- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
çalışıyorum canım. içine edilmiş eğitim sistemine rağmen öğretmenlik yapmaya çalışıyorumsen, peki ?
ben ev hanımıyım! canım
6 ay önce ayrıldım işten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyorum canım. içine edilmiş eğitim sistemine rağmen öğretmenlik yapmaya çalışıyorumsen, peki ?
canım sen yine hamileymişsin
ya bana ne demeli benim 6 ay falan oldu işten ayrılalı
benimde hayatım tv ve pc arasında geçiyor aynı bende senin gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyor![]()
ya o kadar cok olan yapıyorum ki yarın bunu yapıcam diye ama bende hala tık yok hamileyim fakat devamlı uykuda kötü zaten sabah 7.30da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum
sonra tekrar uyuyorum o gittikten sonra bı bakmısım saat 12 olmuş ben yenı uyanıyorum zaten içimden hiç iş yapmak gelmiyor iyice tembelleştim evi süpürmem tozu almam
yerler silmem gerekıyor ama ben hiç bişi yapmıyorum bugün sadece ütü yaptım o kadar hep oturdum hamileliğin verdiği biraz mıymıylıkda var acıkcası gozlerım hep kapanıyor.
Kısacası bir sürü iş beni bekliyor zaten bu aralar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım psıkolojım bozuluyor galiba yavaş yavaş :)
öncellikle yeni hamileligini zhayirli olsun arkadasin.bende allah izin verirse tup bebek yaptirdim sizinkide tup bebekmiydi eger oyleyse yasadiginiz tercubeleri benimle paylasirsanizsevinirim
öyle düşünme tatlım ya keşke bende hamiş olsamda bende çirkin hissetsem kendimi
yavaş yavaş düzeltiriz inşallah hergün gelip buraya falan yazsak ne biliyim birbirimizi motive etsek de olur![]()
not: siz de yapabilirsiniz ! tembel hamile sen de kendini çirkin hissetme, ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum. hele de karnında minicik bir canlı varken. çok güzelll :)
kızlar evliyim, öğretmenim.25 yaşındayım. adeta üstümde bir miskinlik var. ev işlerini sürekli erteliyorum. psikoloğa mı gitsem??
kararsızımbu 'amaaaan be' nin sebebi kaynana mı yoksa bitmek biilmeyen ev işleri mi canımm![]()
bu böyle olmaz aşık olmak gerek. aşık olduğum zaman. sevgilim olduğu zaman uçan kuş bile yetişemez hızımabirbirimize gaz vererek daha da miskinleşeceğiz bu gidişle. çok alemiz kızlarrrrr
![]()
benimde üzerimde bir tembellik var ki sorma gitsin
23 yaşındayım evliyim ve tembelim malesef
konunun çok sıkı takipçisi olucam canım