli, herseye yetişmek zorunda değilsiniz elbette ama seker sizin kendinize verebileceğiniz en büyük zarar
yaptırdım da normal çıktı her şeyYorjmlarda yazildimi bilmiyorum okumadim ama bazi yazdiklarini bende yasadim, kan testi yaptirdim ve Vitamin D cok cok dusuktu ve vit. takviyesi aldigimdan belli cok sukur duzeldim, yoksa cok kotuydum, tembellik degilde halsizlik yorgunluk agrilar vs vs ama iyim cok sukur. Belki senin vitamin vs birseyler dusuktur bir baktirsan??
Calisiyorumda cok yoruluyorum 2 tanede cocugum var , bende heraeye yetisemiyorum bazen tabiki istiyorum soyle uzansam hic birsey yapmasam ama hayat devam ediyor mecbur, sagolsun esimde cok yardimci oluyor
Ahahahaha kesin boğa burcusun diyecektim. Benim de öyle. Yumurta kapıya gelmeden hayatta elimi bişeye sürmem. Okul hayatım falan hep böyle geçti. Son dakika insanıyım. Bıraksınlar hep uyurum. Kitap okuyup uyurum. Ne bileyim kaynanam yemeği sabahtan yapar koyar ben akşam olsun da öyle yaparım der akşama kadar değişik tembel usüllerde takılırım.boğa burcuyum. evimin bir halini gçrseniz her yer dağınık, kıyafet yığını yatak odası, eşim de çok rahatsız oluyoır ama en fazla bir gün düzenli olabiliyorum, 2. gün yine aynıyım. düşününce vaktim var evet ama ben tembelim bence
ben de aynen son ana bırakırım her işiAhahahaha kesin boğa burcusun diyecektim. Benim de öyle. Yumurta kapıya gelmeden hayatta elimi bişeye sürmem. Okul hayatım falan hep böyle geçti. Son dakika insanıyım. Bıraksınlar hep uyurum. Kitap okuyup uyurum. Ne bileyim kaynanam yemeği sabahtan yapar koyar ben akşam olsun da öyle yaparım der akşama kadar değişik tembel usüllerde takılırım.
Kendimden örnek veriyorum, stresli ve mutsuzsam bende böyle yemeğe veriyorum kendimi =(( tatlı ihtiyacını kuru meyvelerle giderseniz. Çay yanına Bi iki ceviz hurma, kahve yanına kuru kayısı kuru incir gbithat sugar filmini de izledim ama hiç soğuyamadım şekerden. şekeri bırakın bu aralar paketli gıda ds çok tüketmeye başladım. cips, çikolata, gofret vs. her gün en az 2 çeşit paketli gıda tüketiyotum, şeker yanında masum bile kalıyor katkı maddelerinin yanındanasıl soğuyabilirim sizce?
kendimi hazır hissedince denicemKendimden örnek veriyorum, stresli ve mutsuzsam bende böyle yemeğe veriyorum kendimi =(( tatlı ihtiyacını kuru meyvelerle giderseniz. Çay yanına Bi iki ceviz hurma, kahve yanına kuru kayısı kuru incir gbi
Haddim olmayarak uyarmak istiyorum sizi. Durumu değiştirmek istiyorsanız hemen baslayın, böyle aralar vermek kendinizi oyalamaktır. Pzt diyeti hikayesine döner. Bunu genel yasam döngüsü için söylüyorum. Konu baslığına da istinaden. Ya da olmadı kendinizi böyle kabul edersiniz,olur biter, ama hem sikayet edip hem adım atmazsanız o zaman biraz sacma oluyor =)kendimi hazır hissedince denicem
Bu paragrafa kadar aynı ben yazardım ama bu paragraf tolore edilemez bir sorun. Allahım eleştirmek değil. Eleştirince insanın başına gelir. Ben 5 dk sosyal medyada takılsam çocuğumdan çaldım diye düşünüp üzülürüm. Eğer sıkıldı isem eşime devrederim. Ama biz evde iken ya ben ya babası bizim dışımızdaki kimse ilgilenmemeli. Bu çok çok çok önemli çok. Dünyanın en pis insanı olun ama kızınızı kucağınızdan en az 1 saat indirmeyinbir de çocuğumla ilgili vicdan azabı yaşıyorum, işten gelince kaç saat var gece uykusuna diye sayıyorum sürekli. kötü bir anne değilim aslında oğlumu çok seviyorum, çok da akıllı bir çocuk, güzel güzel oyun oynamalıyım ama hiç içimden gelmiyor. bakıcısı benden güzel oynuyor maalesef, onunla geçirdiğim zamanın yarısında elimde telefon oluyor sürekli sosyal medyaları kontrol ediyorum falan, o uyuyunca internetten aktivite bakıyorum ne oynayabiliriz diye, not alıyorum ama oynamak canım istemiyorgeçen yıllık izindeydim mesela bakıcı da evdeydi, diğer odada dizi vs izledim tüm gün boşboş geçirdim, akşamüstü bakıcı gidince hala elime telefon aldığım zamanlar oldu uyku düzeni beslenmesi konusunda çok dikkatliyim menülerini falan ayrıca oluştururum, ekstra yemek yaparım ona sürekli. dışardan kendime baksam kendini hazır hissetmeden oldu herhalde ondan böyle bu kadın derdim ama alakası yok yani, isteyerek oldu, nden böyleyim bilmiyorum oğlum büyüdüğünde bunu hissedip beni sevmezse diye korkuyorum, kendimi nasıl düzeltebilirim
Bence siz depresyondasınız bunlar depresyon belirtisi. Bende de olmuştuthat sugar filmini de izledim ama hiç soğuyamadım şekerden. şekeri bırakın bu aralar paketli gıda ds çok tüketmeye başladım. cips, çikolata, gofret vs. her gün en az 2 çeşit paketli gıda tüketiyotum, şeker yanında masum bile kalıyor katkı maddelerinin yanındanasıl soğuyabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?