- Konu Sahibi Lovedreams
-
Ben gelen ablaya bile kışın ortası silme boşver diyorum. İnsan karısına nasıl kıyar aklım almıyor. Pis kalsın ne olacak.
Hanımlar merhaba
Kısaca konuya geçeyim esim temizlik ve duzen hastası. Önceki gün eşimle temizlik yüzünden kavga ettik camlar yüzünden inanın yazın her hafta cam silerim eşim söylenmesin diye. Şimdi kış ayı hava soğuk diye temizlemiyorum çünkü hemen hasta oluyorum ufak bi soğuk aldığımda. Beni karşımızda ki apartmanda oturan kadınla kıyaslıyor o kadında hep cam siler yaz kış farketmez titiz belli eşim gibi sende onun gibi ol diyor yahu kızım var daha bebek cam açayım hadi kendimi geçtim çocuk hasta olcak diyorum uyuyunca yap diyor bir sürü laf saydı 3 saat kavga ettik neredeyse. 3 sene oldu kabul ben bekarken çalışıyordum hiç iş yapmadım evde yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrendim şimdi herkez temizliğimi ve yemeklerimi çok beğeniyor bi eşime begendiremiyorum ne yapsam bi şey buluyo küçük bi toz görse kıyamet kopuyor. Ben kavga edince unutmuyorum zaten yüzüm düşüyor hemen gece yan yana bile yatmak gelmiyor içimden eşim hiç birşey olmamış gibi sarılmaya filan çalışıyor iyice sinirleniyorum bende.
Hanımlar benim eşim gibi eşi olan var mı? Var sa nasıl baş ediyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz.
Hanımlar merhaba
Kısaca konuya geçeyim esim temizlik ve duzen hastası. Önceki gün eşimle temizlik yüzünden kavga ettik camlar yüzünden inanın yazın her hafta cam silerim eşim söylenmesin diye. Şimdi kış ayı hava soğuk diye temizlemiyorum çünkü hemen hasta oluyorum ufak bi soğuk aldığımda. Beni karşımızda ki apartmanda oturan kadınla kıyaslıyor o kadında hep cam siler yaz kış farketmez titiz belli eşim gibi sende onun gibi ol diyor yahu kızım var daha bebek cam açayım hadi kendimi geçtim çocuk hasta olcak diyorum uyuyunca yap diyor bir sürü laf saydı 3 saat kavga ettik neredeyse. 3 sene oldu kabul ben bekarken çalışıyordum hiç iş yapmadım evde yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrendim şimdi herkez temizliğimi ve yemeklerimi çok beğeniyor bi eşime begendiremiyorum ne yapsam bi şey buluyo küçük bi toz görse kıyamet kopuyor. Ben kavga edince unutmuyorum zaten yüzüm düşüyor hemen gece yan yana bile yatmak gelmiyor içimden eşim hiç birşey olmamış gibi sarılmaya filan çalışıyor iyice sinirleniyorum bende.
Hanımlar benim eşim gibi eşi olan var mı? Var sa nasıl baş ediyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz.
one yaaa ! ömür törpüsü gibi cekilcek dava değil. sizi de tebrik ederim, ben senede 3-4 defa anca cam siliyorumdur. eşim bile zaten boşver zaten yağmur yağar kirlenir silme der. benim esimde titizdir ama o kadar değil. üzüldüm valla durumunuza. erkek dedigin temizliğe o derece ne karışırmis yavvv ! ev cok pis olur laf söyler anlarim ama camlari filan takmasi normal değil. bi psikologa bile gitse olur. ayrica o kadar rahatsız oluyorsa kendisi silsin madem.Hanımlar merhaba
yeni gelin evi. evde oturulmamış yemek yenmemiş bişey olmamış, zaten temizdir ne bulduda silip süpürdü temizlediCanlarım hepiniz haklısınız inanın kavga ettim anlamadı güzel konuştum anlamadı üzerine kimse alınmasın Trabzon oflu o kadar inat ki ne yapsam olmuyor yani şöyle söyleyeyim evlendiğimiz gün gorumcemler kv herkez asla ilk gün temizlik yapma kahvaltı filan bırak makinaya yatağı gelişi güzel yap evden öyle çık işlerin hiç bitmez hep yarım kalir demislerdi (balayına gidecektik aynı gün ) neyse sabah uyandık kahvaltı yap bavul hazırla vs. eşim durdu durdu eeee bu ev böyle mi kalacak dedim annenler dedi iş yapma diye yok olmaz öyle ben duramam aklım evde kalır sen yapma ben yaparım dedi herşeyi yaptı yatak odası mutfak banyo temizledi yerleri supurdu sildi bavulu aldı çıktık inanın ağzım açık kaldı o gün anladım benim çok zorlanacagimi
Canım diyorum ki anlamiyor ısrarla inatla evet ömür törpüsü çok kötü bir şey inanın bebek olunca bazı huyları birazda olsa düzeldi mesela ilk evlendik her ise gittiginde halilari gosterir bak surda leke var burda leke var onları temizle gorseniz eve geldiğinde halılara bakardı sildim mi diye şimdi malum küçük çocuk ister istemez dökülüyor bana demeden kendi silmeye başladı arada insafı tutuyor isteone yaaa ! ömür törpüsü gibi cekilcek dava değil. sizi de tebrik ederim, ben senede 3-4 defa anca cam siliyorumdur. eşim bile zaten boşver zaten yağmur yağar kirlenir silme der. benim esimde titizdir ama o kadar değil. üzüldüm valla durumunuza. erkek dedigin temizliğe o derece ne karışırmis yavvv ! ev cok pis olur laf söyler anlarim ama camlari filan takmasi normal değil. bi psikologa bile gitse olur. ayrica o kadar rahatsız oluyorsa kendisi silsin madem.
eşinize elimden gelen bu deyin fazlasina yetemiyorum deyin nolur kendinizi yazik etmeyin
Halı tozları varmış bunlar onun gözüne bakıyormuş hatta annesine bile kızdı bu adet nerden çıktı ilk gün temizlik yapılmaz diyeyeni gelin evi. evde oturulmamış yemek yenmemiş bişey olmamış, zaten temizdir ne bulduda silip süpürdü temizledi
Halı tozları varmış bunlar onun gözüne bakıyormuş hatta annesine bile kızdı bu adet nerden çıktı ilk gün temizlik yapılmaz diye
Halı tozları varmış bunlar onun gözüne bakıyormuş hatta annesine bile kızdı bu adet nerden çıktı ilk gün temizlik yapılmaz diye
zamanla siz eşinize alisirsiniz eşiniz size ama cok zor... siz kendinizi yipratmadan yapabildiginiz kadarini yapin, eşinize he he deyip geçin o zaman, yapcak bisey yokCanım diyorum ki anlamiyor ısrarla inatla evet ömür törpüsü çok kötü bir şey inanın bebek olunca bazı huyları birazda olsa düzeldi mesela ilk evlendik her ise gittiginde halilari gosterir bak surda leke var burda leke var onları temizle gorseniz eve geldiğinde halılara bakardı sildim mi diye şimdi malum küçük çocuk ister istemez dökülüyor bana demeden kendi silmeye başladı arada insafı tutuyor iste
biri çıkıyo kocam ayda bi banyo yapıyo diye konu açıyo, biride her hafta cam silinsn istiyo. bu adamlar çok tuhafHalı tozları varmış bunlar onun gözüne bakıyormuş hatta annesine bile kızdı bu adet nerden çıktı ilk gün temizlik yapılmaz diye
Her hafta cam silmek mi?
Bir kere sildirin, görsün dünya kaç bucak!
Bence çalışmayı teklif edin, bebeğe o baksın, ev işlerini yapsın.
Siz para getiren ve 'emreden' olun, baksın bakalım nasılmış, karşıdaki kadın gibi yapabiliyor muymuş!
Psikolojik olarak yıprandım zaten önceden alttan alırdım aldıkça daha çok üstüme gelirdi her gün ağlardım şimdi ben de kızıyorum bağırıyorum işte tartışa tartışa 3 4 saatim heba oluyor o arada yapıyorum temizlik işte stres altında ne kadar oluyorsazamanla siz eşinize alisirsiniz eşiniz size ama cok zor... siz kendinizi yipratmadan yapabildiginiz kadarini yapin, eşinize he he deyip geçin o zaman, yapcak bisey yok
Ay kendı sılsın paşa bey senı hızmetcı dıye mı almıs herseyın fazlası zarar
Erkegin boylesinide ilk defa duydum.Hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?