eeee kocan ne yapıyo alah askıan yaa bıde memursun onu tabur asker gibi karsında dikmen lazım burda okumuyomusun o kadar para kazanıyosun kocan neen yardım etmiyor ki o zaman sende yapmıcan haftalık hizmetci tutucan erkek milletine yaranamazsın bunu bill ne kadar verirsin o kadar ister ben calısmadım halde esime yaptırıyorum arada calıssam hic acımam yanii nedir bu kadınların suskunlugu anneleriniz sizi hizmetcimi yetistirdi allah askıanmerhaba
ben çalışan bayanim.. eminmki çalışan bayanlarin işi daha zor..
hele ki çocuklu çalışanlarin...
ben memurum bide evliyim..
işten gelince bi 5 dk dinlenemiyorum..
doğru mutfagaaa
yemek bulaşık derken 8 oluyor..
temiz yapasim da gelmiyor ama aklım banyo lavabo wc silme kaliyor.
off artık bıkkınlık geldi
pislik kalsin diycen ki hasta oluruz sonrada..
işten geldiğimde hemen çöpleri döküyorum.
hal böle oldu temizlik takıntı hale geldim Nabicagimi bilimyorum yardim edin kızlarr
bi dinlenemiycekmiyizz
ama çok kötü kokuyor bi daha denemem ben artık...soyulmuş soğanı bekletmenin iyi olmadığını duydum. buzdolabında olsa bile.
tencerenin altı ısınana kadar soğan soyulur bence problem değil de,
asıl problem kokusu
O adamı her eve lazimsa heeryeri karıştıran kontrol eden kadinlar var napcam ki onları:) bi izlesen yeterTitiz misin programı var tvde.dun gördüm.tepkim şu. "Yarışmaya katılmam ama hergün biri gelip evimi temizlese" biraz toparlasalar ona da razıyım. Laf maf söylemem valla.dun sildim supurdum bugün yine ayni
Bazı soğanlar çok büyük olunca fazla geliyo. kullanacağım kadarını alıp gerisini doğrayıp silikon kapaklı hava almayan cam saklama kabına koyup buzdolabının normal kısmına koyuyorum. 1 ay bile dursa ne pörsüme ne de kokma oluyo.ben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artık
kimsede demiyoki aman can
ım yapma kocan yapsın temizlikci tut hepsi dondurucuya baklıyat at düzenli ol bilmemne kız yorulmus arkadaslar yorulmussss kocası aldatan kadınlar taktikleri gibi kırmızı gecelik mubabbetine döndü kıza is yap dicenize kocası yapsın demeniz lazım pess yanii kadınlarımız hizmetci yetişiyo valla anne evinde bi su getirmedik evlenince hemen kadın mı olduk yani 40 yıllık kadınlar gibi elde bez bi elde yemek yap oooo masalahh
valla kadınları bastırmıslar evlenince ev kadını olcan kocana hizmet etcen hersey dört dörtlük olcak ohhh ne güzel işşş kimse kadının psikolojisini düsünmüyo valla erkeklere bu ne hizmet bi ne hürmetÇok haklısın ya ben mesela yeni evliyim alıştırmam lazım eşimi ama hiç bişey istemiyorum saf gibi oda bazen bazen yapıyo
ama çok kötü kokuyor bi daha denemem ben artık...
ilk defa yaptım halada dolaptada olsa sainirim ben atcam çööpe kokusu yüzünden ondan yemek bile pişiremem...
Hazırlık aşaması derken? Haftasonu yemek yapsam bozulur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?