tembellik hastalığı

haklısınız plansızlıktan oluyor hepsi... sizin günlük planınız nasıl genel olarak fikir verebilir misiniz
Kendinize cizelge hazirlayin cocugun uyku saatlerini duzenli olarak yazin oncelikle kacta yatiyor kacta kalkiyor kac saat uyuyor ona göre hareket edin...
Evinizin işini yemeginizi utunuzu çamaşırınızi ona gore plana yerlestirin hatta 1 haftalik cizelge icinde hangi gün ne yemek yapacaginizi dahi yazin ne pisirsem diye düşünmeyin hergün... Bütün islerin oglene kadar biteceginden eminim... öğleden sonra cocuk eger uyuyorsa (öğlen uykusu önemli ) kahvenizi yapip tertemiz düzenli evinizde keyif yapin kitap okuyun kendinizi gelistirirken bakış acinizin genisleyecegini düşünüyorum... İnternet günümüzün malesef en büyük vebası...
Kendinize sınır koyun işler bitmeden telefonu almayin elinize hedefe ulaşmak için bile olsa mücadele edin...

değiştirmek istiyorum çok ama aylardır bir adım kaydedemedim, bunu da anlayamıyorum bu kadar rahatsız olmama rağmen neden değişmiyoe birşeyler diye

boğa burcuyum. evimin bir halini gçrseniz her yer dağınık, kıyafet yığını yatak odası, eşim de çok rahatsız oluyoır ama en fazla bir gün düzenli olabiliyorum, 2. gün yine aynıyım. düşününce vaktim var evet ama ben tembelim bence

ben de öyle düşündüm kan tahlili yaptırdım ama kan değerlerim normal çıktı, suç atacak bişey de kalmadı ben de ilaç yutmaya bile üşenen biriyim sabahları da yorgun kalkıyorum hep, şeker çok tüketiyorum onun etkisi olabileceğini düşünüyorum. kendimi hazır hissedersem şekeri bırakıp denemek istiyorum

sosyal medyalarımı kapattım, bu defa da whatsapp haberleer vs bakacak bişeyler buluyoum maalesef. zihnim biraz rahat etti açıkçası instagramı kapatmamdan ama yine de tam çözüm olmadı bana

Ah bu seker tüketimi cok önemli, herseye yetişmek zorunda değilsiniz elbette ama seker sizin kendinize verebileceğiniz en büyük zarar

Ah bu seker tüketimi cok önemli, herseye yetişmek zorunda değilsiniz elbette ama seker sizin kendinize verebileceğiniz en büyük zarar
that sugar filmini de izledim ama hiç soğuyamadım şekerden. şekeri bırakın bu aralar paketli gıda ds çok tüketmeye başladım. cips, çikolata, gofret vs. her gün en az 2 çeşit paketli gıda tüketiyotum, şeker yanında masum bile kalıyor katkı maddelerinin yanında nasıl soğuyabilirim sizce?

Yorjmlarda yazildimi bilmiyorum okumadim ama bazi yazdiklarini bende yasadim, kan testi yaptirdim ve Vitamin D cok cok dusuktu ve vit. takviyesi aldigimdan belli cok sukur duzeldim, yoksa cok kotuydum, tembellik degilde halsizlik yorgunluk agrilar vs vs ama iyim cok sukur. Belki senin vitamin vs birseyler dusuktur bir baktirsan??
Calisiyorumda cok yoruluyorum 2 tanede cocugum var , bende heraeye yetisemiyorum bazen tabiki istiyorum soyle uzansam hic birsey yapmasam ama hayat devam ediyor mecbur, sagolsun esimde cok yardimci oluyor

yaptırdım da normal çıktı her şey

Ahahahaha kesin boğa burcusun diyecektim. Benim de öyle. Yumurta kapıya gelmeden hayatta elimi bişeye sürmem. Okul hayatım falan hep böyle geçti. Son dakika insanıyım. Bıraksınlar hep uyurum. Kitap okuyup uyurum. Ne bileyim kaynanam yemeği sabahtan yapar koyar ben akşam olsun da öyle yaparım der akşama kadar değişik tembel usüllerde takılırım.

ben de aynen son ana bırakırım her işi

Kendimden örnek veriyorum, stresli ve mutsuzsam bende böyle yemeğe veriyorum kendimi =(( tatlı ihtiyacını kuru meyvelerle giderseniz. Çay yanına Bi iki ceviz hurma, kahve yanına kuru kayısı kuru incir gbi

Kendimden örnek veriyorum, stresli ve mutsuzsam bende böyle yemeğe veriyorum kendimi =(( tatlı ihtiyacını kuru meyvelerle giderseniz. Çay yanına Bi iki ceviz hurma, kahve yanına kuru kayısı kuru incir gbi
kendimi hazır hissedince denicem

Kendinize bu kadar dürüst bir özeleştri yapmanız bile büyük bir adım.Çoğumuz hatalarımızı kendimize itiraf etmeye üşeniyoruz sonra harekete geçmemiz gerekir diye.

kendimi hazır hissedince denicem
Haddim olmayarak uyarmak istiyorum sizi. Durumu değiştirmek istiyorsanız hemen baslayın, böyle aralar vermek kendinizi oyalamaktır. Pzt diyeti hikayesine döner. Bunu genel yasam döngüsü için söylüyorum. Konu baslığına da istinaden. Ya da olmadı kendinizi böyle kabul edersiniz,olur biter, ama hem sikayet edip hem adım atmazsanız o zaman biraz sacma oluyor =)

Bu paragrafa kadar aynı ben yazardım ama bu paragraf tolore edilemez bir sorun. Allahım eleştirmek değil. Eleştirince insanın başına gelir. Ben 5 dk sosyal medyada takılsam çocuğumdan çaldım diye düşünüp üzülürüm. Eğer sıkıldı isem eşime devrederim. Ama biz evde iken ya ben ya babası bizim dışımızdaki kimse ilgilenmemeli. Bu çok çok çok önemli çok. Dünyanın en pis insanı olun ama kızınızı kucağınızdan en az 1 saat indirmeyin

Bende öyle gibiyim ama ben bir tür depresyona giriyorum.elim kolum kalkmiyor.seninde öyle ise bu bi tür depresyon olduğunu düşünüyorum.içimden yapmak geliyor ama evde tek başına cocuk ve işler sanki ölüm geliyor.bunun bir teşhisi filan var mi acaba.zaten üzüntülü zamanlarda daha beter oluyorum.çalıştığım iş bütün yaşam enerjimi emiyorda kalan izin günlerimi bunu geri kazanmak icin direniyor gibi hissediyorum.bunun içinde ev işi yapmak işkenceye dönüşüyor.aslında yapacakken eli kolu bağlı birine dönüşüyoruz sosyal medya bahane oluyor.isteksizligimizin sığınması icin. Valla bende teshis bekliyorum bu duruma

Bence siz depresyondasınız bunlar depresyon belirtisi. Bende de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…