Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz medeni hâl değişimine tabi olmaksızın tek başınıza da çok değerlisiniz ve imkanlarınız dâhilinde herşeyin en iyisini kullanmaya layıksınız.[QUOTE="Mutlu2890, post: 62703418,
Bekar evi diye kaliteli supurge de almiyorum.haliyle bir de fircaliyorum yerleri.
Kadir sagolsun,o aska getiriyor beni.Bir diger secenek, su temizlik programlarini aramak![]()
Rahatima cok duskunum.benim evim 3+1 ve yaklasik 185 metrekare yani baya buyuk.benim derdimde hergun temizlik yapmak.ben calisiyorum oglen okula gidiyorum yarim gun ve 4 yasinda kizim var.buna ragmen ne yapip edip temizlikten vazgecemiyorum.ben bi yere gidince valizi bosalttigim gibi baslarim temizlige.
Siz medeni hâl değişimine tabi olmaksızın tek başınıza da çok değerlisiniz ve imkanlarınız dâhilinde herşeyin en iyisini kullanmaya layıksınız.[QUOTE="Mutlu2890, post: 62703418,
Bekar evi diye kaliteli supurge de almiyorum.haliyle bir de fircaliyorum yerleri.
Bekarım ve öğretmenim. Kendim için her şeyin en iyisini aldım. İmkanlar varken bekarım diye kendimi hiçbir şeyden mahrum bırakmadım. Bence konu sahibi evi eşyayı benimseyememiş ondan temizlik yapmak istemiyor. Şahsen ben düzenim tam anlamıyla oturduğunda temizliği sevmeye başladığımı farkettim.Siz medeni hâl değişimine tabi olmaksızın tek başınıza da çok değerlisiniz ve imkanlarınız dâhilinde herşeyin en iyisini kullanmaya layıksınız.
Hayatınıza dahil olacak birisinden bağımsız olarak hayatınız için konfor imkânlarını zorlayın. Buna iyi bir elektrikli süpürge de dâhil.
Bilinmeyen bir zaman ve mekanda bilinmeyen bir kişiyle paylaşılacak ev için neden konforunuzdan vazgeçesiniz ki?
Evet oyle goruyorum malesef ama aileden de boyle gordum biliyor musunuz?erken kalkmaya bir turlu alistiramadim kendimi.Yani bence sorun sizde. Yetmiyorsa daha büyük daha genişini alın veya aynısından bir tane daha alın. Ivır zıvır bu kadar ortadaysa dediğiniz gibi siz toplayamadığınızdandır. İlk defa duydum bu kılları fırçayla toplama işini. Süpürgeniz o kadar kötü madem şart yeni bir süpürge almanız. Böyle fırçayla falan çok yorucu olur
Zamanımı temizliğe harcamak istemiyorum demişsiniz ama hadi sosyal hayatınızdan, kitabınızdan fedakarlık etmeyin ama öğlene kadar da uyumayın. Bir yerden fedakarlık etmeniz lazım. Bu temizliği sevmemek değil bambaşka bir şey siz gereksiz, zaman öldürücü bir iş gibi görüyorsunuz
Eve geçince bakayım
Esyadan baska onceliklerim oldu aslinda.Esyalarum benim olmasa da yeni ve guzel.ihtiyac da hissetmedim ama en kisa zamanda borclarim da biter bitmez ylesya almak isterim .Ev kucuk olunca da esya almak da zor oluyor.buyuk evler de butada cok pahali.1+1 eve 1100 lira kira veriyorum ve her sey disinda .yani bir oturma grubu alsam nwreye sığırayım. Buz dolabini koyacak mutfagim yok.Esyadan baska onceliklerim
Bekarım ve öğretmenim. Kendim için her şeyin en iyisini aldım. İmkanlar varken bekarım diye kendimi hiçbir şeyden mahrum bırakmadım. Bence konu sahibi evi eşyayı benimseyememiş ondan temizlik yapmak istemiyor. Şahsen ben düzenim tam anlamıyla oturduğunda temizliği sevmeye başladığımı farkettim.
Not :Eski yaşadığım yerde eşyaların çoğu eskiydi ve ev sahibinindi. Benim aldıklarımda sıradan kalitesiz şeylerdi. Temizlik yapmak benim için işkenceydi.
Kendinizi ezik mi hissedersiniz ev temizliyorum dediğinizde ? Ne saçma. O zaman yurda çıkın.haklisiniz ama zamanimi temizliğe harcamak dusuncesi sogutuyor beni. dolabi temizleyecegime kitap okurum diyorum.Lavaboyu temizleyecegime arkadasimla bulusurum diyorum.Biri cagirsa ev isim var ,gelemem demek cok zor benim icin.Ev isinden boykece nefret ettiriyor sizi .