Temizlik derdi...

Canım yapmaz değil yapar hatta benden daha derli topludur evi süpürür toz alır ama bende elimden geldiğince yapıyorum o onun gibi yapmamı bekliyor gerçekten takıntılı hatta iş yerinde herkes bana şikayet ediyor eşiniz bize nefes aldırmıyor temizliğimizi beğenmiyor diyorlar

Ayy ilk evlendiğim yıllardaki eşimi gördüm anlattıklarınızda. Her yeri dört dörtlük temizlerdim gelir bişeylere bahane bulurdu. Bu niye böyle şurayı silmedinmi gibi. Ama kendide ayağından çıkardığı çorabı kirli sepetine atmaktan aciz. Öyle onu yap bunu yap demekle titiz olunmuyo diye bi saldım tam saldım. Şimdi konuş istediğin kadar diyorum. Hiç olmazsa yapmıyorum içim yanmaz. Çünkü yapıpta söylendiğinde zoruma gidiyordu. Şimdi umurumda değil.

cam silmek erkek işi bence, bi zahmet kendi silsin o zaman...
ayrıca seni başka kadınlarla kıyaslamakta neyin nesi, sen onu başka bi adamla kıyaslarsan nolurdu acaba?

Cok titizse kendi silsin bu nedir ya
Cam silmeyi hic sevmem hele ki kışın

O zaman net bir iş bolumu yapin, mesela evi supurup silme, camasir, utu, mutfak sizde, cam silme, toz alma, tuvalet banyo onda olsun. Hali/koltuk, kapi/avize silme gibi isleri de birlikte yaparsiniz. Herkes kendi gorevini bilirse rutin olusturulur, sen şunu yaptin ben bunu yaptim atismasi olmaz.

bizim camlar silinmeyeli 3 ay oldu çok pasaklı hissettim kendimi, camın üstünde yemek mi yicez, her hafta cam mı silinir yaw

Ben gelen ablaya bile kışın ortası silme boşver diyorum. İnsan karısına nasıl kıyar aklım almıyor. Pis kalsın ne olacak.

Çok titizse kendi orayı burayı temizlesin sana emir edeceğine hiç uğraşma kışın ortası kim silerse silsin camıda

bizim camlar silinmeyeli 3 ay oldu çok pasaklı hissettim kendimi, camın üstünde yemek mi yicez, her hafta cam mı silinir yaw

Al benden de o kadar. Ayda bir bile fazla bence. Yağmur filan yağacaksa daha uzun süre silinmiyor. Zaten tüller hep kapalı, bana zaman ve emek israfı gibi geliyor.

Konu sahibi keşke anket açsaydın, camlarınızı kaç haftada bir siliyorsunuz diye. Sonra da eşine gösterirdin :)

Bencil eziyetci bi es. Köle mi almis kalksin kendi silsin. Bide bebek var. Ben 2 3 aydan aşağı cam silmem. Ikide bir perde tül yikamam. Zaten belim sirtim agrir hemen günlük işimi yarim yamalak sirayla zor yapıyorum. .ev isleri cok yipratiyor insanı

Bir arkadaş ile sohbet ederken bıktım hergün cam silmekten çok yoruluyorum vs anlattı

Bende silme 15 günde yada ayda bir kadın al dedim.

Büyük bir şok ile bana döndü canım ben temiz biriyim dedi

Bende haklısın bi koklasana ben pislikten kokuyorum şu an dedim.

Benim canım kiymetli temizlik için kendimi çok yipratamam.15 günde bir temizlikçi ablam gelir bende diğer zamanlar temiz tutuyorum evi zaten süpürme silme toz alma yapıyorum.

cok zor ya bir tanıdıgım varda yıllar gecmiş kadın adama uyum saglamıs ama halen zoraki yapıyor bazı seyleri.ben görünce dayanamıyorum.

esin hasta doktora gidin . yaptıgın kabahat o silsin cok isterse sana eziyet ediyor.

her hafta cammı silinir. en ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum bu soğukta onlamı uğraşcam. havalar düzelince silerim

Her hafta cam mi silinir ya masa mi bu?

Hayir ben yan odada en son ne zaman toz aldimi hatirlamiyorum. Yardimci kadin aldim rahatim.

onlar normal degiller sanada bunu trmizlik olarak normalmiş gibi söylüyorlar kendi silsin cok rahatsızsa

Titiz olabilir ama sizi herhangi biriyle kıyaslamasi çok yanlış bu davranışının sizi kırdıgını açik bir dille belirtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…