İyi oldu yazmanız. Ben kanalın adını hatırlayamamıştım. Epeydir tv izlemiyorum. Sormuştu konu sahibi. O program ilginçti. Bir kadının karyolasının altında kurumuş köpek kakaları çıkmıştı.Ki başka bi arkadaş önermiş zaten oku görmeden yazmışım
O program çok fena ama ya obsesifler en uç noktada pis olanlar diğer bir uçta :)
Hatta bir okbli klozeti temizleyip fön makinesiyle kurutuyordu devamında ne yaptığını söylemeyeyim
Yaaaa çocuklu pislik içinde yaşayan insanlar oluyor ya boğasım geliyor onları.benim için öncelik temizlik değil çocuk diyorlar bide.e mal çocuk pislik içinde büyüyor öncelik çocuksa temiz bir ortamda yaşatsana çocuğu.tembelim demiyorda
Yok ya kendi tuvaletiydi o yaladığıO programı bende izliyorum adamın pis tuvaletini temizledi ve yaladı pislik
+1111Ay bu ne hadsiz bir yorum ya mal falan size ne ?
Sizin misafirliğe gittiğiniz evi gizlice kontrol etmeniz daha itici ve işgüzar bir durum. Arkadas bulabiliyor musun böyle bari? Hayatta tahammül edemeyeceğim arkadas tipi.
Ki cocugum yok, evcilim oldugu için de her gün temizlik yaparım üzerime alınıp yapmıyorum bu yorumu yani.
Camasır suyu gibi bir zehiri neredeyse içecek seviyeye gelmenle övünüp baskalarına mal diyemezsin. Millet bundan kurtulmak için yol arıyor. Sen bir de övünüyorsun.
Hatta o insanlar bağışıklık kazandığı için çok sağlıklı oluyorlar çoğu zamanşöyle düşünün
ölecek değilsiniz ya?
ben de titizim. bikaç arkadaşım bu kafadalar bazen diyorum ölecek değilim ya?
ne yazık ki olmadık şeye hafif alerjim oluyor hiç olmadı enfeksiyon oluyor o yüzden titizliğe mecbur kalıyorum biraz. eğer böyle bir durumunuz yoksa ölecek değilim ya diye düşünün. düşünün sokakta yatan yıkanmayan evsizler bile pislikten yaşamamazlık etmiyorlar
Ben otelde kalınca eve geldiğimde hemen üstümü başımı çıkarıp duşa giriyorumBende öyleyim kendimi kabul ettim hayatım böyle yapacak bişey yok düşün otelde bile kalamam ben aklıma öncesi geliyor hep
Lens kutusunu ve telefonunu umumi tuvalette lavabo kenarına koyan gördüm.Temizlik hastası değilim ama bazı takıntılarım var tabi.
Asla çıplak ayakla ıslak zemine basamam, banyoda mutlaka terlik olmalı.
Kendi evim dışında kimsenin evinde banyo ve tuvalette bir yere dokunamam.
Otelde duş alırken bir yere değeceğim diye ödüm kopar.
Kapı kollarına musluk başlarına peçete ile dokunurum.
Umumi tuvaletlerde görüyorum bazen, eşarbının iğnesini, çantasını lavabo kenarına bırakıyorlar, onları görünce kanım çekiliyor.
Keskinlikle mutfak lavabolarının içine bulaşık atamam, elimi süremem.
İş yerinde kendi bardağım yada karton bardak dışında bardak kullanamam.
Çatal kaşıkta da aynı şey geçerli. Kendi bardak çatal ve kaşığımı masamda, çekmece de muhafaza ederim.
Ama hiç bir zaman hunharca temizlik yapmadım, yapamadım.
Çok isterdim şöyle ışıl ışıl bir evim olsun, her yerden mis kokular gelsin
Ay bu ne hadsiz bir yorum ya mal falan size ne ?
Sizin misafirliğe gittiğiniz evi gizlice kontrol etmeniz daha itici ve işgüzar bir durum. Arkadas bulabiliyor musun böyle bari? Hayatta tahammül edemeyeceğim arkadas tipi.
Ki cocugum yok, evcilim oldugu için de her gün temizlik yaparım üzerime alınıp yapmıyorum bu yorumu yani.
Camasır suyu gibi bir zehiri neredeyse içecek seviyeye gelmenle övünüp baskalarına mal diyemezsin. Millet bundan kurtulmak için yol arıyor. Sen bir de övünüyorsun.
Canım hayırdır senin hangi yarana dokundu yorumum??????
He gülüm yarama dokundu camasır suyuyla dezenfekte etsene.
Kız sende camasır suyu mu böyle kafa yapıyor yoksa tuz ruhumu?
Senin gibi hazımsızlar kafa yapıyor canım keşke senin ruhunuda tuz ruhuyla temizleyebilsem....temiz olmayan insan yadırgar tabi sende haklısın
Yav he he.
Cok benzıyomusuz..Çok ama çok uğraşıyorum birde çalıştığım sektör hizmet sektörü parayı alıyorum ellerimi yıkamamak için zor duruyorum wc desen günde 2bin kişi kullanıyor sabunumu yanımda taşıyorum düşün hatta bu konuda konum Bile var 10 günde bir pis wc ve banyo üzerine rüya görüyorum eşimle tırnak makamsımız bile ayrıdır önceleri çok kızdı şuan alıştı kuaförüme giderken cımbızımı,ağda mı manikür seti bile yanımda olur banyo yapınca komple yatak çarşafımı herşeyi değiştiririm ilerlemesinden korkuyorum.
Bende aynıyım ya gıdemıyorum tatıle bu yuzden ofBende öyleyim kendimi kabul ettim hayatım böyle yapacak bişey yok düşün otelde bile kalamam ben aklıma öncesi geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?