- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Bebeğim var ben her şeye yetişemiyorum daimi yardımcım var. Eşine söyle beğenmiyorsa bir zahmet karısını da düşünsün Bi yardımcı tutsun.Hanımlar merhaba
Kısaca konuya geçeyim esim temizlik ve duzen hastası. Önceki gün eşimle temizlik yüzünden kavga ettik camlar yüzünden inanın yazın her hafta cam silerim eşim söylenmesin diye. Şimdi kış ayı hava soğuk diye temizlemiyorum çünkü hemen hasta oluyorum ufak bi soğuk aldığımda. Beni karşımızda ki apartmanda oturan kadınla kıyaslıyor o kadında hep cam siler yaz kış farketmez titiz belli eşim gibi sende onun gibi ol diyor yahu kızım var daha bebek cam açayım hadi kendimi geçtim çocuk hasta olcak diyorum uyuyunca yap diyor bir sürü laf saydı 3 saat kavga ettik neredeyse. 3 sene oldu kabul ben bekarken çalışıyordum hiç iş yapmadım evde yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrendim şimdi herkez temizliğimi ve yemeklerimi çok beğeniyor bi eşime begendiremiyorum ne yapsam bi şey buluyo küçük bi toz görse kıyamet kopuyor. Ben kavga edince unutmuyorum zaten yüzüm düşüyor hemen gece yan yana bile yatmak gelmiyor içimden eşim hiç birşey olmamış gibi sarılmaya filan çalışıyor iyice sinirleniyorum bende.
Hanımlar benim eşim gibi eşi olan var mı? Var sa nasıl baş ediyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz.
Camlara veya sana garezi mi varmış?
Sende onu karısına hiç iş yaptırmayan biriyle kıyasla.
İnadına silme. Silmiyorum kusura bakma ana evinde böyle alıştıysan anneni davet et silsin veya ellerinden öper de.
*herkez değil herkes (takıntım var kusura bakmayın)
Ya çevremde öyle alan olsa göstericem ama yok kiO karşı komsuyu örnek gosteriyorsa siz de her hafta temizliğe yardimci alanları ya da cam silen erkek eşleri örnek gösterin..
Hanımlar merhaba
Kısaca konuya geçeyim esim temizlik ve duzen hastası. Önceki gün eşimle temizlik yüzünden kavga ettik camlar yüzünden inanın yazın her hafta cam silerim eşim söylenmesin diye. Şimdi kış ayı hava soğuk diye temizlemiyorum çünkü hemen hasta oluyorum ufak bi soğuk aldığımda. Beni karşımızda ki apartmanda oturan kadınla kıyaslıyor o kadında hep cam siler yaz kış farketmez titiz belli eşim gibi sende onun gibi ol diyor yahu kızım var daha bebek cam açayım hadi kendimi geçtim çocuk hasta olcak diyorum uyuyunca yap diyor bir sürü laf saydı 3 saat kavga ettik neredeyse. 3 sene oldu kabul ben bekarken çalışıyordum hiç iş yapmadım evde yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrendim şimdi herkez temizliğimi ve yemeklerimi çok beğeniyor bi eşime begendiremiyorum ne yapsam bi şey buluyo küçük bi toz görse kıyamet kopuyor. Ben kavga edince unutmuyorum zaten yüzüm düşüyor hemen gece yan yana bile yatmak gelmiyor içimden eşim hiç birşey olmamış gibi sarılmaya filan çalışıyor iyice sinirleniyorum bende.
Hanımlar benim eşim gibi eşi olan var mı? Var sa nasıl baş ediyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz.
Ortak paranız var mı?Tamm canım dikkat edicem uyandığın için teşekkürler benim kv de de çok titiz zaten ona da dedim anne niye böyle yetiştirdin eşimi olsun iyi ya ben pis erkek sevmem der hep hamileyken hep eşim silmişti camlarımi şimdi silmez ki ya çok hasta olursam o zaman siler
Kendi ciksin o zaman cama da silsinHanımlar merhaba
Kv soktu aklına desene titiz erkek= agrasif erkekEşim gözetlemedi kv ler bizdeyken bana göstermişti şu kadını ben her gördüğümde cam siliyor diye eşimde yanımızday di oda onu örnek veriyor bana
Yok canim ama merak ettim başak burcu mu diye. Bizim enişte başak burcu temizlik dirdiri çok olur.
Maalesef çalışmıyorum eşim titiz zaten beni beğenmeyen gelen kadınıda beğenmez iki güne kadın kaçar evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?