Aynen öyle ellerimi bile çamaşır suyuyla yikayasim geliyordu herkes kanser olucaksin böyle diye diye şu an azalttim deterjan kullanımınıHep derim dünyayı titiz kadınlar kirletiyor, çok deterjan kullanıyor musun siz de. Bir komşum vardı evinde çalışan usta klozeti kullandı diye 1 litre çamaşır suyunun klozee dokmustu. Her gün ama her gün her yeri çamaşır sularıyla silerdi. Zor durum,bence azar azar kademeli bir şekilde bırakarak halledersini.z. b
Ay ama çok fazla bence,mutfakta tabaklara vs asla kullanmam çamaşır suyu,durulanmiuor gibi geliyor bana. Sadece klozete kullanırım o kadar.yerleri silmek asla. Bana göre bulasigin yağı salçası çamaşır suyundan daha masumAy
Aynen öyle ellerimi bile çamaşır suyuyla yikayasim geliyordu herkes kanser olucaksin böyle diye diye şu an azalttim deterjan kullanımını
Temizlik hastaları diye dizi var izledin mi hiç. Hastalıklarını pis insanların lehine çevirmişler. Gidip onların pis evlerini temizliyorlar. Ne zaman izlesem evde dip bucak temizlik yapasım geliyor. Tam sana göre bir program.Merhaba arkadaşlar benim sorunum temizlik takıntılarım bu konu için doktora da gittim ilaç kullandım faydasını göremedim. Kendi temizlediğim yerler dışındaki her yer pismiş gibi geliyor, bazen misafirliğe gittiğimde bir leke falan görsem hemen evime geldiğimde kapıda kıyafetlerimi çıkarıp duşa giriyorum. Bu konuda rahatsızlığı olup atlatan var mı nasıl yendiniz bu hastalığı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Sağol izlicem bundan sonraTemizlik hastaları diye dizi var izledin mi hiç. Hastalıklarını pis insanların lehine çevirmişler. Gidip onların pis evlerini temizliyorlar. Ne zaman izlesem evde dip bucak temizlik yapasım geliyor. Tam sana göre bir program.
O program çok fena ama ya obsesifler en uç noktada pis olanlar diğer bir uçta :)Temizlik hastaları diye dizi var izledin mi hiç. Hastalıklarını pis insanların lehine çevirmişler. Gidip onların pis evlerini temizliyorlar. Ne zaman izlesem evde dip bucak temizlik yapasım geliyor. Tam sana göre bir program.
Ne yaptı ki çok merak ettim şimdi:)O program çok fena ama ya obsesifler en uç noktada pis olanlar diğer bir uçta :)
Hatta bir okbli klozeti temizleyip fön makinesiyle kurutuyordu devamında ne yaptığını söylemeyeyim
Merhaba arkadaşlar benim sorunum temizlik takıntılarım bu konu için doktora da gittim ilaç kullandım faydasını göremedim. Kendi temizlediğim yerler dışındaki her yer pismiş gibi geliyor, bazen misafirliğe gittiğimde bir leke falan görsem hemen evime geldiğimde kapıda kıyafetlerimi çıkarıp duşa giriyorum. Bu konuda rahatsızlığı olup atlatan var mı nasıl yendiniz bu hastalığı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ne yaptı ki çok merak ettim şimdi:)
Bende izliyorum arada o programı kadının biri benim klozetim beyaz sarayinkinden daha temizdir demistibir de eve gelen misafirlerin tuvaleti kullanmasını yasaklamış
O programı bende izliyorum adamın pis tuvaletini temizledi ve yaladı pislik
YaladıNe yaptı ki çok merak ettim şimdi:)
Bende izliyorum arada o programı kadının biri benim klozetim beyaz sarayinkinden daha temizdir demistibir de eve gelen misafirlerin tuvaleti kullanmasını yasaklamış
İğrenç yahuu bu temizlik mi oluyor şimdiYaladı
İzlerken kendimden geçmiştimİğrenç yahuu bu temizlik mi oluyor şimdi
İzlerken kendimden geçmiştim
Aslında öyle çocuklar mikroplara bağışıklık kazanıyor ve sürekli hasta olmuyorlar. Bir yandan çocuk mikrop da görmeli tabi o kadar çok fazla ama bunu söylemek istedim :)Yaaaa çocuklu pislik içinde yaşayan insanlar oluyor ya boğasım geliyor onları.benim için öncelik temizlik değil çocuk diyorlar bide.e mal çocuk pislik içinde büyüyor öncelik çocuksa temiz bir ortamda yaşatsana çocuğu.tembelim demiyorda
Hangi kanalda acaba? Ben youtube da izledim birkaç bölüm de guncel takip edeyim.Temizlik hastaları diye dizi var izledin mi hiç. Hastalıklarını pis insanların lehine çevirmişler. Gidip onların pis evlerini temizliyorlar. Ne zaman izlesem evde dip bucak temizlik yapasım geliyor. Tam sana göre bir program.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?