- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Haftada bir yardımcı alirsiniz siler, ona verecek parasi yoksa da kendisi silsin, cam silmek sizin goreviniz degil ki, neden size yikmasina izin veriyorsunuz?
Siz silmez derseniz silmez tabi ki, bana da eşim benimki ev supurmez dese ve evi kendisi supurse ben de ev supuremem diyip kenara cekilirim mesela, adam zaten kabullenmis derim. Siz de bastan kabullenmissiniz o silmez durumunu, kabullenmeyin, kendi yapamadığı isi sizden beklemesine izin vermeyin.
Hanımlar merhaba
Kısaca konuya geçeyim esim temizlik ve duzen hastası. Önceki gün eşimle temizlik yüzünden kavga ettik camlar yüzünden inanın yazın her hafta cam silerim eşim söylenmesin diye. Şimdi kış ayı hava soğuk diye temizlemiyorum çünkü hemen hasta oluyorum ufak bi soğuk aldığımda. Beni karşımızda ki apartmanda oturan kadınla kıyaslıyor o kadında hep cam siler yaz kış farketmez titiz belli eşim gibi sende onun gibi ol diyor yahu kızım var daha bebek cam açayım hadi kendimi geçtim çocuk hasta olcak diyorum uyuyunca yap diyor bir sürü laf saydı 3 saat kavga ettik neredeyse. 3 sene oldu kabul ben bekarken çalışıyordum hiç iş yapmadım evde yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrendim şimdi herkez temizliğimi ve yemeklerimi çok beğeniyor bi eşime begendiremiyorum ne yapsam bi şey buluyo küçük bi toz görse kıyamet kopuyor. Ben kavga edince unutmuyorum zaten yüzüm düşüyor hemen gece yan yana bile yatmak gelmiyor içimden eşim hiç birşey olmamış gibi sarılmaya filan çalışıyor iyice sinirleniyorum bende.
Hanımlar benim eşim gibi eşi olan var mı? Var sa nasıl baş ediyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz.
Eşimde terazi takıntılı oluyorlarHayır canım eşim terazi burcu başak olan benim
Ben çok seviyorum cam silmeyi ama silmiyor diye de kavga edilmez ki canım saçmabizim camlar silinmeyeli 3 ay olduçok pasaklı hissettim kendimi, camın üstünde yemek mi yicez, her hafta cam mı silinir yaw
Canım yapmaz değil yapar hatta benden daha derli topludur evi süpürür toz alır ama bende elimden geldiğince yapıyorum o onun gibi yapmamı bekliyor gerçekten takıntılı hatta iş yerinde herkes bana şikayet ediyor eşiniz bize nefes aldırmıyor temizliğimizi beğenmiyor diyorlar
bizim camlar silinmeyeli 3 ay olduçok pasaklı hissettim kendimi, camın üstünde yemek mi yicez, her hafta cam mı silinir yaw
bizim camlar silinmeyeli 3 ay olduçok pasaklı hissettim kendimi, camın üstünde yemek mi yicez, her hafta cam mı silinir yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?