Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah kimse benim kadar tembel olamaz diye düşüyorum
susuzluktan dilim damağım kuruyana kadar kalkmam yerimden![]()
ödev yapmam
derslerim hep 11 veya 12 de olmasına rağmen geç kaldım nasıl olsa diye derse gitmem
allah sonumu hayır etsin![]()
AhahahahAynı benn
![]()
sen burda tavsiye istemişsin ne güzel en azından bu tembellikten kurtulmak adına bir çaban varbirbirimize gaz vererek daha da miskinleşeceğiz bu gidişle. çok alemiz kızlarrrrr
![]()
psikolog işe yararsa bana da söylegünün sonuna ödül mü koysak. eğer günü bir karınca gibi çalışkan geçirirsek, uzun zamandır gözümüzde olan bir ayakkabı, çanta,, etek vs. alabiliriz gibisinden. olmadı psikoloğa gitcem ,siz beni daha da tembel yapacaksınız![]()
![]()
birbirimize destek olalım miskin güzellerrr :) bekar olanların bizden daha şanslı olduklarını kabul edelim. hala hamarat ve yakışıklı bir koca bulmaa ihtimaliniz varrrr :))
kızlar bende tembellik hastalıgına yakalandım evdeyim 2ay oldu işten ayrılalı hayatım tv bilgsayar karsısında gecıyor ustune hamilelik olunca canım zaten hiç bir şey yapmak ıstemıyor devamlı uyku halindeyimmmmmmmmmmmm yapmak istiyorum bişeyler ama içimden gelmiyor ne zaman gelicek bilmiyorum