- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
-
Bu iş şans işi bacım, sansliysan inan ki horozun bile yumurtluyor. Ben hazır ev alırım. Krizde nakit kraldır her zaman
Peki sizce müteahhitin geçmişteki başarıları önemli mi bu durumda? Gecmiste başarısı var diye güvenilmeli mi?Biz gercekten guvenilir bir muteahhitten temelden ev aldik hatta biz evi aldigimizda daha arsada ev yeri bile acilmamisti tamamen kagit uzerinden aldik evi, 2 bucuk sene sonunda evimizi teslim aldik. Ben tasindigimda karsi komsum bitmis haldeyken evi emlakcidan aldi ayni siralarda tasindik ama o benden ayni eve 150 bin tl daha fazla odemis oldu. Fakat guvenilir muteahhit bulmak ciddi bi mesele ben evi aldigim donemler bi akrabamda baska bi muteahhitten temelden eve girdi fakat onun muteahhit insaati yarida birakip gitti ama cok sukur ki paralarini kurtarabildiler.. temelden ev almak maddi olarak cok dogru bi hareket ama cok cokta riskli, gercekten guvenilir insanlari bulmak gerekiyor biraz da sansinizin yaver gitmesine bagli...
Aksine çok takıntılı biriyim muhtemelen işe girişince rahat uyku uyuyamayacağım sanırım. Cogunluk fikir haklı sanırım riske gerek yok elde avuctakinden de olmayalımBen güvenemezdim. Bitmiş evde bile satarken ne yalanlar dönüyor. Hiç olmayan bir evin sorunları beni yıpratırdı. Hiç rahat biri değilim, garantiliyim, o yüzden olabilir. Kafasında kurup büyütmeyen, rahat biriyseniz olabilir.
Biz biraz ona guvendik acikcasi bulundugumuz sehirin en cok ev yapan insaat firmasiydi, ayri ayri mahallelerde pek cok site yapti ve yillardir da ayni ise devam ediyolar, oncesinde ev alan tanidiklarimizda vardi sikayetci olan kimseye rastlamadik. Diger akrabam ise sektore daha yeni girmis oncesinde sadece tek bir site yapmis olan muteahhitten almisti ama yari yolda kaldi..Peki sizce müteahhitin geçmişteki başarıları önemli mi bu durumda? Gecmiste başarısı var diye güvenilmeli mi?
Anladım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBiz biraz ona guvendik acikcasi bulundugumuz sehirin en cok ev yapan insaat firmasiydi, ayri ayri mahallelerde pek cok site yapti ve yillardir da ayni ise devam ediyolar, oncesinde ev alan tanidiklarimizda vardi sikayetci olan kimseye rastlamadik. Diger akrabam ise sektore daha yeni girmis oncesinde sadece tek bir site yapmis olan muteahhitten almisti ama yari yolda kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?