tembellik hastalığına tutuldum, silkinmeye ihtiyacım varr..

öncellikle yeni hamileligini zhayirli olsun arkadasin.bende allah izin verirse tup bebek yaptirdim sizinkide tup bebekmiydi eger oyleyse yasadiginiz tercubeleri benimle paylasirsanizsevinirim

canım sen yine hamileymişsin
ya bana ne demeli benim 6 ay falan oldu işten ayrılalı
benimde hayatım tv ve pc arasında geçiyor aynı bende senin gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyor:ssz:

ya o kadar cok plan yapıyorum ki yarın bunu yapıcam diye ama bende hala tık yok hamileyim fakat devamlı uykuda kötü zaten sabah 7.30da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum

sonra tekrar uyuyorum o gittikten sonra bı bakmısım saat 12 olmuş ben yenı uyanıyorum zaten içimden hiç iş yapmak gelmiyor iyice tembelleştim evi süpürmem tozu almam

yerler silmem gerekıyor ama ben hiç bişi yapmıyorum bugün sadece ütü yaptım o kadar hep oturdum hamileliğin verdiği biraz mıymıylıkda var acıkcası gozlerım hep kapanıyor.

Kısacası bir sürü iş beni bekliyor zaten bu aralar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım psıkolojım bozuluyor galiba yavaş yavaş :)

Son düzenleme:
İki haftayı geçtiyse;depresyon yönünden bir psikiyatrs kapısı çalmanız gerekebilir..

ya o kadar cok olan yapıyorum ki yarın bunu yapıcam diye ama bende hala tık yok hamileyim fakat devamlı uykuda kötü zaten sabah 7.30da kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum

sonra tekrar uyuyorum o gittikten sonra bı bakmısım saat 12 olmuş ben yenı uyanıyorum zaten içimden hiç iş yapmak gelmiyor iyice tembelleştim evi süpürmem tozu almam

yerler silmem gerekıyor ama ben hiç bişi yapmıyorum bugün sadece ütü yaptım o kadar hep oturdum hamileliğin verdiği biraz mıymıylıkda var acıkcası gozlerım hep kapanıyor.

Kısacası bir sürü iş beni bekliyor zaten bu aralar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım psıkolojım bozuluyor galiba yavaş yavaş :)

öyle düşünme tatlım ya keşke bende hamiş olsamda bende çirkin hissetsem kendimi:9:
yavaş yavaş düzeltiriz inşallah hergün gelip buraya falan yazsak ne biliyim birbirimizi motive etsek de olur:31:

kızlar sizden de aldığım pozitif hislerle berbat bir halde olan öyle ki ütülenmeyi ve katlanmayı bekleyen çamaşırların, 3 hafta önce vazoya koyduğum ve artık kuruyup dökülen güllerin ve yere dağılmış kitapların olduğu odama gidip toplayacağım, temizleyeceğim orayııııı. yine konuşalım tembel güzeller ;)

öncellikle yeni hamileligini zhayirli olsun arkadasin.bende allah izin verirse tup bebek yaptirdim sizinkide tup bebekmiydi eger oyleyse yasadiginiz tercubeleri benimle paylasirsanizsevinirim

Çok teşekkür ederim , yok benim ki normal yolla tüp bebek değil. Ama yardımcı olabileceğim bir konu varsa tabiki yardımcı olurum

not: siz de yapabilirsiniz ! tembel hamile sen de kendini çirkin hissetme, ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum. hele de karnında minicik bir canlı varken. çok güzelll :)

öyle düşünme tatlım ya keşke bende hamiş olsamda bende çirkin hissetsem kendimi:9:
yavaş yavaş düzeltiriz inşallah hergün gelip buraya falan yazsak ne biliyim birbirimizi motive etsek de olur:31:

Bilmiyorum biraz garip bir durumla karşı karsıyayım ara ara olurdu bu durum ama şimdi hamile olunca durum cok farklı oldu , zaten agır bır ıs yapamıyorum ufak tefek işleride yapasım gelmiyor içimden. kös kös oturmakdan sıkıldım o derece hava soguk dısarı cıkmak ıstesem biraz yürüyüş için hasta olmamam lazım ilaç kullanamam otobuse fılan bınemıyorum mıde bulantım yuzunden tamamıyla sıkıcı bir durum oldu biraz.

tamam yarın sabah erkenden kalkıp esıme kahvaltı hazırladıkdan sonra uyumıcam ev işlerimi bitiricem sonra da buraya yazıcam her gün yaptıklarımızı yazıp birbirmizi motive edersek belki daha fazla bir şeyler yapmak gelebilir içimizden ne bileyim deneyelim en azından :46:

not: siz de yapabilirsiniz ! tembel hamile sen de kendini çirkin hissetme, ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum. hele de karnında minicik bir canlı varken. çok güzelll :)

teşekkür ederim canım biraz kendime gelmem lazımmmm ama nasıl bulamadım :) bir de kış geldi ya o beni bunalttı çok fazlaa

ben bekarken öyleydim . 12 de uyanır,önüme kurulan kahvaltıyı kapar ,akşama kadar pijamalarla gezinirdim. yahu önüme düşen çatalı alıp almama konusunda dakikalarca düşünüp, almamaya karar verdiğimi hatırlıyyorum .çatalı alıp almama konusunda çok düşündüğm için yorgun düşüp uzanıvermiştim: sonra :27::27:27: ne günlerdi ya. şincik evliyim akşama kadar karınca gibi gidip gelirim.nazım anacığımaymış azizim :43:

günaydınlarr tembel güzeller :)) bugün dersim yok, yani evdeyim. kendimi gayet tembel hissediyorum. haydi gelin kendimize ufak hedefler koyup bitirdiğimizde haberleşelim. ben yıkamaya vereceğim halılarımı hazırlayacağım, elektrikli süpürge ve vileda yapacağım. olleyyyyyy çok mutluyum dermişim. duyun da inanmayın :D:D off of

katılıyorum sana tatlım bulaşıklarımı yerleştireceğim evi süpürüp silcem hadi bakalımm:16::16::16:

kızlar dun sabah erkenden kalkıcam demiştim ama biraz rahatsızlandım gece çok fena oldum gerçekten eşim bile geç kalıyordu işe son anda uyandık gece uyanık oldugumuz için birazdan baslıcam temızlıgeee :)

bu 'amaaaan be' nin sebebi kaynana mı yoksa bitmek biilmeyen ev işleri mi canımm :D
kararsızım:1:

;) birbirimize gaz vererek daha da miskinleşeceğiz bu gidişle. çok alemiz kızlarrrrr :D
bu böyle olmaz aşık olmak gerek. aşık olduğum zaman. sevgilim olduğu zaman uçan kuş bile yetişemez hızıma:27:

benimde üzerimde bir tembellik var ki sorma gitsin
23 yaşındayım evliyim ve tembelim malesef:20::20::20:
konunun çok sıkı takipçisi olucam canım

neüğyyyy. kaynananan duymasın sora başlar ben 23 yaşındaykeneeeeğğğ diye :27:

Back
X