Yemekleri ya da hazirlik asamalarini haftasonundan hallediceksin.
Buzlukla kanki olacaksın.
Copu sabah aticaksin.
Banyo vs temizligini haftada 1 onu da haftasonu yapacaksin.
Ev supurme isini vs her gun yapma 2 3 gunde bir sadece kullandiginiz odayi yapacaksın.
Son olarak ev isinin cok nankor oldugunu unutmayacak ve kendini parcalarcasina is yapmayacaksin.
Olucak biticek.
hemen hemen ayniyiz fakat tek derdim dinlenememek...İstanbul'da yaşıyorum 4 aylık evliyim işten çıkıp eve gelene kadar 7 oluyor sabahları da 8de evden çıkıyorum yatağın üstüne yorganı çekip çıkıyorum. Allahtan haftasonları izinliyim. Eşim 8 de geliyor sofradan kalkmamız 9 bulaşık vs 9.30 oluyor. Çay koy iç vs hiçbir şeye zamanım kalmıyor. Haftasonları temizlik yapıyorum mobilyalarım beyaz 1 gün silinmesin toz 1 karış oluyor. Ama silemiyorum anca haftasonları. Banyoyu tuvalete girince domestosu cifi alıyorum elime haftaiçleri öyle bir siliyorum. Temiz bir klozet fırçası aldım onu sırf temizlik için kullanıyorum. Süngerlede lavaboyu siliyorum. Yemeğim hazırsa dünden kalmışsa ortalığı bir süpürüyorum pek nadir oluyor o da.
merhaba
ben çalışan bayanim.. eminmki çalışan bayanlarin işi daha zor..
hele ki çocuklu çalışanlarin...
ben memurum bide evliyim..
işten gelince bi 5 dk dinlenemiyorum..
doğru mutfagaaa
yemek bulaşık derken 8 oluyor..
temiz yapasim da gelmiyor ama aklım banyo lavabo wc silme kaliyor.
off artık bıkkınlık geldi
pislik kalsin diycen ki hasta oluruz sonrada..
işten geldiğimde hemen çöpleri döküyorum.
hal böle oldu temizlik takıntı hale geldim Nabicagimi bilimyorum yardim edin kızlarr
bi dinlenemiycekmiyizz
ne diyosun ayaklarım şişiyor bazen inan :/ bazen eşim geç geliyor o olmayınca daha bir abartıyorum ütü vs yapıyorum bazen hiç oturmadan yatağa girdiğim bile oluyorhemen hemen ayniyiz fakat tek derdim dinlenememek...
çok yoruluyorum hayli yorulduğumda hemen uyumak zorunda kaliyorum bi dinlenememekle bide temizlik takıntı arasinda((
Hazırlık aşaması derken? Haftasonu yemek yapsam bozulur ama
bende memurum iş çıkışım 17:20 ortalama 18:00 gıbı evdeyım...merhaba
ben çalışan bayanim.. eminmki çalışan bayanlarin işi daha zor..
hele ki çocuklu çalışanlarin...
ben memurum bide evliyim..
işten gelince bi 5 dk dinlenemiyorum..
doğru mutfagaaa
yemek bulaşık derken 8 oluyor..
temiz yapasim da gelmiyor ama aklım banyo lavabo wc silme kaliyor.
off artık bıkkınlık geldi
pislik kalsin diycen ki hasta oluruz sonrada..
işten geldiğimde hemen çöpleri döküyorum.
hal böle oldu temizlik takıntı hale geldim Nabicagimi bilimyorum yardim edin kızlarr
bi dinlenemiycekmiyizz
ben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artıkMesela bakliyatlari islat hasla at buzluga.
Dogranmis sogan saklayan arkadaslar var pratiklik acisindan ama ben ev hanimiyim yapmadim. Deneyebilirsin.
Dolma ici, kofte falan bulundur.
Bozulmayacak sebzeleri ayikla kaldir 1 2 gune kullanacaksan...
Gibi gibi seyler...
Bu kadar takma kafaya temizliği, evi b.k götürmedikçe çok kasma, değmez, yine kirlenecek. Hayat kısa, ölümlü dünya, salla gitsin.
ben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?